LouCi4er Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα αν και ποτε δν υπηρξα enthusiast ουτε ειχα την τρομερη γνωση(τον τελευταιο χρονο αρχισα να μαθαινω οτι εμαθα) προτιμουσα για καποιο λογο παντα ati αλλα στην τελικη οποιος ενδιαφερεται για το οικονομικο κοιταει παντα τις value for money λυσεις απο οποιαδηποτε εταιρια και να προερχονται! Τωρα αν εχεις 8000 ευρω να δωσεις για ενα πισι προφανως πας για nvidia γιατι πολυ απλα εχουν προς το παρον την καλυτερη ποιοτητα(για μενα παντα) Τι εννοεις ποιοτητα,απεικονισης,κατασκευης?
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εννοω απεικονιση και κατασκευη η σειρα 5xx της nvidia ειναι φοβερη!
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 AAA υπο δοκιμή ηταν της nvidia...να είσαι δίκαιος!!!! Η πρώτη mGPU ήταν άρα ναι υπό δοκιμή ήταν Πιστεύεις πώς την έβγαλε για να χτυπήσει την X1900 της ATI?Αφού είχε την 7900-7950 η Nvidia..... Και μην μου πεις για την X1950XTX γιατί τότε είχε αντίπαλο το 8800GTX που μοίρασε φάπες.
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εννοω απεικονιση και κατασκευη η σειρα 5xx της nvidia ειναι φοβερη! Κατασκευη? εγω παλι γιατι τις βλεπω ολες ιδιες...? ασε που ειμαι σιγουρος πως βγαινουν απτην ιδια γραμμη παραγωγής και οι εταιριες στελνουν μονο τον αναλογο πυρηνα. Εκτος παλι,κι αν με τον ορο κατασκευή εννοεις τη ψυξη που εχουν. Η πρώτη mGPU ήταν άρα ναι υπό δοκιμή ήταν voodoo 5 5500 ηταν η 1η mGpu.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι εννοω οτι βελτιωθηκε η σειρα 5 απο την 4 σε πολλους τομεις και ειναι πλεον πολυ καλες για αυτο που προσφερουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 voodoo 5 5500 ηταν η 1η mGpu. Καλά πήγες πολύ πίσω εσύ.
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καλά το υπό δοκιμή πες το σε αυτούς που τα έσκασαν τότε και την πήραν..(όχι δεν είμαι ένας απο αυτούς-ευτυχώς)... δεν υπάρχει υπο δοκιμή απο τη στιγμή που την έβγαλαν στην αγορά, τέλος... πάντως εκτός απο το ότι γενικά ήταν πατατιά είχε ένα μεγάλο θετικό..μπορούσες να βάλεις ανάμεσα φέτες του τοστ και να τις ψήσεις για το πρωινό σου
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καλά το υπό δοκιμή πες το σε αυτούς που τα έσκασαν τότε και την πήραν..(όχι δεν είμαι ένας απο αυτούς-ευτυχώς)... δεν υπάρχει υπο δοκιμή απο τη στιγμή που την έβγαλαν στην αγορά, τέλος... πάντως εκτός απο το ότι γενικά ήταν πατατιά είχε ένα μεγάλο θετικό..μπορούσες να βάλεις ανάμεσα φέτες του τοστ και να τις ψήσεις για το πρωινό σου Αυτη την παραδοση την συνεχιζει η nVidia.
