Προς το περιεχόμενο

AMD RADEON 69XX

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 713
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To θεμα ειναι το METRO 2033 και τα 2 CRYSIS games, εαν χαθουν και αυτα απο το 580gtx τοτε οχι για τσαγακι παμε αλλα για ΣΟΥΠΙΤΣΑ :P

μα με αυτές τις τιμές είναι 2*6950 vs 580 εκεί δεν χάνει με τίποτα.....

Δημοσ.

To θεμα ειναι το METRO 2033 και τα 2 CRYSIS games, εαν χαθουν και αυτα απο το 580gtx τοτε οχι για τσαγακι παμε αλλα για ΣΟΥΠΙΤΣΑ :P

Πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να χασει και αυτα τα games?

Δημοσ.

Oλα ειναι πιθανα με αυτα που βλεπω :blink:

H μαχη θα γινει και ποιο σκληρη γιατι οπως ειπες και εσυ οι 10.12 θα δωσουν αρκετη ωθηση...απο οσο εχω ακουσει αυτες τις ημερες..

Δημοσ.

Καλά η μάχη θα γίνει άμα βγεί πάνω απο το 580 η 6970.....

Πραγματικά θα γελάω μέχρι να βγεί ο χρόνος τουλάχιστον.

Ποτε βγαινουν επισημα και εδω τελικα?

Δημοσ.

Δεν παιζει ρε παιδια να κανουν τοσο λιγο...δηλ οι 6850 και 6870 που θα πανε??Μην τρελλαθουμε..

Οσο κοστιζαν και οι 5770-5750.... :)

Καλά εγώ ξέρω ότι όσοι πήραν 6870 200+ θα πέσει κλάμα xaxaxaxaxa

Την πηρα με RMA...και αυτα τα νεα ειναι οτι ακριβως περιμενα...γιατι αρχικα ειχα απογοητευτει απο την τιμη της GTX 570-και περιμενα την 6970 λιγο πιο ακριβη απο την 570........

6870 Crossfire as soon as prices drop....!!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Καλά η μάχη θα γίνει άμα βγεί πάνω απο το 580 η 6970.....

Πραγματικά θα γελάω μέχρι να βγεί ο χρόνος τουλάχιστον.

εεεεεεεεεε μην μπερδεύεσαι! εσύ είσαι με τους άλλους :lol:

Δημοσ.

Και πάνω που ήμουν έτοιμος να χτυπήσω 2 570, έρχεται να μας κάνει πλάκα η amd..για να δούμε πόσο στέκουν όλα αυτά...

Δημοσ.

Και πάνω που ήμουν έτοιμος να χτυπήσω 2 570, έρχεται να μας κάνει πλάκα η amd..για να δούμε πόσο στέκουν όλα αυτά...

Η 5970 δεν σου αρκει?

Δημοσ.

σημειώνω ότι χτές τα αμερικανάκια στα φόρουμ με το που είδαν τους παπάδες του ducati έστελναν μηνύματα σε στυλ "lol this sucks, i just ordered my second gtx 570 now that i had this special rebate offer for 375 $" και τώρα έχουν σκυλιάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...