Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω που εχω την συγκεκριμενη μηχανη δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος διοτι τα κουτια του καφε εχουν πανω απο 5 ε και η γευση τον καφεδων δεν διαφερει τοσο οποτε προτιμηστε μια αλλη μαρκα πχ illy

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οι tassimo κανουν μονο ζεστα ροφηματα....για κρυα πρεπει να εφαρμοσεις διαφορες τεχνικες (ο αυθεντικος πχ freddo ... πρωτα γινεται ζεστος και μετα βαζεις παγακια)

Επισης η tassimo δεν ειναι espressiera οπως αναθερθηκε

Κανει ροφηματα (τσαι,σοκολατες κ.α.) και πολλων ειδων καφεδες..αν θελει να πινει κανεις espresso στιλ καφεδες προφανως δεν ειναι η πιο ενδεδειγμενη λυση

Δημοσ.

Ο εσπρεσσο της ειναι αθλιος. Ειναι ιδιος με αυτον τον στιγμιαιο εσπρεσσο που πουλανε. Παντως παιδια, μην πεφτετε θυματα μαρκετινκγ. Ειναι πανακριβος ο καφες...βγαινει περιπου 0.40/ροφημα. Δηλαδη, αν πινεις 2-3 καφεδες την μερα, θελεις καμμια 35αρα τον μηνα σε καφε...Πιστευω εξωφρενικα ακριβο. Παιρνεις μια ωραιοτατη εσπρεσσο μηχανη σκονης, απολαμβανεις τον καφε της αρεσκειας σου (μπορεις με ελαχιστα λεφτα να βρεις στο ιντερνετ μεχρι και μηχανακι που σου κανει σκονη απο κοκκους) και μετα πινεις και πιο οικονομικο καφε αλλα και κλασεις καλυτερο.

Οι καψουλες, εχουν βγει καθαρα για επαγγελματικους χωρους. Εχει τερραστιο περιθωριο κερδους η καψουλα. Το πέρασμα σε οικιακη χρηση εγινε με πολυ επενδυση στο μαρκετινγκ και την διαφημιση. Γι αυτο και πλασαρισμα με design και brandnames (βλ. lacta κλπ).

Δημοσ.

Δε συμφωνω με το παραπανω φιλα και αυτα που λεει.

Εχω τη μηχανη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειναι ομως espressiera οπως θελει να παρουσιαζει...δεν ειναι καν καφετιερα.

θελεις 10 μηχανες ..να σου κανουν σοκολατες,τσαι,καφε φιλτρου,espresso,διαφορα ροφηματα...αυτη τα κανει ολα !

Αν θες μονο κατι απο τα παραπανω...απλα παιρνεις την αντιστοιχη μηχανη.

Και ναι τα tdiscs ειναι ακριβα...ειναι ομως πανευρωπαικα ιδιες τιμες και για μας ειναι δυσβασταχτες.

Μαρκετινγκ δεν ειναι απαραιτητα για καποιες φιρμες...η lacta που αναφερεις και δυστυχως δε δοκιμασα γιατι δε τη βρηκα ακομα...θεωρειται απο οσους τη δοκιμασαν κορυφαια. Το ιδιο για τα starbucks που εχω...(δεν ισχυει βεβαια ακομα η συμφωνια με αυτην)

Δημοσ.

εδω ειναι σε τρελη προσφορα 89€ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10074631

εγω την ειχα παρει πριν 2 μηνες απο κοτσοβολο 105€

προσωπικα εχω μεινει ευχαριστημενος, κανει απιστευτους καφεδες (οχι ολους) αλλα τον καπουτσινο και τον λαττε μακιατο δεν εχω πιει πουθενα καλυτερο και την σοκολατα. φυσικα το μονο κακο ειναι οτι εινι ακριβες οι καψουλες, 5€ δλδ οι 8 σε μερικα ροφηματα και 16 σε μερικα αλλα..

παντως οτι εχω πιει μεχρι τωρα για μενα ειναι πολυ νοστιμο..

και εχει και κουπονο 20€ για αγορα καψουλων στο www.tassimo.gr

Δημοσ.

Το αγγλικό βύσμα ειναι ΑΥΤΟ

οπότε χρειάζεσαι ένα adaptor σαν ΑΥΤΟ. Τα μαγαζιά με ηλεκτρολογικά είδη έχουν τέτοιους μετατροπείς

Καλυμμένος ΔΕΝ είσαι γιατί απλά δεν κάνει. Αυτός δεν είναι για ελληνική ΣΥΓΧΡΟΝΗ πρίζα και αν προσέξεις δεν έχει και γείωση.

Σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού θα βρείς τον πολυαντάπτορα που παίρνει αγγλική/ιταλική/ευρωπαϊκή πρίζα. Όσα λένε για τη γείωση μην την υποτιμας, γιατί η συσκευή σου παράγει και υγρασία (λόγω υψιλής πίεσης), οπότε μην παίζεις. Εγώ αγόρασα τον πολυαντάπτορα από Βενιέρη, νομίζω 15 ευρώ, γιατί ταξειδεύω και θέλω αντάπτορα για notebook κλπ. Σχετικά με το αφρόγαλα που παράγει η Tassimo είναι επιεικώς μέτριο. Το καλύτερο το είδα από την Ariete. το πήρα από το http://www.ftinisiskevi.gr/newprods.aspx.

Δημοσ.

