ipal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σε λιγο σας βλεπω ολους να ψαχνετε προσφορες για τις καψουλες και οχι για την καφετιερα δεν υπαρχουν & ουτε θα υπαρξουν. εκει βγαζουν τα λεφτα... γιαυτο πηρα τη dolce που κανουν ολες €4.80. ελπιζω μπας και βγαλει καποιος συμβατες στη DG (που εχει πιο απλο συστημα). αν και δε νομιζω να τα βαλουν με τη μαμα Nestle.
JohnnyX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αυτη ειναι η πλεον σωστη παρατηρηση...φετος οι τιμες στις 2 κεντρικες καφε-ροφημα-μηχανες επεσαν δραματικα ..ισως μαλιστα να μη βγαινει και κερδος...το οποιο φυσικα απο που ερχεται ? απο τις καψουλες...
ipal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αφου ειναι βασισμενες στο γνωστο "razor & blade" μοντελο. απ την αλλη σε σχεση με τα starbucs (& τα δικα μας cafe) που βασιζονται στο "δως μου 10€ για 2 καφεδες"...
KoGi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δεν υπαρχουν & ουτε θα υπαρξουν. εκει βγαζουν τα λεφτα... γιαυτο πηρα τη dolce που κανουν ολες €4.80. ελπιζω μπας και βγαλει καποιος συμβατες στη DG (που εχει πιο απλο συστημα). αν και δε νομιζω να τα βαλουν με τη μαμα Nestle. Ποτε μη λες ποτε... Κι ομως υπαρχουν προσφορες για Tassimo Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει προσφορα στον Σκλαβενιτη για τις Tassimo, εκπτωση €2 για δυο συσκευασιες. Δηλαδη βγαινει €3,96 η συσκευασια των καφεδων, Cappuccino κλπ, και €4,54 για τις Lacta, Latte κλπ. Εγω παντως πηρα (Lacta, Latte, Cappuccino, Ristretto) καμια δεκαρια πακετα
ipal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μεχρι ποτε ισχυει? ποτε ληγουν αυτοι που πηρες? καποιος ειχε γραψει πιο παλια και για 1+1 στους tassimo αλλα εμεις δεν το πετυχαμε καπου. ειχα βαλει και για μια αλλη αλυσιδα SM( πριν 2-3 σελιδες) που τους ειχε -30% για 15μερες. επισης το CF βαζει τους dg -20% κατα καιρους... online παντως δεν βρισκεις προσφορα (αν ψαχνεις καποιο αλλο καφε), και η τιμη ειναι fix παντου. αυτο βασικα εννοουσα, γιατι απο S/M μπαινουν αυτες οι εκπτωσεις.
KoGi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μεχρι ποτε ισχυει? ποτε ληγουν αυτοι που πηρες? καποιος ειχε γραψει πιο παλια και για 1+1 στους tassimo αλλα εμεις δεν το πετυχαμε καπου. ειχα βαλει και για μια αλλη αλυσιδα SM( πριν 2-3 σελιδες) που τους ειχε -30% για 15μερες. επισης το CF βαζει τους dg -20% κατα καιρους... online παντως δεν βρισκεις προσφορα (αν ψαχνεις καποιο αλλο καφε), και η τιμη ειναι fix παντου. αυτο βασικα εννοουσα, γιατι απο S/M μπαινουν αυτες οι εκπτωσεις. Δεν ξερω μεχρι ποτε ισχυει, ειχαν τα κουπονια εκει στο ραφι και τα εδινες στο ταμειο. Οσοι πηρα ληγουνε απο 10/2012 και μετα. Το κοιταω παντα πλεον γιατι ειχα παρει Cappuccino που εληγε τελη του μηνα! Το κακο ειναι οτι ειχε μονο τα ειδη που εγραψα... και π.χ. κανενα ειδος απο καφε φιλτρου! Online ουτε εγω εχω δει ποτε προσφορα... τωρα βεβαια θα το ψαχνω πιο πολυ!
