isay Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, εσείς που αγοράσατε ηλεκτρικά είδη από το Amazon, το φις που στείλανε ήταν αγγλικού ή ευρωπαϊκού τύπου; Το αγγλικό βύσμα ειναι ΑΥΤΟ οπότε χρειάζεσαι ένα adaptor σαν ΑΥΤΟ. Τα μαγαζιά με ηλεκτρολογικά είδη έχουν τέτοιους μετατροπείς αγγλικου τυπου με κατι τετοιο ομως εισαι καλυμενος Καλυμμένος ΔΕΝ είσαι γιατί απλά δεν κάνει. Αυτός δεν είναι για ελληνική ΣΥΓΧΡΟΝΗ πρίζα και αν προσέξεις δεν έχει και γείωση.
JohnnyX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το δεν κανει δε το καταλαβαινω...εγω με τετοια παιζω...
isay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το δεν κανει δε το καταλαβαινω...εγω με τετοια παιζω... ψωμί μπορείς να κόψεις και με το κατσαβίδι αλλά δεν είναι το κατάλληλο εργαλείο. Σε αυτο που χρησιμοποιείς ΠΩΣ γειώνεις (δηλαδή προστατεύεις) τη συσκευή σου; Μπορεί τα pins να μπαίνουν στην τρύπα, αλλά δεν υπάρχει γείωση. Για ώρα ανάγκης θα το χρησιμοποιούσα (ή για κανενα χτυπητήρι φραπε) αλλά για ακριβή ή ευαίσθητη ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ. Αν δεν ξέρεις τι χρησιμότητα της γείωσης, ρώτα να γράψουμε.
JohnnyX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Να απαντησω παντως και εγω στο δικο μου link οτι η μορφη των adaptors δε βολευει της schucko πριζες αρα δε θα καθονται καν μεσα..
morfeas-dsl- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ψωμί μπορείς να κόψεις και με το κατσαβίδι αλλά δεν είναι το κατάλληλο εργαλείο. Σε αυτο που χρησιμοποιείς ΠΩΣ γειώνεις (δηλαδή προστατεύεις) τη συσκευή σου; Μπορεί τα pins να μπαίνουν στην τρύπα, αλλά δεν υπάρχει γείωση. Για ώρα ανάγκης θα το χρησιμοποιούσα (ή για κανενα χτυπητήρι φραπε) αλλά για ακριβή ή ευαίσθητη ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή δε θα το χρησιμοποιούσα ποτέ. Αν δεν ξέρεις τι χρησιμότητα της γείωσης, ρώτα να γράψουμε. καλησπερα. Μπορεις να προτεινεις κατι που να θεωρεις οτι ειναι οκ ? ευχαριστω
JohnnyX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για ενα κομματι παρε απο εδω Για περισσοτερα απο 3-4 συμφερει αυτος Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2010 από JohnnyX
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Οτι κάψουλα έχω πιει και είναι jacobs έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Δε θα έλεγα το ίδιο για τις άλλες μαρκες καφέ που δοκίμασα μεχρι τωρα όπως και για τη σοκολατα milka που δε μου άρεσε καθόλου. Εγω βασικα την πηρα τη μηχανη για τον espresso οποτε και να μη μου αρεσει κάτι άλλο απλά δε το αγοράζω ξανά.
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Espresso κανει καλο; Το αφρογαλα ακουσα δε ειναι και ο,τι το καλυτερο. Αν θελεις να κανεις fredo, τι κανεις; Επισης διαβασα σε κατι σχολια, οτι η ποσοτητα ειναι αρκετα μικρη και για τη σοκολατα και για τον espresso. 180μλ και 200μλ αντιχτοιχα νομιζω.
gedgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Espresso κανει καλο; Το αφρογαλα ακουσα δε ειναι και ο,τι το καλυτερο. Αν θελεις να κανεις fredo, τι κανεις; Επισης διαβασα σε κατι σχολια, οτι η ποσοτητα ειναι αρκετα μικρη και για τη σοκολατα και για τον espresso. 180μλ και 200μλ αντιχτοιχα νομιζω. O Espresso είναι πολύ καλός. Το αφρόγαλα δεν μου αρέσει γιατί οι κάψουλες έχουν γάλα εβαπορέ που δεν το συμπαθώ (αυτό είναι ζήτημα προσωπικού γούστου). Για να κάνεις fredo ακολουθείς την κλασσική διαδικασία (παρασκευή ζεστού espresso x2, χτύπημα στο μιξεράκι με παγάκι). Οι ποσότητες των ροφημάτων είναι κανονικές (ούτε μεγάλες, ούτε μικρές).
JohnnyX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) cappucino freddo espresso freddo H σοκολατα suchard ειναι μαλλον λιγη Η milka και η Cote D'Or εχει 2 καψουλες (+γαλα), θα πρεπει να παραγεται μεγαλυτερη ποσοτητα (στο site δε λεει ομως κατι τετοιο) ...αυριο παραλαμβανω και αυτες τις 2 οποτε θα ξερω Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από JohnnyX
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και στα μαγαζια ετσι κανουν τον freddo espresso; Γιατι εχει τοσο πολυ αφρο; Επισης δε καταλαβαινεις εστω και λιγο οτι ειναι ζεστος. Δε γινεται να παγωνει αμεσως, αφου ο μισος ειναι ζεστος. Μηπως δε κανουν σωστα τη διαδικασια; Οι καψουλες δε εχουν ζαχαρη; Στο τελος την βαζεις;
vanvan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) o αφρος στα μαγαζια φτιαχνεται με το ακροφυσιο που βγαζει ατμο σε "μπρικι" με γαλα και το φτιαχνουν χωριστα και εχουν "αποθεμα". για να το πετυχεις σπιτι σου χρειαζεσαι αλλου τυπου μηχανη (που να εχει και το ακροφυσιο και να εχεις και την απαραιτητη πιεση πχ. μια νεσπρεσσο με ακροφυσιο ή καποια αλλη που να παιρνει ese pods και ακροφυσιο και βεβαια και οι ακριβοτερες με αλεσμενο κλπ). Η dolce gusto φτιαχνει κατευθειαν ice tea και freddo με κρυο νερο. Αυτη ειναι και η βασικη διαφορα με tassimo. καψουλες και τα δυο συστηματα εχουν unsweetened και με ζαχαρη. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από vanvan
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Για ενα κομματι παρε απο εδω Για περισσοτερα απο 3-4 συμφερει αυτος Γιατι να περιμενετε 15-20 μερες απο ebay και να μην το παρετε απο ενα καταστημα ηλεκτρολογικου/ηλεκτρονικου υλικου; Απο 1.20€ μεχρι 2€ εχουν εδω. (2 ευρω ερχεται το πρωτο λινκ απο ebay)
toyota Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Σε περίπτωση που περνάς τη κάθε κάψουλα 2 φορές, προκαλείτε κάποιο πρόβλημα?
tlmamps Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Εγω ενα ρουτερ με ενα τετοιο το χω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347 και δεν εχω κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα