Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα μιας κ μου αρεσουν κυριως οι σοκολατες (κ ο καφες βεβαια αλλα δινω κυριο λογο στη σοκολατα)

ποια απο τις tassimo t40 κ DOLCEGUSTO MELODY να διαλεξω??

θελω να ειναι αυτοματη (να μην παταω κουμπακια μοχλους κτλ δλδ κ να εχω το νου μου) , και να εχει δυνατοτητα κ για κρυα ροφηματα

EDIT τωρα διαβασα οτι η tassimo ειναι αυτοματη αλλα δεν εχει δυνατοτητα για κρυα ροφηματα

Η dolce gusto ειναι αυτοματη ή οχι??

Aφρογαλα φτιαχνουν κ οι 2??

Δημοσ.

μονο η dolce κανει κρυα.. αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη ποικιλία .. και τι νοημα εχει ενα κρυο ροφημα? ας πουμε νες καφε φραπε θα κανεις στην καφετιερα? η στον freddo θα σου πετυχει η καφετιερα το αφρογαλο..?αυτο ειναι το freddo της dolce Link στην tassimo με 2 μεζουρες εσπρεσο χτυπημένες με παγο.. και χτυπημενο αφρόγαλο εισαι ετοιμος..

Δημοσ.

Θελει σκεψη παντως...Ακομα δεν εχω αποφασισει

Μεγαλο ρολο θα παιξει κ η προσφορα που θα δωσει καποιο καταστημα σε παρεχομενα discs δωρο....Ξερει κανεις?? (οσες περισσοτερες γευσεις σου δινεται ευκαιρια να δομιμασεις τοσο το καλυτερο απο το να πειραματιζεσε) Καπου ειχα διαβασει οτι καποια αλυσιδα κανει δωρο σε καποια απο τις 2 μηχανες πολλες γευσεις δωρο

Δημοσ.

Μεγαλο ρολο θα παιξει κ η προσφορα που θα δωσει καποιο καταστημα σε παρεχομενα discs δωρο....Ξερει κανεις?? (οσες περισσοτερες γευσεις σου δινεται ευκαιρια να δομιμασεις τοσο το καλυτερο απο το να πειραματιζεσε) Καπου ειχα διαβασει οτι καποια αλυσιδα κανει δωρο σε καποια απο τις 2 μηχανες πολλες γευσεις δωρο

λοιιιπον , μετα απο αρκετο καιρο σκεψης , πηγα χθες στο μεδια μαρκτ στη θηβων.

ειχαν και οι δυο μηχανες ντεμο.

σαν κλασσικος τζαμπατζης-free rider , λεω θα μου φτιαξετε και οι δυο απο ενα καφε και μια σοκολατα.

με τα πολλα δεν αργουν να τα φτιαξουν (αυτο ηταν και το ζητουμενο της μηχανης αλλωστε). Δοκιμαζω τους καφεδες (εσπρεσσο για την ιστορια), και τους βρηκα pretty much the same.

προφανως και δεν μιλαμε για τον τελειο εσπρεσσο , ΑΛΛΑ ειναι καλυτερος απο εναν που θα πιεις εξω και θα στον φτιαξει καποιος που δεν ξερει στην καλυτερη μηχανη.

απο τις σοκολατες μου αρεσε καλυτερα της τασσιμο (δοκιμασα καρντμπουρι) , ηταν πιο κρεμωδης , αλλα ακομα και εαν τη θελετε νερομπλουκι εχει επιλογη για να προσθεσεις νερο.

τελικα κατεληξα στην τασσιμο , που εδιναν και 30 ευρω ροφηματα δωρο + το κουπονι που εχει μεσα με τα 20 ευρω εκπτωση για την αγορα αναλωσιμων απο το νετ.

οκ , θεωρω ενα καλο value for money , χωρις να εκανα ΤΗΝ επενδυση.

ελπιζω να βοηθησα λιγο κοσμο να αποφασισει.

καλημερες!

Δημοσ.

η dolce δεν ειναι αυτοματη αρα δεν θα περνεις ακριβως τον ιδιο καφέ καθε φορά.. αυτο γιαμενα ειναι το πιο σημαντικό..ακομα στην dolce η μηχανή δεν κάνει ψύξη το νερο απο την κανατα τραβαει..

Δημοσ.

καποιοι δινουν 5 κουτιά στη tassimo , αλλα και παλι σε καμμια 15 μερες θα σου τελειωσουν. στη nesπρεσσο εχω πληρώσει ηδη 2Χ το κόστος της μηχανής σε καφέ μετα απο 3 μηνες. ειναι το ιδιο bussines μοντελο με τα μελανια inkjet.

αφρογαλα δε κανει καμμια, το γαλα της ειναι παρόμοιο σε υφή και γεύση με των αυτόματων πωλητών καφε, και μετα απο 2-3´ "πέφτει". παρε οποία εχει τα ροφήματα που σου αρεσουν...

εμενα εχει η ξαδερφη μου την tassimo. one-click ειναι οπως ειπαν και πανω. αλλα ειναι 3-bar ετσι ο espresso της ειναι "καπως".