durutti Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 οι σοκολατες ειναι λιγο γλυκες για τα γουστα μου αλλα πολυ καλες εχει δυνατοτητα και τσαγιου.... εσπρεσο καλος αλλα με ξενερωνει οτι ελλαδα βρισκεις μονο jacobs οπως και σε ολες τις αντιστοιχες ο καφε βγαινει ανω των 0,50Ε και δυστυχως η Τασιμο επειδη κατι λεει δουλευει με Barcode δυσκολα θα βγουν μαιμουδοανταλλακτικα οπως σε αλλες.. φιλος μου παντως την πηρε καπου 80ευρω και με 20ευρω δωρο αγορες και αρκετες καψουλες..απο αθηνα... αντε γραψτε καμια προσφορα για ταμπλετες απο καταστημα 'η eshop
finikis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξερω μεχρι ποτε ισχυει, ειχαν τα κουπονια εκει στο ραφι και τα εδινες στο ταμειο. Οσοι πηρα ληγουνε απο 10/2012 και μετα. Το κοιταω παντα πλεον γιατι ειχα παρει Cappuccino που εληγε τελη του μηνα! Το κακο ειναι οτι ειχε μονο τα ειδη που εγραψα... και π.χ. κανενα ειδος απο καφε φιλτρου! Online ουτε εγω εχω δει ποτε προσφορα... τωρα βεβαια θα το ψαχνω πιο πολυ! Πέτυχα και εγώ την προσφορά αυτή στον Σκλαβενίτη. Με 2 πακέτα Tassimo δώρο 2Ε με κουπόνι. Η προσφορά ισχύει για cappuccino, lacta, latte machiatto, espresso μέχρι 18/01. //dfinikis
chria1979 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πέτυχα και εγώ την προσφορά αυτή στον Σκλαβενίτη. Με 2 πακέτα Tassimo δώρο 2Ε με κουπόνι. Η προσφορά ισχύει για cappuccino, lacta, latte machiatto, espresso μέχρι 18/01. //dfinikis Ήμουν Σκλαβενίτη και δεν είδα τίποτα... Περίεργο Σε όλους τους Σκλαβενίτες?? Η media markt δεν το χει ακόμα προσφορά;
ipal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και η ξαδερφη μου που τσεκαρε, ειπε ουτε στον δικο μας ειχε... τα κουπονια ειναι της kraft? πειτε και περιοχη αν θελετε οσοι τα βρηκατε, μπας και περναει καποιος Ή ειναι στην περιοχη του.
KoGi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και η ξαδερφη μου που τσεκαρε, ειπε ουτε στον δικο μας ειχε... τα κουπονια ειναι της kraft? πειτε και περιοχη αν θελετε οσοι τα βρηκατε, μπας και περναει καποιος Ή ειναι στην περιοχη του. Εγω στο Περιστερι ειχα παει, σ'αυτο που ειναι στον παραδρομο του Κηφισου...
finikis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και η ξαδερφη μου που τσεκαρε, ειπε ουτε στον δικο μας ειχε... τα κουπονια ειναι της kraft? πειτε και περιοχη αν θελετε οσοι τα βρηκατε, μπας και περναει καποιος Ή ειναι στην περιοχη του. Εγώ πήγα στον Σκλαβενίτη που είναι στο Παλαιό Φάληρο κοντά στα πρατήρια με τα αθλητικά (σύνορα με Άγιο Δημήτριο). Είδα επίσης σήμερα διαφήμιση για Carrefour 20% έκπτωση από άυριο Πέμπτη έως και Σάββατο...λογικά περιλαμβάνονται και οι Tassimo !!! //finikis
netswim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας, Θέλω να πάρω μία καφετιέρα και μάλλον θα πάρω την Tassimo. Μπορώ να χρησιμοποιήσω δισκάκια από εξωτερικό που έχουν και άλλους καφέδες ή διαβάζει μόνο ελληνικά bar codes? Ευχαριστώ
JohnnyX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 φυσικα και γινεται...δεν υπαρχουν ελληνικα γερνανικα η αγγλικα bar codes...σαμπως ολες οι μηχανες και ολα τα δισκακια στο ιδιο μερος δε κατασκευαζονται ?
AGGANIS13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καψουλες μπορεις να παρεις απο οπου θελεις αλλα πρεπει να ειναι για την Tassimo. Δεν μπορεις να παρεις πχ καψουλες της dolce αν εχεις μηχανη Tassimo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα