ocelotgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια παρελαβε κανεις; Πανε 10 μερες τωρα κ το tracking status ειναι κολλημενο απο την πρωτη μερα στο "electronic shipping info received"...
nickt72 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια παρελαβε κανεις; Πανε 10 μερες τωρα κ το tracking status ειναι κολλημενο απο την πρωτη μερα στο "electronic shipping info received"... Καλησπέρα. Την παρήγγειλα 8 Δεκεμβρίου και ενώ είχα επιλέξει Super Saver Delivery, το Amazon μου την έστειλε με UPS και tracking number. Καθυστέρησε όμως ακόμη και έτσι μια μέρα εξαιτίας πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών στο Ενδιβούργο. Παρόλα αυτά την έχω παραλάβει από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου. Η παραγγελία μου κόστισε τελικά 78 περίπου ευρώ και δεν το μετανιώνω ούτε μια στιγμή. Θα πρέπει να σημειώσω ότι ο κωδικός που περιλαμβάνεται μέσα στο βιλβιαράκι γίνεται redeem στο ελληνικό site και παίρνεις και εκπτωτικό κωδικό για μείον 20 ευρώ για μια αγορά. Πιστεύω οτι όσα πάντως στάλησαν με κανονικό ταχυδρομείο θα αργήσουν λόγω της εορταστικής περιόδου.
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οι παραδώσεις από Αγγλία καθυστερούν αρκετά αυτές τις μέρες λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Οπότε μην αγχώνεστε γι' αυτό.
JohnnyX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 εγω την παρειγγειλα 9/12 και με super saver την παρελαβα απο ups 4 μερες αργοτερα !
ocelotgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Κ εμενα με ups την στελνουν, κ η παραγγελια εγινε στις 13/12... Το θεμα ειναι οτι μιλησα με ups κ δεν εχουν παραλαβει καν το δεμα ακομα...
elenad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα την είδα από κοντά, πολύ ωραία εμφανισιακά, αλλά: Οι κάψουλες έχουν περίπου 5 ευρώ οι 15 και επιπλέον στην Ελλάδα έχουμε το 1/3 από τα είδη καψουλών που υπάρχουν (λίγες επιλογές). Ακριβά αναλώσιμα δηλαδή.. θα προτιμήσω κάποια που δέχεται καφέ με τον παλιό κλασσικό τρόπο..
JohnnyX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 προσοχη ..16 καψουλες δε σημαινουν 16 ροφηματα τα περισσοτερα 16αρια ειναι 8 ροφηματα πχ (espresso καψουλα+γαλα καψουλα = 1 capuccino)
SOWHAT Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 προσοχη ..16 καψουλες δε σημαινουν 16 ροφηματα τα περισσοτερα 16αρια ειναι 8 ροφηματα πχ (espresso καψουλα+γαλα καψουλα = 1 capuccino) Σαν τα 3-χρωμα μελάνια ενα πράγμα...........
soulcon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Πήγα στο σούπερ μάρκετ καρφούρ στον Άλιμο και εκεί δοκίμασα τον καφέ, δεν ξέρω εάν υπάρχει πρόμο σε άλλες περιοχές πρέπει να το μάθετε. Βασικά, επειδή έχω ήδη εσπρεσιέρα Krups, πάνω κάτω την ίδια γεύση είχαν. Οπότε το θέμα είναι πρακτικό και οικονομικό, ότι πάω στην κάβα της γειτονιάς μου ανά πάσα στιγμή και παίρνω φρεκοκομμένο χαρμάνι espresso. Το φρεσκοκομμένο είναι το κάτι άλλο, καμιά σχέση με τα συσκευασμένα.
ACIDBLACK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα και χρονια πολλα εχω την μηχανη αρκετο καιρο και ετσι εχω καπως ποιο εμπεριστατωμενη αποψη. ειναι αυτοματη και ετσι δεν καθεσε απο πανω να την κλεισεις για να μην ξεχειλεισει ... λειτουργει με συστημα αναγνωσης barcode καθε καψουλα εχει το δικο της barcode και δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιεις τον ιδιο καφε καθε φορα . επισης το πρωι που θες να πιεις ενα καφε στα γρηγορα τον κανει στο τσακ μπαμ οση ωρα κανεις κατι αλλο!!! φτιαχνω freddo oπως στη καφετερια και μου κοσιζει τα μισα λεφτα απο οτι στον δρομο .... για την ακριβεια μαζι με το πλαστικο ποτηρακι καλαμακι και παγωμενο αφρογαλο ο καφες κοστιζει ενα ευρω! στον γρηγορη ενα νερουλο καφεδακι με μυρωδια εσπρεσσο και τιγκα στον παγο κανει 2,5 ευρω... ο γιος μου εχει τρελλαθει με τις σοκολατες και η γυναικα μου με τον latte maciato το τσαι δε με μεντα και λεμονι ειναι απαιχτο! η αναλογια τιμης καψουλας ειναι φτηνοτερη απο την nesspreso και εχει παρα σαγας μεγαλυτερη γκαμα απο την dolce gusto που φτιαχνει καφε με νερο κρυο που το βαζεις εσυ στην καφετιερα ...αρα δεν κανει freddo... την πηρα απο carrefur στα 111 με 20% εκπτωση στις μικροσυσκευες ευρω και εδιναν δυο συσκευασιες (καφε ,σοκολατα ) δωρο δηλαδη 101 ευρω...μπηκα και στο site γραφτηκα και τσιμπησα τσαγακια με τον κωδικο δωρου που σου δινουν αλλα 20 ευρω αρα 80 ευρω κοστος η μηχανουλα. τα εχει βγαλει τα λεφτα της 100%....αυτα απο εμενα .... καφεδες εχουν σχεδον ολα τα super market ....η carrefur επειδη ειναι στον κοσμο τους στα μαγαζια αλλες φορες εχει αλλες δεν εχει εγω για να εχω το κεφαί μου ησυχο παραγγελνω απο το internet...σε 6 μερες στιν πορτα μου ....σε επαρχιακη πολη .... ελπιζω να βοηθησα.
JohnnyX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω οσο την εχω ειμαι κατευνθισιασμενος Την ειχα παρει προσφορα απο το amazon 60 λιρες...σημερα βρισκει κανεις το βασικο μοντελο 2001(που δεν εχει διαφορα απο το 401*) στις 65 λιρες. Περιμενω απο μερα σε μερα και πολλες αλλες γευσεις απο το site...Στο carrefour βρισκω και τα βασικα αλλα βρηκα το cafe chocolate που ειναι εξαιρετικα δυσευρετο. Καποια στιγμη μπορει να κανω και παραγγελια απο το http://www.about-tea.de/index.php επειδη εχει πολυ καλη ποικιλια
frap73 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, εσείς που αγοράσατε ηλεκτρικά είδη από το Amazon, το φις που στείλανε ήταν αγγλικού ή ευρωπαϊκού τύπου;
JohnnyX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αγγλικου τυπου με κατι τετοιο ομως εισαι καλυμενος
vanvan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παίζει τώρα προσφορα και η "τίμια" piccolo με 52 ευρώ που κάνει ότι και τα μεγαλύτερα αδέλφια της http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Piccolo-Krups-KP100640-Pressure/dp/B003LL2FTE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1293691291&sr=8-1 skroutz από 78 € http://www.skroutz.gr/s/287320/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo-KP1006S.html
nadware1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αγγλικου τυπου με κατι τετοιο ομως εισαι καλυμενος ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτός ο αντάπτορας δε μπαίνει σε ελληνική "σούκο" πρίζα. Παρατηρήστε το σχήμα του κ θα καταλάβετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα