Προς το περιεχόμενο

Transformers 3 Dark of the Moon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι η ταινια σχεδον μια χαρα ειναι,οι σκηνες δρασεις εχουν προβλημα με εξαιρεση την σκηνη καταδιωξης. (οπου και εκει εχει προβλημα σεναριακα)

και προτιμω την gothic GC του Burton απο την αχρωμη,απροσωπη και generic GC του Νολαν.

θα μου πεις διαφορετικα κινηματογραφικα στυλ αλλα και γιαυτο ακριβως τον λογο ειναι πιο καταλληλα το καθενα και για διαφορετικα ειδη ταινιων.

τεσπα back on topic και ξεκιναμε με το ποσο hack ειναι ο Bay αφου χρησιμοποιησε στο TF3 ολοκληρη σεκανς δρασης απο παλιοτερη ταινια του:

http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM&feature=player_embedded

λεφτα για τετοιου ειδους κοροιδια εγω παντως δεν δινω.

Και βεβαια εννοειται οτι θα καταλαβαινες με τη μια στον κινηματογραφο και γιαυτο το λες....Ξεχασες να βγαλεις εισιτήριο επιστροφής;

Δεν μπορω να καταλαβω τι κωλύματα ειν'αυτα,πατε να δειτε τρανσφορμερ και κάνετε λες και θα δειτε το νοημα της ζωης σε 2:30 ώρες...

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mindless American movie :P. Ομολογώ ότι το πρώτο μισό της ταινίας μου άρεσε πολύ περισσότερο από το δεύτερο. Megatron και Starscream άφαντοι στην συγκεκριμένη ταινία. Κάποιες στιγμές μου φάνηκε ότι ο Soundwave ήταν ο 'νέος' Megatron, χαχαχαχαχαχαχαχα. Και που είναι τα Dinobots, οεο; Φάγαμε στην μάπα ένα κάρο πράγματα και δεν είδαμε λίγο Dinobots να μας γίνει κάγκελο. Τι να πεις :P

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από την ταινία.

Μιλάμε για έπος.

3 φορές περισσότερη δράση από τα προηγούμενα.

Respect.grin.png

Δημοσ.

Για τον Π*#^#ο Να πεθάνει ο Bay!

εχει βιασει οτι θυμόμαστε απο τα Tranformers με τις 3εις κολοταινιες του!

Το δε 3d μεγαλη απατη! (Οτιδήποτε περαν του Avatar βασικά)

Δημοσ.

ναι η ταινια σχεδον μια χαρα ειναι,οι σκηνες δρασεις εχουν προβλημα με εξαιρεση την σκηνη καταδιωξης. (οπου και εκει εχει προβλημα σεναριακα)

και προτιμω την gothic GC του Burton απο την αχρωμη,απροσωπη και generic GC του Νολαν.

θα μου πεις διαφορετικα κινηματογραφικα στυλ αλλα και γιαυτο ακριβως τον λογο ειναι πιο καταλληλα το καθενα και για διαφορετικα ειδη ταινιων.

τεσπα back on topic και ξεκιναμε με το ποσο hack ειναι ο Bay αφου χρησιμοποιησε στο TF3 ολοκληρη σεκανς δρασης απο παλιοτερη ταινια του:

http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM&feature=player_embedded

λεφτα για τετοιου ειδους κοροιδια εγω παντως δεν δινω.

Tωρα άρχισες να βλεπεις ταινιες? Το να βαζουν σκηνες απο παλια εργα ειναι παλια τακτικη. Τεσπα στα @@ του bay αν θα πας να την δεις παντως.

Επισης ποιος το 2011 βλεπει r5? Απο το 2007 εχω να δω dvd rip...

Δημοσ.

Επισης ποιος το 2011 βλεπει r5? Απο το 2007 εχω να δω dvd rip...

οι εχοντες μεινει με 17αρα tft του 2004 και με 2αρα συνδεση.

Δημοσ.

Απορώ πως πάτε να δείτε την 3η ταινία της σειράς και περιμένετε να δείτε το νοήμα της ζωής... Ξεκολάτε ναουμ

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά οταν πάτε να δείτε Trasfmormers , xmen κτλπ περιμένετε στο περίπου τι θα δείτε οπότε οπότε η πας και το απολαμβάνεις για αυτο που ειναι η απλα το αγνοείς και δεν το βλέπεις καν.

Θέλω να δω τη συγκεκριμένη ταινία σε 3D. Κάποιος που φοράει γυαλιά μυωπίας μπορεί να βάλει πάνω απ τα γυαλιά μυωπίας τα 3D γυαλιά;

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα φίλε τα γυαλιά του 3d ειναι αρκετά μεγαλύτερα απο τα μυωπίας και κάθονται άψογα επάνω στα αλλα dont worry :)

Δημοσ.

