nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum.Έχω να κάνω μια ερώτηση. Σε διάφορα forums διαβάζω ότι για να ξεκλειδώσουν όλοι οι πυρηνες του επεξεργαστή θα πρέπει να κάνουμε Bios update. Θέλω να τους ξεκληδώσω για πειραματισμό περισσότερο... Αλλά το θέμα είναι πώς το κάνουμε το ρημάδι...;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις Ο επεξεργαστής είναι AMD Athlon X3 3.20 GHz
LouCi4er Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ποια μητρικη εχεις?Δοκιμασες να τον ξεκλειδωσεις και δεν ξεκλειδωσε?
nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχει καν τέτοια επιλογή στο Bios για ξεκλείδωμα ... Η μητρική είναι της Gigabyte με AMD Athnon επεξεργαστή ... Τι να κάνω ...;;
cons1985 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ποια μητρική της gigabyte έχεις? Ενα πρόγραμμα για bios update ειναι το @bios το οποίο λογικά θα έχει μέσα το cd της μητρικής σου.
nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η μητρική είναι η Gigabyte GA-M68M-S2p
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε νομίζω πως η συγκεκριμένη υποστηρίζει ξεκλείδωμα πυρήνων ή μνήμης cache. Διάβασες κάτι σχετικό για τη δική σου μητρική;
nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Nopε απλα σε άλλο forum είχα ρωτήσει για ξεκλείδωμα πυρήνων και μου είπαν πώς άμα δεν έχει το Bios επιλογή, θέλει Bios Update... Για αυτό μρωτάω πώς κάνω Bios Update Δεν ξέρω, βοηθήστε με λίγο... Σας ευχαριστώ και πάλι για τις μέχρι τώρα απαντησεις
moldovan20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ λέει πως Εγώ πριν κάτι μέρες έκανα σε msi με το liveupdate 30sec έκανε μετά έκανε restart και αυτό ήταν . Κάτι αντίστοιχο θα έχει και η gigabyte . Αν και πολύ λένε να μην κάνουμε bios update από τα windows εγώ βαριόμουνα την άλλη διαδικασία
nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ λέει πως Εγώ πριν κάτι μέρες έκανα σε msi με το liveupdate 30sec έκανε μετά έκανε restart και αυτό ήταν . Κάτι αντίστοιχο θα έχει και η gigabyte . Αν και πολύ λένε να μην κάνουμε bios update από τα windows εγώ βαριόμουνα την άλλη διαδικασία Είναι όμως για αυτή τη μητρική...;;;
moldovan20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Είναι όμως για αυτή τη μητρική...;;; Είναι γενικά της gigabyte αναγνωρίζει το μοντέλο της μητρικής σου ,κάνεις στην ουσία ένα scan και σου βγάζει καινούργιους drivers και bios διαθέσιμα και κατεβάζεις ότι θες .
nnz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Χίλια ευχαριστώ όλους σας ...
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Η συγκεκριμένη δεν παίζει να υποστηρίζει ξεκλείδωμα πυρήνων.
LouCi4er Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος,τουλαχιστον στο site της Gigabyte δεν αναφερει τπτ σχετικο με ξεκλειδωμα επεξεργαστων,η μητρικη σου δεν εχει την δυνατοτητα να ξεκλειδωσει τυχον κλειδωμενους πυρηνες και να εισαι σιγουρος οτι ουτε με το bios update θα αποκτησει.Μην παιδευεσαι λοιπον.
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Είπαμε ότι για ξεκλειδωμα πρέπει να έχει South Bridge 710/750 και νεώτερο.
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Btw αν για οποιοδήποτε λόγο κάνεις update μέσω @bios, το νου σου, σε κάποιο σημείο θα freeze-άρει το pc για κάμποσα δευτερόλεπτα. ΜΗΝ κάνεις restart, θα ξεκολλήσει μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.