ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 για τη tassimo μαλλον τωρα συμφερει απο Ελλαδα το φτηνο tas2001 με τις δωρεάν καψουλες(αρα -30€), μιας και τον ιδιο καφε βγαζουν ολα τα μοντέλα της -και αφου δεν υπαρχει και καμμια καλη προσφορα απο Αγγλια.
astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 για τη tassimo μαλλον τωρα συμφερει απο Ελλαδα το φτηνο tas2001 με τις δωρεάν καψουλες(αρα -30€), μιας και τον ιδιο καφε βγαζουν ολα τα μοντέλα της -και αφου δεν υπαρχει και καμμια καλη προσφορα απο Αγγλια. ipal δες το λινκ στις 79 λιρες ειναι πολυ καλη προσφορα.. εγω πηρα το πιο απλο μοντελο απο 100 που εχει ελλαδα 60.. και αυτο ειναι απο 130 που εχει ελλαδα 90.. αρα ιδια εκπτωση ..
ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 το ξερω μια η αλλη βγαινει.την Τ20 H' την 40 πηρες? το εγραψα αν καποιος θελει κατι σε τassimo άμεσα και με τα δώρα. παντως το amazon την Τ20 περισυ στις γιορτες την ειχε 50λιρες αρα λογικά θα την ξαναβαλει, μπορει και πιο φτηνα.. την 40 νομιζω τοσο την πουλαει εδω και καιρό, γιαυτο μιλάω για καλη προσφορα. αφου ο καφές ειναι ο ιδιος σε ολες νομιζω.
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Link παταμε add to basket στο πρωτο καταστημα που την βγαζει 79 λιρες.. 90 ευρω ειναι και εδω ξεκιναει απο 130.. ειναι το καλο μοντελο.. απο οτι βλεπω η διαφορα στο λινκ που δινεις σε σχεση με την καφετιέρα που εβγαλε το black friday - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00193RV90 ειναι το φιλτρο της brita και τη φωτιζόμενη θεση του ποτηριού. οποτε οποιος μπόρεσε να την χτυπήσει επίσης καλή φάση. το αμαζον εχει ρίξει την τιμή της 60αρας (λινκ αστυμάγος) γιατι έχει παράδοση 3-5 βδομάδες. πιστεύω αν ερθει παλι σε στοκ η τιμή θα ανέβει καθώς τωρα εχει ιδια τιμη με την σειρά 40. εχει υπόψη κανεις ποσες κάψουλες ερχονται μαζί με την καφετιέρα? η τάσσιμο ειναι λιγο μυστήριο - αν διαβάσεις τα σχολεια στο αμαζον πολλοι λενε οτι ο καφες δεν ειναι καλός - αλλοι λενε μην ακούτε τους πρώτους. εχει κανεις προσωπική αποψη?
ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 δεν δινουν καφε μαζί στη συσκευασία. εδω Ελλαδα δινουν απο 2 εώς 6 πακέτα για να πουλήσει. ο καφές/ρόφημα ειναι απο καπως καλός ως μέτριος. απεχει απο φρέσκο επωνυμο καφε καφετέριας Ή Starbucks αφου το γαλα ειναι μακράς διαρκείας (και ο Jacobs δεν ειναι illy,buondi κλπ ). Η ποσότητα ειναι ~200ml μέσο όρο. εμενα μου φαινεται λιγο Η σοκολάτα ειναι καλυτερη απο καφετέριας συνηθως ( στα μαγαζια βαζουν φτηνές σκονες και λιγο).
astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 το ξερω μια η αλλη βγαινει.την Τ20 H' την 40 πηρες? το εγραψα αν καποιος θελει κατι σε τassimo άμεσα και με τα δώρα. παντως το amazon την Τ20 περισυ στις γιορτες την ειχε 50λιρες αρα λογικά θα την ξαναβαλει, μπορει και πιο φτηνα.. την 40 νομιζω τοσο την πουλαει εδω και καιρό, γιαυτο μιλάω για καλη προσφορα. αφου ο καφές ειναι ο ιδιος σε ολες νομιζω. την t40 πηρα .. το φιλτρο ειναι που διαφερει αλλα δν με νοιαζει πολυ γιατι εχω φιλτρο στην βρυση μου..
