Προς το περιεχόμενο

Transformers 3 Dark of the Moon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις δει τα καρτουν, οτι και να σου δειξουν, θα σου φανει wow

Καλα, για το που στοχευε η ταινία αστο. Αμα ηταν να μην τους ενοιαζαν τα καρτουν δεν θα γυριζαν Transformers αλλα κατι αναλογο. Transoformers γυρισαν γιατι με Transformers επαιζαν οι σημερινοι 30αρηδες-35αρηδες οπότε μια χαρα τους βολεψε που εκτος απο τα πιτσιρικια (που θα πηγαιναν ουτως η αλλως) πηρανε και ενα market-pool που και λεφτα εχει, και σε ηλικια να τα ξοδεψει ειναι

+1

Τεράστιος Fan της G1, μου άρεσε αρκετά το 1ο, έτσι κι έτσι το 2ο, είχε σκηνές που γούσταρα τρελά αλλά είχε και τα πολλά χαζά αστεία με τα ρομποτάκια του κώλου...άλλα το 3ο...σόρι αλλά το έκανε κάτι από ο Τιτανικός συναντάει τους Transformers και τον Rambo...

Απογοήτευση. Άνθρωποι, άνθρωποι...σχεδόν τίποτα νέο από ρομπότ..μια ξενέρα..όσο πάει και το χειροτερεύει ειλικρινά.

Και όσο σκέφτομαι τι ΤΡΕΛΟ ΥΛΙΚΟ είχε από την G1 ( + την τρελή japanese season με τους Headmasters ) ξενερώνω ακόμα πιο πολύ.

Αν κάποιος δεν έχει ιδέα από Transformers και πάει απλά να δει λίγη δράση, κάτι θα δει, έχει κάποιες σκηνές εντυπωσιακές πραγματικά. Αλλά αν θέλετε να δείτε Transformers, G1 και αράχτε σπιτάκι σας, αυτό το συνοθύλευμα δεν είναι Transformers.

Να λεγε τουλάχιστον την επική ατάκα ο Optimus "Autobots! Fall back!"...πφφφ.. είπε "Autobots! Retreat! " :P

Δημοσ.

Το είδα και εγώ σήμερα. Εντάξη, καταρχάς Huntington > Fox any φακεν day... Περα απο αυτό, Transformers πας να δεις, το 3ο και όλας της σειράς... Τι περιμένεις? Και άντε δεν ήξερες, δεν ρώταγες?

Μια χαρά eye candy ήταν, μπόλικο εφφέ και ξυλίκη (συγκρίνοντας με τα προηγούμενα, πιστεύω πως είχε περισσότερο...) Φαινόταν υψηλότερο το budget. Και ξέφυγαν λιγάκι απο της Αμερικλανιές στα αμάξια. Λίγο μεν, αλλα μέτρησε

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, δεν είδες στα προηγούμενα και ήθελες να δεις τώρα ρε EKTELESTES?

Δημοσ.

Τελικά μετα απο προτροπές σας το είδα και εγω σε 3d και οφείλω να ομολογήσω οτι δεν εχω λόγια οσο αφορά το 3d απλα απίστευτο και καθόλου κουραστικό σε σημείο μετα απο 1 ώρα να το αντιλαμβάνεσαι ελάχιστα.

Απο εκει και πέρα η ταινία ειχε σε σχέση με τις προηγούμενες ατέλιωτη δράση πολύ ξύλο και εφέ τα οποία ξεφεύγουν κάθε φορά. Το μόνο που με χάλασε ειναι λίγο ο ρόλος του megatron σε ολη αυτην την ιστορία.

Σαν ταινία καταπληκτική για τους λάτρες του είδους και οι 2.30 ώρες απλα θα περάσουν νερό.Επίσης οσο αναφορά την anti megan fox σαν ηθοποιός δεν νομίζω να πρωταγωνιστήσει (απλά υπήρχε στην ταινία )αλλού αλλα σαν γυναίκα μοντέλο κτλπ θα την ξανα δούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να αναπληρώσει την απώλεια της megan

Δημοσ.

Κι εγω το ειδα...τελικα κατι με χαλασε...ακομα δεν το εχω βρει.

Σα να μην ειχε το σωστο ρυθμο, σαν να ειχε υπερβολικο "χιουμορ" εκει που δεν χρειαζοταν, κατι τελος παντων με χαλασε αρκετα. Ενταξει τα εφφε ειναι απο αλλο πλανητη, αλλα ακομα και για Transformers περιμενα κατι παραπανω.

Δημοσ.

Δεν έχει megan αυτο σας χάλασε.όσο ωραία και να είναι η καινούργια(προσωπικα δεν τη βρίσκω και τόσο) η παλιά είναι αλλιώς...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω να δω σήμερα την ταινία σε 3D. Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για το 3D και τα εφέ;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω να δω σήμερα την ταινία σε 3D. Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για το 3D και τα εφέ;

Είμουν και εγώ προκατειλημμένος με το 3d ειδικά απο την πατάτα το thor ώστοσο με έπεισαν τα παιδιά εδώ και το ειδα σε 3D, πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις ειναι απίστευτο το 3d του θα έλεγα εφάμιλο του avatar (ίσως και καλύτερο) τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Δημοσ.

+1

Τεράστιος Fan της G1, μου άρεσε αρκετά το 1ο, έτσι κι έτσι το 2ο, είχε σκηνές που γούσταρα τρελά αλλά είχε και τα πολλά χαζά αστεία με τα ρομποτάκια του κώλου...άλλα το 3ο...σόρι αλλά το έκανε κάτι από ο Τιτανικός συναντάει τους Transformers και τον Rambo...

