Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω σημερα τελικη βολτα για αγορα δεντρου..

Ειδα τιμες γενικα κ ειναι ψιλοακριβουτσικα...

Ειδα ενα ωραιο στα μαγαζια seasons γυρω στα 180Ε το 2.10 που ειναι σαν αληθινο..

(Αμα καποιος το εχει παρει η το εχει δει)

Τωρα δεν ξερω αμα αξιζει τοσα λεφτα ενα δεντρο αλλα ειναι για τουλαχιστον 5-7 χρονια που θα το κρατησουμε...

Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι με ποιοτικα-φτηνα δεντρα?

Εσεις τι δεντρο εχετε?

Εσεις τι δεντρο θα παρετε?

:))

Δημοσ.

Αυτά απο τα jumbo είναι ψευτιές αλλα κάνουν τη δουλειά τους πάνω/κάτω.

Αν έχει χώρο ο op και θέλει να το κρατήσει χρόνια δεν είναι κακή ιδέα ένα σαν αυτό που αναφέρει.

Έχει ένα τέτοιο ο αδερφός μου και με τον κατάλληλο όχι καγκουρο-στολισμό είναι movie-like σκηνικό. Δεν παθαίνει χριστό, δε ρίχνει πρασινάκια παντού στο σπίτι και φαίνεται αληθινό και υπερπλούσιο. Άσε που στήνεται πολύ πιο γρήγορα απο τη δικιά μου jumboμουφιά άσχετα αν είναι διπλάσιο σε ύψος.

Όχι οτι εγώ θα έδινα 200ρικο για δέντρο ffs.. Αλλα φαντάζομαι οτι ο op αναφέρεται σε οικογένεια παιδιά σκυλιά γατιά όπου ο τρόπος σκέψης είναι διαφορετικός.

Δημοσ.

Είναι και θέμα αντοχής, έτσι;

Αν είναι να παίρνεις κάθε χρόνο δίνοντας 20 - 30 έουρος, μπορεί να είναι και καλύτερο, για να μην έχεις κάθε χρόνο αυτή την διαδικασία, να πάρεις ένα πιο ακριβό, που θα ξέρεις ότι θα αντέξει.

Π.χ. σπίτι μου δεντράκι καινούριο παίζει να έχει περάσει δεκαετία από τότε που το πήραμε, και μάλλον δεν πρόκειται να το αλλάξουμε, γιατί είναι ακόμα μια χαρά.

Δημοσ.

Γιατί το δικό μου το ελατάκι είναι jumboμουφιά :(

Εάν θες είχε και με 40 και με 80 ευρώ που φαίνονται και πιο ωραία....

Εάν βάλεις τα κατάλληλα στολίδια μπορεί να γίνει πολύ όμορφο :rolleyes:

Τι θέμα αντοχής ρε παιδιά;;

20 μέρες θα το έχω σε μία γωνιά τι μπορεί να πάθει.. Το μαζύεω και του χρόνου τσουπ το ξανά στολίζω!

Δημοσ.

Τι θέμα αντοχής ρε παιδιά;;

20 μέρες θα το έχω σε μία γωνιά τι μπορεί να πάθει.. Το μαζύεω και του χρόνου τσουπ το ξανά στολίζω!

Το πόσο εύκολα μαδάει, αν το ακουμπίσεις με το χέρι σου να μήν πέσεις ενα ολοκλήρο κλαδι απο εκείνα τα μικρα πράσινα "φυλλαράκια"..Παίζει πολύ και απο τι θα είναι φτιαγμένο..μην το ακουμπίσεις και πάθεις και καμια αλλεργία..Αλλος μπορεί να έχει μικρα παιδια..Πάντως και εγώ δεν πιστεύω να έδινα πολλα λεφτά για δεντρο..

Δημοσ.

καλα εγω είδα χθές ενα ΤΕΛΕΙΟ στα LEROY MERLIN το οποίο στις άκρες των φύλλων είχε οτικές ίνες που άλλαχαν τα χρώματα...ΤΕΛΕΙΟ! δν θυμάμαι τιμή αλλα δεν ήταν πολυ ακριβό..

Δημοσ.

Γιατί το δικό μου το ελατάκι είναι jumboμουφιά :(

Και γώ τέτοιο έχω :P

Απλά αν τα δείς δίπλα δίπλα θα καταλάβεις τον χαρακτηρισμό. Κατα τα άλλα καλή διάθεση να υπάρχει και όλα κάνουν τη δουλειά τους με το παραπάνω.

Αν βλέπαμε και κάνα χιονι ή λίγο κρύο ίσως να βλέπαμε και χριστούγεννα..

Αυστραλία γίναμε.

Δημοσ.

Ε βασικά ακούει δεν ακούει η πρόβλεψη λέει μεγάλη πτώση απο σήμερα το βράδυ και χιόνια ακόμα και σε κάποιες πεδινές περιοχές.

Τον πρόλαβε η ΕΜΥ :P

Το θέμα είναι αν μείνει(που θα είναι για 2-3 μέρες απο ότι λένε) ή αν κάνουμε χριστούγεννα με 25 βαθμούς

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν μείνει(που θα είναι για 2-3 μέρες απο ότι λένε) ή αν κάνουμε χριστούγεννα με 25 βαθμούς

ε ναι ρε γαμωτο εχει καταντήσει αηδια! σοβαρά..εντάξει ωραίος και ο ηλιος αλλα ΦΤΑΝΕΙ!!

θέλουμε λίγο κρύο , λίγο σύννεφα, λιγο βροχή, πολύ χιόνι !!!

Δημοσ.

Χαχαχαχα κανταντήσαμε σχεδόν στα μέσα Δεκεμβρίου να παρακαλάμε για λίγο κρύο !!

Ρε το πετρέλαιο είναι ακριβό :P

Εγώ δεν θέλω χιόνι και κρύο! Καλά είναι τώρα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...