Ρε παλικάρια πηγα να δω τα x-men first class τις προαλες και εξεπλαγειν ευχάριστα..

Στα transformers τι ειδαμε?

Η ξανθια γλαστρα που σε ολη την ταινία ΔΕΝ εβγαλε τα τακουνια! Και στο τελος εβαλε λογια στον αφαντο Megatron?!!!

Στα @@ μας εαν δεν έβρισκε δουλεια ο αλλος!

To κολοκτίριο γιατι έγειρε 45 μοίρες και δεν επεσε ολο?

Ο τρελος εργοδοτης που δεν του αρεσει το κοκκινο που κολαει?

Η αλλη ανοργασμική τι ρολο βαρουσε?

Tα ρομποτακια μπήκανε μες στο σκαφος τραβήξανε μια μπριζα και επεσε!!

Τον Bumblebee μια ωρα για να τον εκτελέσει.. χμ δεν βολεύομαι γυρνα.. προχώρα λιγο παρακάτω λιγο ποιο κει λιγο ακομα ΩΧ με εφαγε ενας μαλακας USA sniperas που με πέτυχε στο ματι και φτου να παρει τυφλώθηκα!

Οι tomahawk γαμανε παντου και παντοτε.

Ο megatron μαγείρευε αυτο το σχεδιο απο το 60 αλλα ξαφνικα στο T1 και Τ2 αλαξε γνώμη!

Δεν υπαρχουν επιθετα για να περιγράψουν τον σεναριογράφο..

Δημοσ.

Όπου παίζανε ρομπότ, είχε κάποιο ενδιαφέρον, αν και στη κατάληψη της πόλης το σκηνικό θύμισε πολλές φορές τις Skyline και Battle los Angeles (ωχ, ποιός ξέρει πόσες επαναλήψεις αυτών των σκηνικών έχουμε να δούμε ακόμα στο μέλλον, τώρα που τα εφέ είναι εύκολα θα έχουμε επανάληψη κάθε χρόνο) κι ένιωσα να γίνεται αχταρμάς και να κάνει κοιλιά η δράση στο δεύτερο μισό και να βαριέμαι.

Όπου μπλέκονταν άνθρωποι οι σκηνές ήταν αδιάφορες. Προσωπικά μου ήταν τελείως αδιάφορο και άκυρο το τί έκαναν τα κομάντα και οι μαύροι φουσκωτοί και η ξανθιά και ο επιχειρηματίας που συνεργάστηκε με το κακό και γουτεβερδεφακ. Θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι πολύ πιο μεγαλειώδες, κάτι αξέχαστο και τελικά επέλεξαν ένα σενάριο που προσπαθεί να δείξει μπλεγμένο & απρόβλεπτο αλλά τελικά είναι μια μλκ σειρά πραγμάτων. Αρκετές ηλίθιες σκηνές κι ένα χαζοχαρούμενο ρομάντσο με μια εκτός τόπου και χρόνου γυναίκα. Ποιός στο διάλο ενδιαφερόταν ανάμεσα στα ρομπότ να βλέπει σκηνές με μια γλάστρα ντυμένη στη τρίχα και δήθεν ερωτευμένη με τον "εκλεκτό"; Τί λαλακίες είναι αυτές, δε τις παλεύω ρε γμτ... (τουλάχιστον η μέγκαν βλεπότανε)

Παρά τη συνέχιση του κακού concept, σίγουρα καλύτερη από τη προηγούμενη σε δράση.

ΥΓ/edit: πάντως ΟΚ, και τα τρανσφόρμερς γενικώς ως κόνσεπτ ήταν κάπως "πολύ φαντασία", οπότε δε σχολιάζω τα ρομπότ που τους τρέχανε τα σάλια, που έβγαζαν μαλλιά και μούσια, που πέταγαν αίμα και (...) και που έχουν... σπονδυλική στήλη. Εξάλλου μετά το ρομποτάκι που τον έπαιζε στο πόδι της μέγκαν και το άλλο που έπαιρνε μορφή γυναίκας και φιλιόταν, όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά.

Δημοσ.

Αμφιβάλω και καλύτερα θα ειναι να μην βγεί βασικά

σιγουρα θα βγει

ειναι πολλα τα λεφτα αρη και τα σχετικα τα ξερετε :mrgreen:

Marking the second hugely successful day-and-date global release this summer, Paramount's "Transformers: Dark of the Moon" grossed $379 million at the worldwide box office through Sunday, according to studio estimates. The total will easily exceed $400 million by the of Monday.

http://www.thewrap.com/movies/article/transformers-3-scores-379m-global-box-office-28789

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...