Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε Laptop

C_Starter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους... απο προχθες το λαπτοπ της κοπελας μου βγαζει αυτο το μνμ και δεν bootαρει... τι παιζει? Δοκιμασα να bootarv ubuntu απο θσβ αλλα κ παλι τπτ... υποθετω ειναι ο σκληρος, ισχυει? Και αν ναι πως μπορω να το φτιαξω ή τουλαχιστον να παρουμε αλλο σκληρο αλλα να ανακτισουμε τα data?

Laptop.jpg

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

καλα σκληρος ειναι σιγουρα εφοσον το γραφει εκει περα.

εχει χτυπηθει το λαπτοπ τον τελευταιο καιρο;

δοκιμασε να βγαλεις τον σκληρο και να τον ξανα κουμπωσεις μηπως και ''πιασει'' καλυτερα.

Δημοσ.

Μπές στο bios και βάλε τον δίσκο ως πρώτο στο boot.

Αν δεν bootarei και με live cd δοκιμάζεις με άλλο σκληρο.

Δημοσ.

Μπές στο bios και βάλε τον δίσκο ως πρώτο στο boot.

Αν δεν bootarei και με live cd δοκιμάζεις με άλλο σκληρο.

μα και πρωτος να μην ειναι,

θα διαβαζε ολες τις αλλες συσκευες και υποχρεωτικα καποτε θα εφτανε στον σκληρο.

Δημοσ.

μα και πρωτος να μην ειναι,

θα διαβαζε ολες τις αλλες συσκευες και υποχρεωτικα καποτε θα εφτανε στον σκληρο.

Συμφωνώ φίλε μου. Απλά επειδή κάποτε είχα ενα hp και έκανε ότι και του φίλου μας.. Απλά έβαζα τον σκληρό πρώτο απο το bios. Στην περίπτωση του όμως μπορεί να έχει φρικάρει ο σκληρός. Δεν έχει να χάσει κάτι.. Ας το δοκιμάσει.

Δημοσ.

Παιδια εβγαλα τον σκληρο κ τον εβαλα σε μια θηκη (για να γινει και καλα εξωτερικος)τον δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και δεν μου τον διαβαζει..κανει κ εναν περιεργο μπιπ καθε ενα δευτερολεπτο για καποιο χρονικο διαστημα (αυτο το εκανε κ μεσα στο λαπτοπ μετα που χαλασε)

Το θέμα ειναι πως βαζω εναν σκληρο ενος φιλου μου (αδειο) στο λαπτοπ και μου βγαζει ακριβως το ιδιο μνμ...

Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα?

Edit: Ο σκληρος που μου εδωσε ο φιλος μου για δοκιμη παιζει να εχει καποιο προβλημα (τον συνδεω σε εναν αλλο pc με την θηκη που τον κανει εξωτερικο και αν και κανει το γνωστο ηχο τον windows οτι συνδεθηκε usb και βγαζει κ απο κατω μνμ η συσκευη ειναι ετοιμη για χρηση δεν μπορω να τον βρώ στον "Υπολογιστη Μου" σαν να μν υπαρχει)

Δημοσ.
of death

Παιδια εβγαλα τον σκληρο κ τον εβαλα σε μια θηκη (για να γινει και καλα εξωτερικος)τον δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και δεν μου τον διαβαζει..κανει κ εναν περιεργο μπιπ καθε ενα δευτερολεπτο για καποιο χρονικο διαστημα (αυτο το εκανε κ μεσα στο λαπτοπ μετα που χαλασε)

Το θέμα ειναι πως βαζω εναν σκληρο ενος φιλου μου (αδειο) στο λαπτοπ και μου βγαζει ακριβως το ιδιο μνμ...

Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα?

Edit: Ο σκληρος που μου εδωσε ο φιλος μου για δοκιμη παιζει να εχει καποιο προβλημα (τον συνδεω σε εναν αλλο pc με την θηκη που τον κανει εξωτερικο και αν και κανει το γνωστο ηχο τον windows οτι συνδεθηκε usb και βγαζει κ απο κατω μνμ η συσκευη ειναι ετοιμη για χρηση δεν μπορω να τον βρώ στον "Υπολογιστη Μου" σαν να μν υπαρχει)

Άρα θες καινούριο σκληρό. Το μπιμ που λες είναι το click of death :P

Δημοσ.

οποτε ερώτηση μου ειναι μπορώ να ανακτησω τα δεδομενα του δισκου? και αν ναι πως?

πονεμενη ιστορια..

πρεπει να πας σε μεγαλες εταιρειες που κανουν κατι τετοια κολπα

(quest κλπ) και κοστιζει απο 300 ευρω και πανω,αναλογως το μεγεθος του σκληρου δισκου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...