Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει η συγκεκριμενη μηχανη οπως και οι υπολοιπες τετοιου τυπου...δεν συμφερουν σαν τιμη οι καψουλες οι οποιες κοστιζουν το ιδιο με το να τον πιεις εξω...επισης αμα θες να αλλαξεις μαρκα καφε τι γινετε? δεν μπορεις γιατι σε περιοριζει σε jacobs/nescafe,παιρνεις μια μηχανη για εσπρεσο/καπουτσινο/γαλλικο και βαζεις οτι γαλα θες και οτι μαρκα καφε γουσταρεις.... :)

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η tassimo περνει πολυ περισσοτερες μαρκες απο jacobs (StarBucks,Gevallia,Maxwell,Mastro Lorenzo). Στην αμερικη κανεις νομιζω βρισκει ακομα μεγαλυτερη ποικιλια. Επισης δε πρεπει να δει την tassimo κανεις σε ευθεια αντιπαραθεση με espressocappoucciniερα η καφετιερα γαλλικου καφε ...αφου κανει τσαγια σοκολατες και αλλων ειδων καφεδες. Να παρεις 3-4 μηχανες δε το βλεπω ουτε οικονομικο (βραχυπροθεσμα τουλαχιστον) , ουτε πρακτικο ..και βεβαια χρειαζεσαι πολυ σωρο ! Η tassimo ειναι μια all around μηχανη

Σε περίπτωση που περνάς τη κάθε κάψουλα 2 φορές, προκαλείτε κάποιο πρόβλημα?

Αν θες να "μαλακωσεις" τον καφε σου ή απλα μεγαλυτερη ποσοτητα απλα προς το τελος της διαδικασειας που αναβοσβηνει η 2η πρασινη ενδειξη παταω το κουμπι οσο θελεις και συνεχισει να παραγει καφε

Δημοσ.

η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει η συγκεκριμενη μηχανη οπως και οι υπολοιπες τετοιου τυπου...δεν συμφερουν σαν τιμη οι καψουλες οι οποιες κοστιζουν το ιδιο με το να τον πιεις εξω...επισης αμα θες να αλλαξεις μαρκα καφε τι γινετε? δεν μπορεις γιατι σε περιοριζει σε jacobs/nescafe,παιρνεις μια μηχανη για εσπρεσο/καπουτσινο/γαλλικο και βαζεις οτι γαλα θες και οτι μαρκα καφε γουσταρεις.... :)

Πολύ καλά τα λες, αλλά κάνε 5-6 καφέδες εσύ με αυτή την μηχανή που λες, και δες μετά τον πάγκο της κουζίνας πόσο χάλια θα γίνει.

Ενώ με αυτή, βάζεις τις κάψουλες και κάνεις ΠΑΝΤΑ μα πάντα τον ίδιο καφέ και χωρίς να γίνεται ο πάγκος τσίρκο...

Δημοσ.

Γιατι το κοστος της καψουλας ειναι το ιδιο με τον καφε εξω; Ο καφες εξω για να πιεις κοστιζει το λιγοτερο 3 ευρω.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ενα ρουτερ με ενα τετοιο το χω http://www.e-shop.gr...l?id=PER.751347 και δεν εχω κανενα προβλημα...

Γιατι να εχεις προβλημα; Σουκο ειναι αυτο (ασε που το ρουτερ ετσι και αλλιως δεν "απαιτει" σουκο οπως και αρκετες αλλες συσκευες που δεν συνδεονται καν στη γειωση οποτε παιζουν μια χαρα και με το διπολικο του johnny). Συσκευες ομως που θελουν γειωση, θελουν σουκο οπως λεει ο isay.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

παντως οσοι εχουμε tassimo (αλλα και οσοι θα θελαμε να ειχαμε αν ειχαμε το παρακατω..) δε κανουμε ενα διαβημα στην kraft να βγαλει t-discs για τη lacta ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από το tassimo.gr με τι παραδίδονται? Με απλό ταχυδρομείο ή με courier?

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς για ποια μηχανή κυκλοφορούν (ανεπίσημα φυσικά) ανταλλακτικά επαναγεμιζόμενα discs που τα γεμίζουμε ότι θέλουμε??

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από το tassimo.gr με τι παραδίδονται? Με απλό ταχυδρομείο ή με courier?

με courier και συγκεκριμενα με την TNT....ερχονται απο αγγλια αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

Πλεον (απο φεβρουαριο) ερχονται με ΤΝΤ

Χρεωνονται απο kraft berlin

Αλλα οπως ειδα το πακετο ερχεται απο Ολλανδια.

Τα t-discs ειναι μιας χρησης

Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό με την TASSIMO είναι ότι αν θες να κάνεις cappuccino με γάλα δηλαδή, πληρώνεις 0,80 ευρώ τον καφέ....40 λεπτά για τον καφέ και 40 λεπτά για το γάλα.

Εγώ μετά από έρευνα κατέληξα στην NESPRESSO γιατί και απίστευτη ποικιλία καφέδων έχει και χρησιμοποιείς το δικό σου γάλα...και φτιάχνει καταπλητικό αφρόγαλα....

Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό με την TASSIMO είναι ότι αν θες να κάνεις cappuccino με γάλα δηλαδή, πληρώνεις 0,80 ευρώ τον καφέ....40 λεπτά για τον καφέ και 40 λεπτά για το γάλα.

Εγώ μετά από έρευνα κατέληξα στην NESPRESSO γιατί και απίστευτη ποικιλία καφέδων έχει και χρησιμοποιείς το δικό σου γάλα...και φτιάχνει καταπλητικό αφρόγαλα....

καλά το λες, απίστευτη ποικιλία.Καφέδων.Μόνο.

επαναγεμιζόμενα tdisks δε νομίζω να έχουν βγεί...

Όταν έχει Milka κ Cote d'or τι την θες την lacta???!

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...