Xenobius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ψάχνω ένα τρόπο να φτιάξω Popup Menu το οποίο μετά απο επιλογή στοιχείου (onClick) θα βγαίνει menu στο κέντρο με τον ίδιο περίπου τρόπο όπως εχω κάνει στην επικοινωνία πάνω δεξιά εδώ www.rempetadiko.gr (αποτυχημένο κατά τη γνώμη μου slidein menu που βρήκα στο google). Υπάρχει η δυνατότητα μέσα απο το Fancybox (ή έστω με πείραγμα του lightbox) να μπορέσει να εμφανίσει στο κέντρο ένα πχ. contact form όπως το παράδειγμα (να σκουραίνουν τα πίσω και να εμφανίζεται ένα box με input type forms και submit επιλογές) ; ΥΓ: Ξέρω ότι αν δεν βρώ με περιμένει jquery from scratch αλλά έλεγα μπας και έχει βρει κάποιος κάτι αξιόλογο ή έστω γνωρίζετε ποιες εντολές εκτός απο slidein κλπ είναι στην jquery που να το κάνουν αυτό.
Xenobius Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 To Contact form στο http://www.ericmmartin.com/projects/simplemodal-demos είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ήθελα! Thanks φίλε, με βοήθησες αρκετά!
Xenobius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Και για συμπλήρωμα βρήκα αυτό... Ειναι tutorial για το πώς θα φτιαξουμε το popup και εκεί μέσα βάζουμε όοοοοτι θέλουμε! Enjoy!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.