Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρις να εχω ασχοληθει, ουτε ξερω απο τιμες(εγω εχω το μπρικι της Bialetti και εναν απλο μυλο, και μου φαίνεται καλυτερο απο τις αλλες 2 φτηνες μηχανες που ειχα) μου ηρθε ενα newsletter απο κωτσοβολο.

Ανεβαζω φωτο χωρις να ξερω καν αν αξιζουνε.

Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια.

post-210463-0-10853200-1321366847_thumb.jpg

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω παντως απο tassimo.gr παιρνω. Απο 40 ευρω και πανω εχουν δωρεαν μεταφορικα , οποτε περιμενω λιγο να ψιλοτελειωσουν οι καφεδες και τους παραγγελνω ολους μαζι

Δημοσ.

ειναι αναλογα με την εταιρια. Ο Γιακομπς που πηρα προχθες ειχε με 5,30 ευρω 16 καψουλες, δηλαδη 33 λεπτα η μια. Εχω παρει ομως και εταιρια που με 5 ευρω ειχε 8, δηλαδη 63 λεπτα η μια.

Δημοσ.

εισαι ελλαδα? γιατι χρεωνουν 20€ μεταφορικα σε μας! :shocked:

Ναι ελλαδα ειμαι

Τα μεταφορικα χρεωνονται και με παγιο (δηλάδη και ενα κοματι να παρεις) αλλα και με το βαρος ...το αναλυει καπου πως βγαινει

Αλλα γιατι να να μη χρεωσει μεταφορικα ?

Δημοσ.

Ναι ελλαδα ειμαι

Τα μεταφορικα χρεωνονται και με παγιο (δηλάδη και ενα κοματι να παρεις) αλλα και με το βαρος ...το αναλυει καπου πως βγαινει

Αλλα γιατι να να μη χρεωσει μεταφορικα ?

Ισως γιατί υπάρχουν κάμποσες σελίδες που δεν χρεώνουν μεταφορικά για Ελλάδα...και 5€ να είναι τα μεταφ, είναι μία συσκευασία επιπλέον

Δημοσ.

Τετοια ειδη δεν εχω δει να μη χρεωνουν (καφεδες και δει tassimo δεν εχω βρει αλλο site με ποικιλια τουλαχιστον ) ...και εν πασει περιπτωσει θα πρεπει ισως να καλυψεις ενα ποσο για να μη σε χρεωσουν . Αυτο το site δε το επιλεγω για τις τιμες του..(που δεν ειναι ακριβες..ειναι οι κανονικες) αλλα για τη ποικιλα των ροφηματων που δε μπορω να βρω οπουδηποτε αλλου

Δημοσ.

Τετοια ειδη δεν εχω δει να μη χρεωνουν (καφεδες και δει tassimo δεν εχω βρει αλλο site με ποικιλια τουλαχιστον ) ...και εν πασει περιπτωσει θα πρεπει ισως να καλυψεις ενα ποσο για να μη σε χρεωσουν . Αυτο το site δε το επιλεγω για τις τιμες του..(που δεν ειναι ακριβες..ειναι οι κανονικες) αλλα για τη ποικιλα των ροφηματων που δε μπορω να βρω οπουδηποτε αλλου

δε γνωριζω για παλιοτερα, αυτη τη στιγμη παντως εχει μικροτερη ποικιλια απο tassimo.gr (23 ροφηματα αμεσα διαθεσιμα το ενα, 29 το αλλο) και το δευτερο για 40 ευρω+ εχει και δωρεαν μεταφορικα :)

Εξαιρουνται οι καψουλες maxwell που ομως λεει πως θα ερθουν σε 3 εβδομαδες. Αρα λογικα και εδω θα τις φερουνε τοτε.

Δημοσ.

ξερει κανεις κανενα μαγαζι εντος αττικης , που να μπορεις να πας να δοκιμασεις και απο τις δυο;

γιατι δε με βλεπω να το χω για να αποφασισω αναμεσα σε DG Και tassimo...

Δημοσ.

Ναι μπορεις να πας στον κωτσοβολο στο the mall να τις δοκιμασεις. Νομιζω οτι εχουν και στα media market. Αντε πες μας κ εντυπωσεις!

Δημοσ.

δε γνωριζω για παλιοτερα, αυτη τη στιγμη παντως εχει μικροτερη ποικιλια απο tassimo.gr (23 ροφηματα αμεσα διαθεσιμα το ενα, 29 το αλλο) και το δευτερο για 40 ευρω+ εχει και δωρεαν μεταφορικα :)

Εξαιρουνται οι καψουλες maxwell που ομως λεει πως θα ερθουν σε 3 εβδομαδες. Αρα λογικα και εδω θα τις φερουνε τοτε.

Καλα δε τα μετραω σε πληθος...αλλα στο οτι φερνει ροφηματα που απλα δεν υπαρχουν αλλου (απο αυτον πηρα και τους starbucks)

Παντως το thread εχει ξεφυγει απο το αν και που υπαρχει προσφορα της tassimo ...σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 20€ κουπόνι απο tassimo.gr το παιρνεις με αγγλική συσκευη?

επισης στο carrefour express ειδα με 2 πακέτα Jacobs φιλτρου εχει δωρο το κανατακι ;)

σε συσκευασία ηταν απ την Jacobs με nylon. οχι promotion.

Επεξ/σία από ipal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...