andrikakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας insomniates!!! Χρειάζομαι τις συμβουλές σας..!!! Πριν λίγο καιρό χάλασε ο εξωτερικός μου σκληρός δίσκος και τώρα χρειάζομαι να κάνω format! Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω τα αρκετά αρχεία,fotos,μουσική,saves παιχνιδιών κλπ που έχω μέσα τώρα... Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι που μπορώ να κάνω ένα backup των αρχείων μου.Σε κάποιον server που να ανεβάζω πάνω από 2 GB ή με κάποιον τρόπο να μην χάσω τα αρχεία μου όταν κάνω format που δεν νομίζω να γίνεται... (Να διευκρινίσω ότι δεν έχει κανένας γνωστός μου σκληρό εξωτερικό να με βοηθήσει.) Αναμένω απαντήσεις...!!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
gkokki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να κάνεις ένα 2ο partition στον δίσκο σου (D), να μεταφέρεις τα αρχεία που θέλεις να σώσεις σ' αυτόν(D) και μετά να κάνεις format στον C. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κάνεις αντίγραφα των αρχείων σου (θα είσαι στην κατάσταση που είσαι και τώρα). Απλά θα έχεις ένα φρέσκο λειτουργικό
andrikakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Συγγνώμη παιδιά ήθελα να το διαβάσουν ποιο καλά! Όσες φορές είχα δοκιμάσει να τα γράψω σε DvD τότε χαλούσαν και δεν γραφόντουσαν!!! Γίνετε να κάνω partitions τώρα που ο δίσκος δεν είναι "παρθένος";;;Είχα δοκιμάσει ποιο παλιά να τον χωρίσω αλλά δεν γινόταν.Άμα θες σε παρακαλώ πες μου τον τρόπο που να το κάνω... Ευχαριστώ!!!!
gkokki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ...................Γίνετε να κάνω partitions τώρα που ο δίσκος δεν είναι "παρθένος";;;Είχα δοκιμάσει ποιο παλιά να τον χωρίσω αλλά δεν γινόταν.Άμα θες σε παρακαλώ πες μου τον τρόπο που να το κάνω... Ευχαριστώ!!!! Φυσικά και γίνεται. Ένα καλό πρόγραμμα είναι το Acronis Disk Director. Στα Win 7 γίνεται και από την διαχείριση δίσκων. a) http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/Can-I-repartition-my-hard-disk η β) http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/219--partition--windows-7
andrikakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω...Αλλά έτσι περίπου το είχα δοκιμάσει και παλιά και δεν γινόταν...Αλλά όχι έτσι ακριβός.
gkokki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω...Αλλά έτσι περίπου το είχα δοκιμάσει και παλιά και δεν γινόταν...Αλλά όχι έτσι ακριβός. Αναμένομεν τα ευχάριστα EDIT : Εννοείται βέβαια ότι πριν κάνεις καινούριο partition θα πρέπει να ελέγξεις αν τα αρχεία που θέλεις να σώσεις θα χωρέσουν στο νέο αυτό partition
fordakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα γι αυτή την δουλεία είναι και το Paragon Partition Magic. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
andrikakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 gkokki δεν πέτυχε!!!!Μου βγάζει αυτό που είναι στην εικόνα... Δοκίμασα αυτό που μου λέει για το Chkdsk αλλά δεν μου βρίσει τίποτα. Άμα προσπαθήσω με ένα άλλο πρόγραμμα λες να πετύχει;;;(αλλά χρειάζομαι οδηγίες.)
gkokki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 gkokki δεν πέτυχε!!!!Μου βγάζει αυτό που είναι στην εικόνα... Δοκίμασα αυτό που μου λέει για το Chkdsk αλλά δεν μου βρίσει τίποτα. Άμα προσπαθήσω με ένα άλλο πρόγραμμα λες να πετύχει;;;(αλλά χρειάζομαι οδηγίες.) Για δοκίμασε με το Acronis Disk Director. ΕΔΩ είναι οι οδηγίες του Acronis Disk Director 11 ΕΔΩ είναι οι οδηγίες χρήσης του πιό παλιού Acronis Disk Director
lexmark Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ασε προγραμματα κτλ. Για να κανεις 2ο partition στον δισκο σου, κατεβασε το gparted, καψε το σε ενα cd (μπορεις να το κανεις και απο καποιο φιλικο μηχανημα μιας κι ελεγες οτι το δικο σου εχει προβλημα στο καψιμο) τσεκαρε αυτο το how-to και παιξε μπαλλα.
andrikakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ lexmark θα το προσπαθήσω...
andrikakis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 gkokki δυστηχώς έβαλα το πρόγραμμα που μου είπες και αντί για partition....τα διέγραψε όλα!!! :cry:
lexmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Προφανώς έκανες κάποια λάθος επιλογή. Τεσπα. STOP Δεν κάνεις τίποτα, δεν ανοίγεις το pc, το βγάζεις από τη πρίζα. Πας εδώ και διαβάζεις τα σχετικά (κατά προτίμηση όλα). Αν δεν καταλάβεις κάτι το ρωτάς (βασικά ρωτάς ακόμα και αν νομίζεις ότι το μισο-κατάλαβες). Και τα ξαναλέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.