noisebomb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Ψάχνω για σύνθεση gaming pc κατά προτίμηση cpu intel με gpu nvidia γύρο στα 800-1000 € ενδιαφέρομαι μόνο για tower. Mobo με usb 3.0 διότι δεν παίρνεις κάθε μέρα καινούργιο pc και gpu με hdmi , hdd προαιρετικός. Επίσης ενδιαφέρομαι για ένα ευρύχωρο case λόγο του ότι έχω ίδι 3 hdd στο current setup και γίνετε συνοστισμός. Οποιαδήποτε πρόταση ή διευκρίνηση καλοδεχούμενη! Edit: Για να μην διαβάζετε όλα τα post ψάχνω κάτι τέτοιο Τιμή : 800-1000 € Χρήση υπολογιστή : Gaming , downloading , Editing photo/video/music Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop , Fraps , After effects , Nuendo Οθόνη : Προεραιτική διαθέτω μια Asus VW198 αν πιστεύεται οτι θέλει αλλαγή καλοδεχούμενη η πρόταση Πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι : Υπάρχουν Τοποθεσία : Αττική Τα κομμάτια καλό θα ήταν να είναι απο ένα κατάστημα αλλά και απο διαφορετικά καταστάματα δεν πειράζει μπορώ να στήσω και εγώ το pc
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/topic/390500-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-950-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ http://www.insomnia.gr/topic/390302-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc-1000-euros/
noisebomb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Έχω κοιτάξει διάφορα topics και είδα να παίζουν πολύ amd και ati το διευκρίνισα και στο αρχικό μου post ότι ψάχνω inetl & nvidia και βλέπω ότι και στα links υπάρχουν ati & amd κάποιο σχόλιο ίσως βοήθαγε να το θεωρήσω ως παρότρυνση για αλαγή ;
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τι σχόλιο περιμένεις ν΄ακούσεις; Την ίδια δουλειά κάνουν όλοι οι επεξεργαστές και οι μητρικές έως ένα βαθμό. Αν εσύ θεωρείς (όπως κάποιοι άλλοι) ότι οι της AMD δεν είναι αξιόπιστοι, ότι υστερούν σε ποιότητα κατασκευής κ.λπ., διάβασε μερικές απόψεις στα διάφορα threads.
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Go για ενα amd συστηματακι και τα λ7 που θα γλιτωσεις απο intel συνθεση τα κοτσαρεις για GPU που απο τι στιγμη που ειναι gaming το PC αυτη μετραει Δλδ που βρισκεις το κακο σ αυτο? Ασε δε που δεν μας ειπες και τι οθονουλα εχεις για να ξερουμε και που βρισκομαστε
Navu Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Bγαίνει σε κάθε περίπτωση πιο ακριβή η πλατφόρμα της Intel, καλώς ή κακώς όμως το παραπάνω αυτό κόστος δεν αποτυπώνεται σε αντίστοιχα αυξημένες επιδόσεις. Τα άλλα, περί υποδεέστερης ποιότητας και αξιοπιστίας είναι τελείως άκυρα. Ο συνειδητοποιημένος αγοραστής πάει σε AMD, ο power/hardcore user που λιώνει το μηχανάκι όλη μέρα και ο φραγκάτος (ίσως για να λέει ότι φοράει i5/i7) πάει σε Intel. Ο καθένας έχει τους λόγους του και κάνει τις επολογές του.
DreadKnight Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 CPU Link MOBO Link RAM Link PSU Link HD Link GPU Link OP Link CASE Link ΤΙΜΗ 872 ΕΥΡΩ (βασικα δεν ξερουμε και γιατι χρηση θες την καρτα γραφικων οποτε μπορεις να βαλεις μια πιο φτηνη αν θες) Υ.Γ και ενα ζευγαρι ωτοασπιδες γιατι το κουτι που διαλεξα εχει καμια 10 ανεμιστηρακια και θα σου σπανε τα νευρα :D
noisebomb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πρώτα απόλα ευχαριστώ τον DreadKnight για το post του με την προσφορά και τον FaRMaKhs και τον Navu για τα διευκρινιστικά post τους . Δεύτερον πέσατε αμέσως να με φάτε δεν κατηγόρησα καμία εταιρία απλά είπα τι θα προτιμούσα ( κάθε πρόταση δεκτή αλλά με αιτιολογία και όχι με μορφή επίθεσης! ) Οθόνη έχω μια Asus VW198 πιστεύεται χρειάζεται αλλαγή ; Η χρήση του pc είναι gaming, downloading δηλαδή μπορεί να μήνει λίγες μέρες ανοιχτό (γιαυτό θέλω και ένα καλό case για λόγους ψύξης και φασαρίας) και τέλος για editing photoshop after effects κλπ αλλά κυρίως τα 2 πρώτα.
DreadKnight Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 αυτοι στο pc1 αφαιρεσαν την καρτα γραφικων που προτεινα πριν 2 ωρες ειναι εξαντλημενο λεει και οι αλλες GTX470 ειναι κανα 20ρικο ακριβοτερες LOOOOL :blink: εγω φταιω που εκανα την συνθεση εκει :P
noisebomb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αν το σύνολο tower + οθόνης ειναι μέσα στα 800-1000 ναί δεν υπάρχει πρόβλημα.
FaRMaKhs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ωραια!Χωρανε ολα τα καλουδια μεσα.Καινουργιο PC και να μεινεις με αυτη την οθονη ειναι κριμα Κοιτα αυτην την οθονη και μενουν μετα κοντα 8κατοσταρικα για να βγει ενα Pcακι μουρλια Πουλας και την οθονη σου 60-70Ε και εχεις βγαλει και τα σπασμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.