Δυστυχώς η καφετιερα αυτη βγάζει τα ροφήματα σαν νερο οι σοκολάτες περίπου έχουν την ίδια γεύση και δεν

Κάνει κρύα ροφήματα το καλο ειναι οτι η Bosch. Έχει καλο service. Αν πίνετε espresso capucino δοκιμάστε άλλη μάρκα πχ illy

Δημοσ.

βρε! συγκρινεις starbacks καφε κτλ της bosch με την illy που ειναι απο τους φθηνοτερους καφεδες?!

Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα. Η γευση ειναι κατι το υποκειμενικο :)

Παντως για οποιον θελει tassimo εχει το κορυφαιο μοντελο ( με το ειδικο συστημα καθαρισμου νερου) φθηνοτερα και απο το μικροτερο μοντελο της σειρα!!!

98 ευρω τελικη εαν βαλετε αποστολη super saver

https://www.amazon.co.uk/Bosch-TAS6515GB-Tassimo-Beverage-Titanium/dp/B00272MVB0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321004310&sr=8-1

Φθηνοτερη τιμη εδω στα 140 (μαζι με μεταφορικα) απο το οχι τοσο αξιοπιστο (πλεον) pixmania.

Τις καψουλες τις παιρνετε παλι απο αμαζον και θα βγαινει τελικη αν ψαχνετε προσφορες κοντα στα 30-35 λεπτα η μια. Συμφερει αν σκεφτεις οτι για να παρεις απο starbacks τον ιδιο καφε για εξω θες 2,5 ευρω.

Σε 1,5 μηνα δηλαδη καποιος που αγοραζει 1 καφε για δουλεια ανα 1 ημερα, απο εξω, εχει βγαλει το κοστος της μηχανης.

Δημοσ.

δεν μπορείς να παραγγείλεις κάψουλες απο Αγγλία, Ελλάδα τουλάχιστον λόγω υγειονομικών...οπότε άκυρο...

Επίσης η tassimo δεν είναι εσπρεσσιέρα, υπάρχουν δεκάδες καλύτερες εσπρεσσιέρες για όποιον προτιμά μόνο αυτό το είδος καφέ...

latte macchiato κάνει άψογο, τσάγια επίσης (2,50€ τα 8) , οι σοκολάτες θέλουν δοκιμή γιατί κάποιες αξίζουν, κάποιες είναι νερομπούλι, κοινώς χάλι μαύρο.

Οντως πάρα πολύ προσφορά η τιμή του amazon για την βαρβάτη έκδοση, προτεινόμενη στο tassimo.gr έχει 180€...οι διαφορές με την "απλή" είναι

1) φίλτρο brita για το νερό (πανάκριβο στο ελλάντα, νορμάλ απο amazon)

2) οθόνη πληροφοριών μπροστά

3) φωτάκι led εκει που πέφτει το ρόφημα

4) πιο αθόρυβη λειτουργία (η απλή κάνει λιιιιγο σαν κομπρεσεράκι...)

Απο κει και πέρα είναι θέμα προτιμήσεων...

Προσοχή στις ημερομηνίες λήξεως, για κάποια ροφήματα μεσολαβούν μήνες μέχρι να επανέλθουν και είναι άκρως εκνευριστικό να ανακαλύπτεις ότι ο premium priced καφές/ρόφημα

έληξε στα μέσα του καλοκαιριού...Το αυτό και για προσφορές γνωστής αλυσιδας που δίνει 1+1 συσκευασία δώρο που λήγουν σε λιγότερο από μήνα,συνήθως.

Δημοσ.

η παραπανω απο τον αμαζονιο , εχει εγγυηση;

μια ερωτησουλα ακομα.

το απλο απλο μοντελο τι διαφορες εχει απο το μεσαιο; μονο το θορυβο;

ευχαριστω:D

Δημοσ.

4 διαφορές ανέφερα στο ακριβώς προηγούμενο post...βάλε και το χρώμα, σύνολο 5! Αλλες δεν ξέρω...

Κανονικά έχει εγγύηση σε αυτά τα θέματα το αμαζον είναι κιριλέ...

Δημοσ.

περαν του φιλτρου που ισως ειναι σημαντικο , τα αλλα νομιζω , χωρις να ξερω απο καφετιερες ειναι λιιιγο φρου-φρου.

απ οτι καταλαβα εκτος των παραπανω διαφορων , ολα τα αλλα ειναι κοινα.

κυριως βεβαια αναφερομουν στην ποιοτητα των ροφηματων/καφεδων και στη συμβατοτητα με ολες της καψουλες που παρεχονται...αλλα νομιζω οτι δεν εχει προβλημα αποτελεσματος και συμβατοτητας.

πρεπει τωρα να αποφασισω.

dolce η tassimo. :P

αν και η προσφορα του αμαζον ειναι βαρβατη.

Δημοσ.

Προσοχή στις ημερομηνίες λήξεως, για κάποια ροφήματα μεσολαβούν μήνες μέχρι να επανέλθουν και είναι άκρως εκνευριστικό να ανακαλύπτεις ότι ο premium priced καφές/ρόφημα

έληξε στα μέσα του καλοκαιριού...Το αυτό και για προσφορές γνωστής αλυσιδας που δίνει 1+1 συσκευασία δώρο που λήγουν σε λιγότερο από μήνα,συνήθως.

ποιος δίνει 1+1 συσκευασία δωρο? και τι σημαινει αυτο?

btw ο ΣΕΗΟΣ δινει την trs2001 στα 89 με "32 ροφηματα" δώρο (+ 1 κανατα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...