Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Θα με τρελάνει αυτό... Όποτε θέλει λειτουργεί, όποτε θέλει μου πετάει σφάλμα. Χωρίς να αλλάζω ρυθμίσεις κτλ. Αν έχει πρόβλημα φαντάζομαι δεν θα άνοιγε καθόλου, όχι τι μια έχει τι μια δεν έχει. Τα νεύρα μου..
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χαλάρωσεεεεεεεεεεεεεεεεε Δε κάνεις μία με τους drivers μπας και
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Θα με τρελάνει αυτό... Όποτε θέλει λειτουργεί, όποτε θέλει μου πετάει σφάλμα. Χωρίς να αλλάζω ρυθμίσεις κτλ. Αν έχει πρόβλημα φαντάζομαι δεν θα άνοιγε καθόλου, όχι τι μια έχει τι μια δεν έχει. Τα νεύρα μου.. Πέρνα το πρώτα μια με κανένα hdd regenerator, να τσεκάρει τον δίσκο κ μετά πάμε σε πιο προχώ εργαλιάκια
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης, συγγνώμη εαν γίνομαι και αδιάκριτος επειδή σε ρωτάω και μόλις γνωριστήκαμε (τι λεω ο άτιμος:Ρ), τι λειτουργικό έχεις; Και τι κάμερα;
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά με την ενσωματωμένη του hp εννοεί Λες από τα νεύρα του να έπεσε πάνω στο χιόνι;
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά με την ενσωματωμένη του hp εννοεί Λες από τα νεύρα του να έπεσε πάνω στο χιόνι; Πατριωτάκι, αν γνώριζα ποιο φορητό έχει πάνω του κάμερα και ποιο όχι δεν θα ήμουν άνεργος:Ρ
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σε προσλαμβάνω πατριώτη. Μα που είναι ο Kasrith
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ είμαι, παιδευόμουν μπας και βγάλω άκρη. Στο τσαγ είμαι να βγω στο μπαλκόνι και να το σπάσω στα χιόνια ;P HP Pavilion dv6000 (συμφωνα με την οθόνη, αλλα στο Control Panel λεει dv6500. Αντε βγάλε άκρη εσύ τώρα χαχα) και η κάμερα είναι ενσωματωμένη. εδιτ και λειτουργικό Windows (s)Vista Home 32bit
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Προφανώς εννοείς HP Pavilion dv6000. Δε κάνεις μια περασιά από hp support να κατεβάσεις τους drivers για το λειτουργικό που έχεις και να ξανατσεκάρεις; (και άσε τα χιόνια για την ώρα ) edit: Γύρνα τον ανάποδα (έχει ένα καρτελάκι) και διάβασε το μοντέλο, για να ήμαστε και σίγουροι ποιος από τους δύο είναι
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Προφανώς εννοείς HP Pavilion dv6000. Δε κάνεις μια περασιά από hp support να κατεβάσεις τους drivers για το λειτουργικό που έχεις και να ξανατσεκάρεις; (και άσε τα χιόνια για την ώρα ) edit: Γύρνα τον ανάποδα (έχει ένα καρτελάκι) και διάβασε το μοντέλο, για να ήμαστε και σίγουροι ποιος από τους δύο είναι Απο κάτω με μπερδεύει ακόμα περισσότερο! Γράφει dv6500 (αλλα και dv6620ev, να ανυσηχώ? )
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 εδώ έχω αρχίσει να ανησυχώ εγώ Ρίξε μια ματιά εδώ Γιατί γμτ έχεις τέτοιες απορίες τέτοια ώρα;;;;; Πάω για νανά μου επιτρέπεις έτσι; Θα σε τσεκάρω το πρωί με τη δροσούλα
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί γμτ έχεις τέτοιες απορίες τέτοια ώρα;;;;; Πάω για νανά μου επιτρέπεις έτσι; Θα σε τσεκάρω το πρωί με τη δροσούλα Γιατί τι έχει η ώρα?? Μια χαρά 21:15 είναι Το τσεκάρω και επανέρχομαι. Οκ καληνύχτα, και thnx for the help
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 21:15 for Toronto city For Athens City 4:22am Time for nani
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ Update : Τα drivers (κατέβασα Chipset-Audio-Graphics) όλα, ΟΛΑ όμως, πέταξαν error... Βρέθηκαν και drivers για dv6500 αλλά ούτε εκεί είχα κάποια τύχη. Παραδόξως πάντως, δούλευε η κάμερα χθες μετά απο όλα αυτά. Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο σταθερό θα είναι...
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χμμμμμ μάλιστα. Πες του να είναι σταθερό, γιατί έρχομαι Τορόντο και το πετάω απο εκεί που ήρθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.