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αυτη την παραδοση την συνεχιζει η nVidia. ναι αλλά για να είμαστε δίκαιοι βελτίωσε τη θερμική συμπεριφορά της GF110 σε σχέση με το GF100..απλά άργησε κανά χρόνο να βγάλει το σωστό προϊόν
Ailuros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 voodoo 5 5500 ηταν η 1η mGpu. Λάθος. Στην mainstream GPU αγορά η πρώτη κάρτα γραφικών με δύο πυρήνες ήταν η ATI Rage Fury MAXX που στηριζόταν σε μια παλαιότερη μορφή AFR: http://www.firingsquad.com/hardware/atimaxxreview/ ναι αλλά για να είμαστε δίκαιοι βελτίωσε τη θερμική συμπεριφορά της GF110 σε σχέση με το GF100..απλά άργησε κανά χρόνο να βγάλει το σωστό προϊόν Δεν το λέω σε σένα αλλά ας πάρει επιτέλους ο καθένας ότι του γυαλίζει καλύτερα χωρίς να χρειάζεται να κάνει κερκίδα κάθε φορά για ένα ηλίθιο κομμάτι σιλικόνης. Μια χαρά είναι τόσο οι 5xx όσο και οι 69xx. Απλά το κακό είναι ότι πολλοί περιμένανε την δεύτερη παρουσία με τις 6900. Bρε refresh να φωνάζω, μην περιμένετε πολλά να σφυρίζω...τίποτα. Το GF110 είναι όντως ότι θα έπρεπε να ήταν το GF100 από την αρχή, πράγμα όμως που λίγο ενδιαφέρει τον μέσο καταναλωτή όταν πάει να αγοράσει μια GPU σήμερα. Σήμερα πήρα μπανάνες Chiquita. Μην μου πει κανείς τίποτα ότι οι μπανάνες του ανταγωνισμού είναι καλύτερες γιατί θα καεί η κερκίδα. Μπανάνες είναι αυτές όχι αστεία.
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι τόσο οι 5xx όσο και οι 69xx. this...απλά το κακό είναι ότι με την καθυστέρηση απο πλευράς nvidia αργούν κάρτες τύπου gtx560 οι οποίες αφορούν την πλειονότητα των casual gamers...θα μου πεις ότι υπάρχει η 6870 που είναι μια χαρά κάρτα, αλλά απο την άλλη αν σε ένα πχ μήνα βγει η 560(δε γνωρίζω πότε ακριβώς) σε ανταγωνιστική τιμή και με καλύτερες επιδόσεις, ε όσο ναναι θα αισθανθώ λίγο λαλάκας αν πάρω τώρα την 6870...
ChRis6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ολοι τα ιδια λεμε.Μη χαλατε τις καρδιες σας.Περιμεναμε περισσοτερα απο τη νεα σειρα της ΑΤΙ,αλλα απο οτι φαινεται δεν εφτασαν τις προσδοκιες μας.Απο την αλλη η νεα σειρα της Nvidia διορθωσε λαθη της προηγουμενης και εβγαλε καρτες που ξεπερνουν τις 58*0 και 69*0 της ΑΤΙ.Απλα τα πραγματα
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ολοι τα ιδια λεμε.Μη χαλατε τις καρδιες σας.Περιμεναμε περισσοτερα απο τη νεα σειρα της ΑΤΙ,αλλα απο οτι φαινεται δεν εφτασαν τις προσδοκιες μας.Απο την αλλη η νεα σειρα της Nvidia διορθωσε λαθη της προηγουμενης και εβγαλε καρτες που ξεπερνουν τις 58*0 και 69*0 της ΑΤΙ.Απλα τα πραγματα μπα όχι όλοι κάποιοι βασιστήκαμε στις πληροφορίες του ailurou...πλέον υπάρχουν πολύ καλές λύσεις για όλα τα βαλάντια και απο τις 2 πλευρές, περιμένοντας μόνο τη gtx 560
tmjuju Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Στο 570 sli χωρίς καθόλου oc στις κάρτες έχω 2560 χ 1440 dx11 στο φως 29 και γενικά 40-45fps...οι 6950cf πως τα πάνε? Ενώ όλα πηγαίνουν νερό, τα fps πέφτουν ανεξήγητα σε ορισμένες σκηνές. Άλλοτε όταν κοιτάς στα σκοτάδια άλλοτε την ώρα που έχεις μάχη. Κάποιου είδους (micro?) stuttering ή γενικά low frames. Ακόμα και σε dx10 με 6850 CF (μικρότερων δυνατοτήτων μεν) θα παρατηρήσεις το φαινόμενο αυτό. Γενικά τα 29 καρέ που γράφεις σε CF/SLI δημιουργούν κάποια ‘σπασίματα’ IMHO ενοχλητικά για Gaming. Εάν θές να βάλεις full τα εφέ για να κάνεις βόλτα και όχι gaming τότε μια χαρά παίζει χαζεύοντας το τοπίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.