Απογοήτευση. Άνθρωποι, άνθρωποι...σχεδόν τίποτα νέο από ρομπότ..μια ξενέρα..όσο πάει και το χειροτερεύει ειλικρινά.

Και όσο σκέφτομαι τι ΤΡΕΛΟ ΥΛΙΚΟ είχε από την G1 ( + την τρελή japanese season με τους Headmasters ) ξενερώνω ακόμα πιο πολύ.

Αν κάποιος δεν έχει ιδέα από Transformers και πάει απλά να δει λίγη δράση, κάτι θα δει, έχει κάποιες σκηνές εντυπωσιακές πραγματικά. Αλλά αν θέλετε να δείτε Transformers, G1 και αράχτε σπιτάκι σας, αυτό το συνοθύλευμα δεν είναι Transformers.

Να λεγε τουλάχιστον την επική ατάκα ο Optimus "Autobots! Fall back!"...πφφφ.. είπε "Autobots! Retreat! " :P

παλιοτερα ο Cameron ειχε δηλωσει ενδιαφερον να γυρισει τα Τρανσφορμερς σε ταινια,αλλα δεν εκατσε τελικα.

τι χαμενη ευκαιρεια.

αντι να εχουμε τωρα μια επικων διαστασεων ταινια με απιστευτη δραση και φαντασια αλα Καμερον και κυριως σεβασμο στους χαρακτηρες των Τρανσφορμερς,εχουμε τις ταινιες σκουπιδια του, σκηνοθετη για ολα τα θεληματα, Bay με τα τερατομορφα ρομποτ του.

και το τραγικο ειναι οτι ο μεσος θεατης βλεπει αυτες τις εμετικες ταινιες ,κανοντας παραλληλα τον Bay και τον Spielberg πλουσιοτερους ,και δεν ντρεπεται να δηλωσει οτι του αρεσει κιολας δινοντας ως κλισε αλλοθι το αστειο επιχειρημα: iτ's made for stupid fun.

καθολου παραξενο οτι το Χολυγουντ οσο αφορα την καλη ψυχαγωγια παει κατα διαολου.

χεχ απο τα φασιστακια και φανατισμενα του mftm δεν περιμενα κατι λιγοτερο.τεσπα.

Γενικά είναι σοβαρό blog,με spot on κριτικές, αλλά με 4/5 * νομίζω ανοίγεται λίγο...

εδω γελαμε.δεν λεω κανουν και καλες κριτικες αλλα οχι παντα και οχι συνηθως.

Δημοσ.

Aς γραψω κ γω..

Πηγα στο 3D.Ενταξει,δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.Μερικες φορες εβγαζα τα γυαλια για να δω αν υπαρχει καμια διαφορα.

αυτο που με χαλασε καταφορα,απιστευτα too much,ειναι οτι τα Transformers,βγαζανε αιμα,και μερικα ειχα σαλιο στο στομα τους!!!Αν ειναι δυνατον

επισης

που είχανε τον Sentinel Prime με μουσια

και του Megatron του ειχαν φορεσει μαντιλα στο κεφαλι..ελεος

Δημοσ.

πράγματι, δεν είδες στα προηγούμενα και ήθελες να δεις τώρα ρε EKTELESTES?

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά όπως είπα το θεωρώ χειρότερο των προηγούμενων.

Δημοσ.

Aς γραψω κ γω..

Πηγα στο 3D.Ενταξει,δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.Μερικες φορες εβγαζα τα γυαλια για να δω αν υπαρχει καμια διαφορα.

αυτο που με χαλασε καταφορα,απιστευτα too much,ειναι οτι τα Transformers,βγαζανε αιμα,και μερικα ειχα σαλιο στο στομα τους!!!Αν ειναι δυνατον

επισης

που είχανε τον Sentinel Prime με μουσια

και του Megatron του ειχαν φορεσει μαντιλα στο κεφαλι..ελεος

βασικα η μαντιλα που φοραγε υπαρχει και στα κομιξ,της σειρας της Dreamweave νομιζω,οταν ηταν ακομα εργατης στα ορυχεια του Cybertron και προτου επαναστατησει και γινει αρχηγος των Decepticons.

ισως το πηρε το ματι του ο απατεωνας Bay ενω ξεφυλιζε το τευχος για ιδεες και θεωρησε οτι θα ηταν κουλ να το εβαζε και στην ταινια χωρις ομως να εχει,φανταζομαι,καν σχεση με το context της ταινιας.

Ο Sentinel Prime ηταν ο προκατοχος του Optimus Prime και δεν βαζω το χερι στην φωτια αλλα ισως ειχε μουσια σε καποιο comic incarnation.αν και το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι αλλο ενα ακομα ασχετο και διαστρεβλωμενο fanservice απο

την πλευρα του Bay και των writers του.εκτος και αν ειναι τοσο βλακες και μπερδεψαν τον Sentinel Prime με τον Αlpha Trion.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά όπως είπα το θεωρώ χειρότερο των προηγούμενων.

ετσι ειπαν και μερικοι οταν ο Orci και Co αποχωρησαν απο το σεναριο του 3,αλλα εγω φωναζα εξαρχης οτι για το χαλι του 2, για εκεινη την φορα, την αποκλειστικη ευθυνη την ειχε ο Bay και οχι ο ανικανος Orci και Co.

• Super Moderators
Δημοσ.

χειρότερο από το 2ο? γούστα... :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...