Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για real-time εγγραφη στα windows

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σιγουρα δεν σας βοηθησα στον τιτλο, γι' αυτο θα προσπαθησω να ειμαι αναλυτικος.

Προκειται να παρακολουθησω ενα ηλεκτρονικο σεμιναριο μεσω ιντερνετ το Σαβ/Κυρ και επειδη θα ειναι στην Αγγλικη γλωσσα θελω να βρω ενα προγραμμα που να καταγραφει σε video (μαζι με ηχο) οτι κανω εκεινη τη στιγμη στο pc μου.

Ετσι ωστε αφου τελειωσει το σεμιναριο να το ακουσω πολλες φορες για να το κατανοησω και να το εχω και σαν αρχειο φυσικα.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.
HyperCam το ελεύθερο που δίνουν είναι εξαιρετικό κάνει αυτό που θες και αν περάσεις και το FFDshow μπορείς να κάνεις εγγραφή με κάποιο codec για να μην καταντήσει τεράστιο το αρχείο.
Δημοσ.

Εχω μια απορια, γνωριζει καποιος να μου πει εαν στο HyperCam οταν πατησω το RECORD θα γραφει στο βιντεο και ο ηχος που θα ακουγεται απο τα ηχεια μου; Γιατι στο σεμιναριο γραφει οτι θα χρειαστειτε οποσδηποτε ηχεια ή ακουστικα.

Και αν πρεπει να κανω καποια ειδικη ρυθμιση; Εκανα install και το FFDshow, αλλα δεν ξερω εαν πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις ή να το αφησω οπως εχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως μπορω να μεγαλωσω τις διαστασεις που βιντεοσκοπεί το camstudio ;;

εχω επιλεξει X-VID codec αν αυτο χρειαζεται να το ξερετε. απ οτι καταλαβα μου γραφει σε 320χ240 ... θελω να γραψει είτε σε full screen ειτε σε μεγαλυτερη... αναλυση (?)

sorry το βρηκα... πατας region και ορίζεις τι θελεις να γράψει

ποιος codec δινει τη καλυτερη ποιοτητα εν συναρτησει με το βέλτιστο [μικροτερ] μέγεθος;;

τελικα εβαλα ffd-show και γραφει κομπλέ. απλα δε εχει και την καλυτερη ποιοτητα.Δε πειραζει ομως περιπου 1,5 ΜΒ ανα λεπτο εγγραφης πιανει το τελικο αρχειο οποτε οκ:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...