τωρα πηρα τη dolce απο περιέργεια να δω τι παίζει και εκει. :)

στη σοκολάτα ειναι καλυτερη η tassimo αλλα εγω δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο τις σκονες cadbury. ομως δε πινω και σοκολάτα γενικα και δε ξερω πολλα.

Δημοσ.

καποιοι δινουν 5 κουτιά στη tassimo , αλλα και παλι σε καμμια 15 μερες θα σου τελειωσουν. στη nesπρεσσο εχω πληρώσει ηδη 2Χ το κόστος της μηχανής σε καφέ μετα απο 3 μηνες. ειναι το ιδιο bussines μοντελο με τα μελανια inkjet.

αφρογαλα δε κανει καμμια, το γαλα της ειναι παρόμοιο σε υφή και γεύση με των αυτόματων πωλητών καφε, και μετα απο 2-3´ "πέφτει". παρε οποία εχει τα ροφήματα που σου αρεσουν...

εμενα εχει η ξαδερφη μου την tassimo. one-click ειναι οπως ειπαν και πανω. αλλα ειναι 3-bar ετσι ο espresso της ειναι "καπως".

τωρα πηρα τη dolce απο περιέργεια να δω τι παίζει και εκει. :)

στη σοκολάτα ειναι καλυτερη η tassimo αλλα εγω δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο τις σκονες cadbury. ομως δε πινω και σοκολάτα γενικα και δε ξερω πολλα.

μην λετε αυτο το 3 bar για την tassimo.. Μιλαμε για αλλο τροπο λειτουργιας που δεν μετρανε τα bar.. αλλα παρολα αυτα.. εγω εχω σπιτι μια morris 19 bar.. δουλευω 11 χρονια σε καφετεριες bar.. ελα να δεις τι χαλια καφε κανει :)

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειναι κακή :o. σχεδον καθε μέρα πινω και 1 καφε απο tassimo! 3-bar εχει αναγκαστικα γιατι ετσι βγαζει τα ροφήματα με αφρό. κανει κατι σα φυγοκεντρο? αλλιως θα τα σουταρε ολα χωρις αφρο.

Η' θα έπρεπε να μειώνει τα bar και να περιμενεις, ισως να εχει και 2 υποδοχές (και θα ηταν και 50-100€ πιο ακριβή).

ομως τον espresso τον εχει χοντροκομενο λογω των bar, και ειναι "καπως". αλλα αν καποιος θελει μονο espresso παιρνει μια απο τις nespresso,illy κλπ...

τελος κατι που διαβασα για τη dolce, οτι σε κάποιες βουλωνει κατι μεσα απο κοκκους καφε. να το εχουν στα υποψην όσοι

το σκέφτονται.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσουν οι κάψουλες.. πρέπει να πηγαίνεις από συγκεκριμένα καταστήματα που πουλανε κάψουλες, όσο γουστάρουν σε τιμή!! Εάν σταματήσει κάποια στιγμή? Τι έχουν μέσα οι κάψουλες??? Χημικά?? Εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα πράγματα.

Καλύτερες είναι αυτές που παίρνεις τον κόκκο καφέ και στον αλέθει, φτιάχνει στιγμιαία! Αυτό ναι.. είναι επένδυση.

Δημοσ.

για πληροφορηση

οι μηχανες με καψουλες (δε ξερω ομως σε ποιες ? η μηπως σε ολες) βρεθηκε φουρεϊνη μια "κακια" ουσια

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειναι κακή :o. σχεδον καθε μέρα πινω και 1 καφε απο tassimo! 3-bar εχει αναγκαστικα γιατι ετσι βγαζει τα ροφήματα με αφρό. κανει κατι σα φυγοκεντρο? αλλιως θα τα σουταρε ολα χωρις αφρο.

Η' θα έπρεπε να μειώνει τα bar και να περιμενεις, ισως να εχει και 2 υποδοχές (και θα ηταν και 50-100€ πιο ακριβή).

ομως τον espresso τον εχει χοντροκομενο λογω των bar, και ειναι "καπως". αλλα αν καποιος θελει μονο espresso παιρνει μια απο τις nespresso,illy κλπ...

τελος κατι που διαβασα για τη dolce, οτι σε κάποιες βουλωνει κατι μεσα απο κοκκους καφε. να το εχουν στα υποψην όσοι

το σκέφτονται.

εγω φιλε μου περιμενω την tassimo σε 2 μερες και μετα θα σου πω αποψη για τον καφε της.. ελπιζω να μην την εχω μετα για να ακουμπαω τα φλιτζανια

Δημοσ.

Τις καψουλες αυτες τις βρισκεις ευκολα στα supermarket ή οχι ?? (οταν ξαναπαω στον Σκλαβενιτη θα παρατηρησω)

Επισης οταν παραγγελνεις απο το site τους παραγγελνεις στην ουσια απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο κ σου ερχονται με καθυστερηση??

Σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια

Δημοσ.

μη ψωνιζεται τωρα...περιμενετε εκπτωσεις καθοδον...

περσι πηρα 2 μηχανες..τετοιες μερες..σε 3 μερες ηταν εδω με ups

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...