Προς το περιεχόμενο

Οθόνη Touchscreen για PC

jimisvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.. λοιπον, προσφατα εχω φαει φλασια και ψαχνω απεγνωσμενα για touchscreen για τον υπολογιστη μου αλλα σε καποια ηλεκτρονικα μαγαζια δεν βρηκα... εχει κανεις τιποτα στα υποψιν να μου πει? οπως και γνωμες για την συγκεκριμενη κινηση θα ηταν ευπροσδεκτες.. :P Ευχαριστωωω..!

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις σκοπό να φτιάξεις κάτι που να μην απαιτεί πληκτρολόγιο (κάποιο info kiosk για παράδειγμα), το να πάρεις οθόνη αφής για τον υπολογιστή σου θα σε πονέσει τόσο στη τσέπη σου (17" αφής ούτε καν θέλω να σκεφτώ πόσο θα έχει) όσο και στο χέρι σου - προσπάθησε μόνο να "σχεδιάσεις" εικονικά κάτι στην τωρινή οθόνη του υπολογιστή σου και πες μας μετά από πόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκε να κατεβάσεις το χέρι σου για να το ξεκουράσεις...

Δημοσ.

Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα καθώς κάτι για κάτι ΕΙΖΟ που είχα δει απαιτούνταν 4ψήφιος αριθμός :Ρ

Μετά όμως είδα αυτή π.χ.: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19250&cat=10

http://www.eurodocument.com/img/data/22_tactile_IIYAMA_-_UK.pdf

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει όμως. Μετά βέβαια από αυτή ξεκινά το χάος, 15άρες σε υψηλότερη τιμή.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις σκοπό να φτιάξεις κάτι που να μην απαιτεί πληκτρολόγιο (κάποιο info kiosk για παράδειγμα), το να πάρεις οθόνη αφής για τον υπολογιστή σου θα σε πονέσει τόσο στη τσέπη σου (17" αφής ούτε καν θέλω να σκεφτώ πόσο θα έχει) όσο και στο χέρι σου - προσπάθησε μόνο να "σχεδιάσεις" εικονικά κάτι στην τωρινή οθόνη του υπολογιστή σου και πες μας μετά από πόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκε να κατεβάσεις το χέρι σου για να το ξεκουράσεις...

Πραγματικά αν δεν δουλέυεις όρθιος, η κλασσική θέση κάθομαι στην καρέκλα και δουλευω τον υπολογιστή δεν βολέυει καθόλου. Αν τωρα το θες για πουλ-μουρ οι φθηνές ξεκινάνε απο 300 ευρώ και ανεβαίνουν αναλογα με τις ορέξεις σου (απευθύνομαι στον jimisvog). Επισης υπάρχουν και ωραια συστηματα υπολογιστων με ενσωματωμένη οθόνη αφής.

Δημοσ.

Να πω και εγώ τη γνώμη μου....Ένας φίλος έχει laptop με touchscreen...Δεν βολεύει για συνεχή χρήση, είναι κουραστικό.Δεν βολεύει καθόλου για σχεδιαστικά προγράμματα..Το μόνο καλό που μπορώ να δω είναι ότι δύο ή παραπάνω άτομα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τον υπολογιστή παράλληλα χωρίς να ζητάμε το ποντίκι συνέχεια από τον άλλον....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...