Προς το περιεχόμενο

Πώς κάνω BIOS update;;;

nnz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum.Έχω να κάνω μια ερώτηση. Σε διάφορα forums διαβάζω ότι για να ξεκλειδώσουν όλοι οι πυρηνες του επεξεργαστή θα πρέπει να κάνουμε Bios update.

Θέλω να τους ξεκληδώσω για πειραματισμό περισσότερο...

Αλλά το θέμα είναι πώς το κάνουμε το ρημάδι...;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

Ο επεξεργαστής είναι AMD Athlon X3 3.20 GHz

Δημοσ.

Δεν έχει καν τέτοια επιλογή στο Bios για ξεκλείδωμα ...

Η μητρική είναι της Gigabyte με AMD Athnon επεξεργαστή ...

Τι να κάνω ...;;

Δημοσ.

Nopε απλα σε άλλο forum είχα ρωτήσει για ξεκλείδωμα πυρήνων και μου είπαν πώς άμα δεν έχει το Bios επιλογή, θέλει Bios Update...

Για αυτό μρωτάω πώς κάνω Bios Update

Δεν ξέρω, βοηθήστε με λίγο...

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις μέχρι τώρα απαντησεις

Δημοσ.

Εδώ λέει πως

Εγώ πριν κάτι μέρες έκανα σε msi με το liveupdate 30sec έκανε μετά έκανε restart και αυτό ήταν . Κάτι αντίστοιχο θα έχει και η gigabyte .

Αν και πολύ λένε να μην κάνουμε bios update από τα windows εγώ βαριόμουνα την άλλη διαδικασία :P

Δημοσ.

Εδώ λέει πως

Εγώ πριν κάτι μέρες έκανα σε msi με το liveupdate 30sec έκανε μετά έκανε restart και αυτό ήταν . Κάτι αντίστοιχο θα έχει και η gigabyte .

Αν και πολύ λένε να μην κάνουμε bios update από τα windows εγώ βαριόμουνα την άλλη διαδικασία :P

Είναι όμως για αυτή τη μητρική...;;;

Δημοσ.

Είναι όμως για αυτή τη μητρική...;;;

Είναι γενικά της gigabyte αναγνωρίζει το μοντέλο της μητρικής σου ,κάνεις στην ουσία ένα scan και σου βγάζει καινούργιους drivers και bios διαθέσιμα και κατεβάζεις ότι θες .

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος,τουλαχιστον στο site της Gigabyte δεν αναφερει τπτ σχετικο με ξεκλειδωμα επεξεργαστων,η μητρικη σου δεν εχει την δυνατοτητα να ξεκλειδωσει τυχον κλειδωμενους πυρηνες και να εισαι σιγουρος οτι ουτε με το bios update θα αποκτησει.Μην παιδευεσαι λοιπον.

Δημοσ.

Btw αν για οποιοδήποτε λόγο κάνεις update μέσω @bios, το νου σου, σε κάποιο σημείο θα freeze-άρει το pc για κάμποσα δευτερόλεπτα.

ΜΗΝ κάνεις restart, θα ξεκολλήσει μόνο του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...