Προς το περιεχόμενο

recovery

timoboll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει μια βλακεια με το formαt και ειχα βαλει τα 7ultimate και τωρα θελω να βαλω αυτα που ειχε το pc στην αρχη τα homε pre δηλαδη για αυτο εβαλα τα recovery τα cd εκανα καλα δηλαδη με τα recovery θα ερθει το pc στην κατασταση που το πηρα??

Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει μια βλακεια με το formαt και ειχα βαλει τα 7ultimate και τωρα θελω να βαλω αυτα που ειχε το pc στην αρχη τα homε pre

Μέχρι εδώ εισαι καταννοητός

δηλαδη για αυτο εβαλα τα recovery τα cd εκανα καλα δηλαδη με τα recovery θα ερθει το pc στην κατασταση που το πηρα??

εδω δεν είμαι σίγουρος για το τι ζητάς (εσυ αν το διαβάσεις το καταλαβαίνεις; )

Βασιζόμενος στο πρώτο μισό, αν έχεις τα recovery CDs ή αν ο υπολογιστής σου έχει κρυφό recovery partition (συνήθως το έχουν τα laptops), NAI μπορεις να επαναφέρεις τα windows που είχε απο τη «μάνα του».

Δημοσ.

Μέχρι εδώ εισαι καταννοητός

εδω δεν είμαι σίγουρος για το τι ζητάς (εσυ αν το διαβάσεις το καταλαβαίνεις; )

Βασιζόμενος στο πρώτο μισό, αν έχεις τα recovery CDs ή αν ο υπολογιστής σου έχει κρυφό recovery partition (συνήθως το έχουν τα laptops), NAI μπορεις να επαναφέρεις τα windows που είχε απο τη «μάνα του».

ρε γραφω απο κινητο γιατι ειμαι στην σχολη και δεν εχω pc sorry αν δεν ειναι πολυ κατανοητα :P ΛΟΙΠΟΝ εβαλα τα recavery to 1o cd και εκανα οτι ελεγε βημα βημα μου ελεγε στο τελος Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και κατω γωνια μου γραφει εξοδος αμα πατησω εξοδος βγιανει το cd και σβηνει το pc μετα τι να κανω να βαλω το cd 2 και να ανοιξω το pc???

Δημοσ.

ρε γραφω απο κινητο γιατι ειμαι στην σχολη και δεν εχω pc sorry αν δεν ειναι πολυ κατανοητα :P ΛΟΙΠΟΝ εβαλα τα recavery to 1o cd και εκανα οτι ελεγε βημα βημα μου ελεγε στο τελος Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και κατω γωνια μου γραφει εξοδος αμα πατησω εξοδος βγιανει το cd και σβηνει το pc μετα τι να κανω να βαλω το cd 2 και να ανοιξω το pc???

ενα toshiba L555 εχω αν παιζει ρολο

Δημοσ.

Προφανώς δεν χρειάζεται το δεύτερο CD. Άμα ξεκινήσεις τον υπολογιστή (ΜΕΤΑ που λεει οτι ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση) τι γίνεται;

Δημοσ.

Το δεύτερο cd μπορεί να είναι για την επαναφορά των προγραμμάτων ΜΕΤΑ από την αποκατάσταση του λειτουργικού

Λοιπον ολα κομπλε σαν να το αγορασα τωρα το πσ αυτο που με προβληματιζει ειναι πωσ δεν χρεισιμοποιησα το 2ο σιντι γιατι αραγε??? και πωσ θα καταλαβω αμα χρειαζεται να το βαλω και το 2ο???

Δημοσ.

Άμα έχεις όλα τα προγράμματα που είχες και στην αρχή και όλα δουλεύουν ρολόι, φτύστο μη στο (ξανα)ματιάξουν και αγνόησέ το δεύτερο cd... Σε εμένα προσωπικά στο δεύτερο cd έγραψε κάτι προγράμματα της hp, διαγνωστικά, δοκιμαστικές εκδόσεις από office και norton κτλ

Δημοσ.

Άμα έχεις όλα τα προγράμματα που είχες και στην αρχή και όλα δουλεύουν ρολόι, φτύστο μη στο (ξανα)ματιάξουν και αγνόησέ το δεύτερο cd... Σε εμένα προσωπικά στο δεύτερο cd έγραψε κάτι προγράμματα της hp, διαγνωστικά, δοκιμαστικές εκδόσεις από office και norton κτλ

Παντως εμενα δεν μου εγραψε να βαλω 2ο cd τωρα θα δουμε ελπιζω να μην χρειαζεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...