kanesaxo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 κλασσικες ανοησιες της ατι. Συνεπως 6990 ειναι η αντιστοιχη 5970 με ο,τι κι αν συνεπαγεται με την χρηση μιας dual gpu καρτας. Αρα η τοπ single gpu κάρτα είναι η 580.
Titanomaxos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 κλασσικες ανοησιες της ατι. Συνεπως 6990 ειναι η αντιστοιχη 5970 με ο,τι κι αν συνεπαγεται με την χρηση μιας dual gpu καρτας. Αρα η τοπ single gpu κάρτα είναι η 580. Kλασσικες ανοησιες της ΑΤΙ ? ...αλλος ξέθαψε τα dual core για να πιάσει τα τοπ μονοπύρηνα της ΑΤΙ Η 5970 πέρσι έκοβε φέτες το 480gtx Φέτος θα βγάλουν και οι δυο dual core ετσι οπως δείχνουν τα πράγματα... ...θα έχουμε και εκει μεγάλη μαχη!
ChRis6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ...θα έχουμε και εκει μεγάλη μαχη! Λες και εχουμε πουθενα αλλου.Τουμπεκι να κανει η ATI
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Kλασσικες ανοησιες της ΑΤΙ ? ...αλλος ξέθαψε τα dual core για να πιάσει τα τοπ μονοπύρηνα της ΑΤΙ Για ποια μονοπυρηνη της ATI εβγαλε dual η nvidia ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έλα ντε, εγώ γιατί θυμάμαι μια κακομοίρα 3870x2 να προσπαθεί να τα βάλει με την 8800 Ultra και να πηγαίνει για τσάι? Εκτός αν αναφέρετε στην 7950GX2 η οποία ήταν μια δοκιμή απλά.
ChRis6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έλα ντε, εγώ γιατί θυμάμαι μια κακομοίρα 3870x2 να προσπαθεί να τα βάλει με την 8800 Ultra και να πηγαίνει για τσάι? Εκτός αν αναφέρετε στην 7950GX2 η οποία ήταν μια δοκιμή απλά. Και αλλες πανε για τσαγακι... :lol:
moldovan20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έχετε πλάκα έτσι ...Λες και πέφτουν οι μετοχές σας στην nvidia ..
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Bρε επρεπε να μην φυγουν οι τεχνικοι της 3dfx τοτε και να πανε στην νβιντια,να δουμε που θα ηταν τωρα αυτη η εταιρια...
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι ανοησίες τύπου η Nvidia έβγαλε mGPU για να ''πιάσει'' τις μονές τις ATI οι οποίες ήταν πιο αργές από τις μονές της Nvidia.
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα αυτα τα "ιστορικα κολπα" δε με αγγιζουν καθολου. Αυτο που με ενδιαφερει σαν καταναλωτη, ειναι να "μαλωνουν" οσο γινεται περισσοτερο οι εταιριες και να μου δινουν το καλυτερο δυνατον προιον,οσο το δυνατον φθηνοτερα. Κι λεγεται ατι,νβιντια,σις,μις κτλ κτλ κτλ. Απο την αλλη παλι,φανμποιζ θα υπαρχουν μια ζωή, οπως και σε ολους τους τομεις.
ChRis6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα αυτα τα "ιστορικα κολπα" δε με αγγιζουν καθολου. Αυτο που με ενδιαφερει σαν καταναλωτη, ειναι να "μαλωνουν" οσο γινεται περισσοτερο οι εταιριες και να μου δινουν το καλυτερο δυνατον προιον,οσο το δυνατον φθηνοτερα. Κι λεγεται ατι,νβιντια,σις,μις κτλ κτλ κτλ. Απο την αλλη παλι,φανμποιζ θα υπαρχουν μια ζωή, οπως και σε ολους τους τομεις. Καλα εννοειται αυτο που λες.Ο μονος κερδισμενος στη τελικη ειναι ο καταναλωτης,αλλα στη περιπτωση της τελευταια φουρνιας της ΑΤΙ φαινεται ξεκαθαρα οτι η nvidia στις αντιστοιχες καρτες εχει το πλεονεκτημα.Να ειμαστε δικαιοι και να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω φυσικα.Και μια ζωή ημουν χρηστης νβιντια (3dfx εποχή και μετα) και μολις περσυ πηγα στο αντιπαλο στρατοπεδο ατι-5870.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα αυτα τα "ιστορικα κολπα" δε με αγγιζουν καθολου. Αυτο που με ενδιαφερει σαν καταναλωτη, ειναι να "μαλωνουν" οσο γινεται περισσοτερο οι εταιριες και να μου δινουν το καλυτερο δυνατον προιον,οσο το δυνατον φθηνοτερα. Κι λεγεται ατι,νβιντια,σις,μις κτλ κτλ κτλ. Απο την αλλη παλι,φανμποιζ θα υπαρχουν μια ζωή, οπως και σε ολους τους τομεις. Αυτό μας ενδιαφέρει όλους αλλά να μην λέμε ότι θέλουμε.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα αν και ποτε δν υπηρξα enthusiast ουτε ειχα την τρομερη γνωση(τον τελευταιο χρονο αρχισα να μαθαινω οτι εμαθα) προτιμουσα για καποιο λογο παντα ati αλλα στην τελικη οποιος ενδιαφερεται για το οικονομικο κοιταει παντα τις value for money λυσεις απο οποιαδηποτε εταιρια και να προερχονται! Τωρα αν εχεις 8000 ευρω να δωσεις για ενα πισι προφανως πας για nvidia γιατι πολυ απλα εχουν προς το παρον την καλυτερη ποιοτητα(για μενα παντα)
Titanomaxos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έλα ντε, εγώ γιατί θυμάμαι μια κακομοίρα 3870x2 να προσπαθεί να τα βάλει με την 8800 Ultra και να πηγαίνει για τσάι? Εκτός αν αναφέρετε στην 7950GX2 η οποία ήταν μια δοκιμή απλά. AAA υπο δοκιμή ηταν της nvidia...να είσαι δίκαιος!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.