opera Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μια νέα συσκευή επιτρέπει σε διάφορους επιτήδειους να κλέβουν τις πιστωτικές κάρτες χωρίς να χρειαστεί να τους κλέψουν το πορτοφόλι! νεό σύστημα υποκλοπής να το επεκτείνω λίγο στο διαβατήριο και τη κάρτα του πολίτη.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τι άλλο θα διαβάσουμε.. Το Pin δεν υπάρχει σαν πληροφορία πάνω στην κάρτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να την περάσει σε αναγνώστη και να μάθει το νούμερό της. Η να την βγάλει φωτογραφία , το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει...
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Για αυτο εχουν τμημα απατων στις τραπεζες και σε παιρνουν τηλεφωνο οταν δουν κατι που δεν ειναι συνηθισμένο, δεν εχουν και ολες οι καρτες rf chip
Alxnks Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τι άλλο θα διαβάσουμε.. Το Pin δεν υπάρχει σαν πληροφορία πάνω στην κάρτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να την περάσει σε αναγνώστη και να μάθει το νούμερό της. Η να την βγάλει φωτογραφία , το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει... Για να κάνει αγορά δεν χρειάζεται πίν, μόνο για ανάληψη. Αν λοιπόν του βγάζει αριθμό, ημερομηνία λήξης, όνομα κατόχου και (απαραίτητο) τον τριψήφιο από πίσω..είναι έτοιμοι για αγορά. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Pantelwolf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ! Αυτό που κάνει η συσκευή, είναι να σκανάρει το pin της κάρτας μας και μέσω του υπολογιστή να βρει όλα τα στοιχεία του κατόχου ... Πάντως αυτό που λέει το λινκ δεν έχει νόημα.
cb_papi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Και δεν μπορεί να βρει όλα τα στοιχεία του κατόχου.. Απλά ό,τι υπάρχει μέσα στη κάρτα. Δηλαδή αριθμός, 3ψήφιος κωδικός, ημ/νια λήξης και πιθανότατα όνομα κατόχου. Δεν βρίσκει ούτε ηλικία ούτε ΑΦΜ ούτε ωροσκόπο.
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Οπως ειπα, οι τραπεζες εχουν συστηματα για να μην μπορει να το εκμεταλλευτεί καποιος αυτο. Εγω πριν απο 3 βδομαδες ειχα κατι παρομοιο, και με πηρε τηλεφωνο η τραπεζα να με ρωτησει αν εκανα εγω αυτες τις κινησεις. Δεν ημουν εγω, ακυρωσανε την καρτα αμεσως και σε 2 μερες ειχα καινουρια. Οι δε χρεωσεις μου ηρθανε σε γραμμα, και επρεπε να πω ποιες δεν ηταν δικες μου
Alxnks Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Οπως ειπα, οι τραπεζες εχουν συστηματα για να μην μπορει να το εκμεταλλευτεί καποιος αυτο. Εγω πριν απο 3 βδομαδες ειχα κατι παρομοιο, και με πηρε τηλεφωνο η τραπεζα να με ρωτησει αν εκανα εγω αυτες τις κινησεις. Δεν ημουν εγω, ακυρωσανε την καρτα αμεσως και σε 2 μερες ειχα καινουρια. Οι δε χρεωσεις μου ηρθανε σε γραμμα, και επρεπε να πω ποιες δεν ηταν δικες μου Οι τράπεζες εδώ εφησυχάζουν πολύ εύκολα, όταν γύρισα ελλάδα από αγγλία και ήθελα να συνεχίσω αγορές από eBay, amazon, memory κτλ..έβαλα στο paypal μια mastercard της εθνικής. Μετά από 4-5 αγορές (όχι με την πρώτη ή δεύτερη) με πήραν τηλέφωνο γιατί είχαν "διαπιστώσει ύποπτες χρεώσεις"..και τους είπα ότι έκανα αγορές μέσω ίντερνετ. Αυτό πριν 4 χρόνια..ε, δεν με ξαναπηραν ποτε, ακόμα κι όταν αγόραζα από το πιο άκυρο website. Βέβαια πια χρησιμοποιώ prepaid της κύπρου και είμαι οκ σε οποιαδήποτε περίπτωση. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.