ΕΛ_ΓΡΕΚΟ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Professional-Sound-Cards/M-Audio-Fast-Track-MKII-Sound-Card-MI-EM-000258.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Professional-Sound-Cards/Tascam-US-122MKII-Sound-Card-CSE-743TQ-650B.htm τελευταία ερώτηση πριν παω να την αγοράσω. Ποιά από τις 2 τελικά?
vasilis123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 αρχικα πες τι εξοπλησμο εχεις. ( γιατι αν εχεισ καποια καλη πεταλιερα που εχει usb πανω δεν θα χρειαστει να αγορασεις τιποτα...)
thanocaster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 αρχικα πες τι εξοπλησμο εχεις. ( γιατι αν εχεισ καποια καλη πεταλιερα που εχει usb πανω δεν θα χρειαστει να αγορασεις τιποτα...) Ηλεκτρακουστική έχει αδερφέ... Συν το ότι και με emulation ενισχυτή από πεταλιέρα πάλι είναι απαραίτητη μια καλούτσικη κάρτα ήχου για αξιοπρεπές αποτέλεσμα...
panavoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια σε ολους. τι καρτα ηχου μου προτεινετε για απευφθειας ηχογραφηση στον υπολογιστη εχω ενα marshall mg30fx και διαθετω 150 ευρο για καρτα εκτος απο αυτα τι αλλο θα πρεπει να εχω για να ηχογραφησω στο σπιτι
thanocaster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλη χρονια σε ολους. τι καρτα ηχου μου προτεινετε για απευφθειας ηχογραφηση στον υπολογιστη εχω ενα marshall mg30fx και διαθετω 150 ευρο για καρτα εκτος απο αυτα τι αλλο θα πρεπει να εχω για να ηχογραφησω στο σπιτι Σε γενικές γραμμές χρειάζεσαι μια κιθάρα, ένα μικρόφωνο, μια κάρτα ήχου και έναν υπολογιστή. Αυτά είναι τα ελάχιστα που χρειάζεσαι. Από εκεί και πέρα, ένας ενισχυτής κιθάρας, ένα δεύτερο μικρόφωνο για τον ενισχυτή κιθάρας, ένα καλύτερο μικρόφωνο, μια καλύτερη κάρτα ήχου κλπ θα σου δώσουν καλύτερο (ποιοτικά) αποτέλεσμα. Είναι τέτοιος, όμως, ο αριθμός των λύσεων που υπάρχουν, που χωρίς να δίνεις συγκεκριμένες πληροφορίες για τα χρήματα, αλλά και για το σκοπό που τα θέλεις, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε παραπάνω... Με αυτήν θα είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.