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 δεν δινουν καφε μαζί στη συσκευασία. εδω Ελλαδα δινουν απο 2 εώς 6 πακέτα για να πουλήσει. ο καφές/ρόφημα ειναι απο καπως καλός ως μέτριος. απεχει απο φρέσκο επωνυμο καφε καφετέριας Ή Starbucks αφου το γαλα ειναι μακράς διαρκείας (και ο Jacobs δεν ειναι illy,buondi κλπ ). Η ποσότητα ειναι ~200ml μέσο όρο. εμενα μου φαινεται λιγο Η σοκολάτα ειναι καλυτερη απο καφετέριας συνηθως ( στα μαγαζια βαζουν φτηνές σκονες και λιγο). πιστευω μαζι με την καφετιερα θα έρχονται μερικα κομμάτια ετσι για να δοκιμάσεις οτι δουλευει
astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 πιστευω μαζι με την καφετιερα θα έρχονται μερικα κομμάτια ετσι για να δοκιμάσεις οτι δουλευει αυτο και εγω δεν το ξερω αν εχει παρει κανεις απο αμαζον ας μας δωσει τα φωτα του
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 αστυμάγος παντως μπραβο. διαβασα πως σου τυχε η καφετιέρα στο αλλο τοπικ, πολύ τυχέρος. ελπίζω να μας βγει καλη γιατι οπως και σε ολα τα αλλα διαβάζω ανάμεικτα ρεβιούς και δεν ξερω τλκ τι ισχύει.
astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 αστυμάγος παντως μπραβο. διαβασα πως σου τυχε η καφετιέρα στο αλλο τοπικ, πολύ τυχέρος. ελπίζω να μας βγει καλη γιατι οπως και σε ολα τα αλλα διαβάζω ανάμεικτα ρεβιούς και δεν ξερω τλκ τι ισχύει. thx φιλε μου να σαι καλα
morfeas-dsl- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αυτο και εγω δεν το ξερω αν εχει παρει κανεις απο αμαζον ας μας δωσει τα φωτα του nop δεν ερχονται. Εχει κουπονι 20 ευρω βεβαια που το βαζεις στο site και κανεις παραγγελια. Παρολα αυτα θελουν αλλες 8 εργασιμες να ερθουν.
beez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλα παντως σε ολα στην ελλαδα κουρεμα. στο αγγλικο τασσιμο σου δινει 20 λιρες και στο ελληνικό 20 ευρώ. καπου 15% διαφορα. απο οτι βλεπω τα 20 ευρω τα περνεις οταν κανεις registration την μηχανή σου. δεν φαντάζομαι η μηχανη απο το αμαζον να εχει και επιπλέον κουπόνι η κατι και κλασσικα η τιμες στα δισκακια θα ειναι και ποιο ακριβες στο ελληνικο γιατι ετσι ειναι πληρωνε μλκα ελληνα. για δωρεαν μεταφορικα θελει παραγγελια 40 ευρώ οποτε οπως το βλεπω το 20αρικο ειτε σου περνουν μερος του σε μεταφορικά ειτε πρεπει να βάλεις αλλα 20 μεσα σε ποιο ακριβές τιμες. απο οτι βλεπω η διαφορά ειναι παλι 15% και στα ροφηματα μεταξυ αγγλικου και ελληνικου mytassimo - ενοείτε με το ελληνικο να ειναι ποιο ακριβό. τυχαίο - δεν νομίζω. καλα που υπάρχει και το αμαζον. εχει δοκιμασει κανεις να κανει εγγραφη στο αγγλικο τασσιμο και να του στιλει ελλάδα? χλωμ μαλλον
JohnnyX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 φροντιστε απο το amazon οσοι πηρατε..να παρετε και adaptora
funeros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τι λετε για την delonghi nespresso στο mediamarkt 69€ και 50€ δωροεπιταγη για καφεδες;
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω για την delonghi, αλλά η Nespresso της Krups που είχαμε στο γραφείο στη δουλιά είναι πολύ καλή (μόνο εσπρέσσο βέβαια έφτιαχνε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα