Ikki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σου κοινοτητα του insomnia! θα ηθελα την συμβουλη σας. ειμαι χρηστης laptop του οποιου ομως η μητρικη καρτα καηκε ( ) και για αυτο σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο. μηπως εχετε καμια αξιολογη επιλογη να μου προτεινετε; οι τιμη που θελω να ειναι ειναι περιπου απο 500-1000€. στον υπολογιστη κανω χρηση κυριως για παιχνιδια online (LoL & WoW) η για να βλεπω ταινιες οποτε θα ηθελα εναν υπολογιστη που να μπορει να ανταπεξελθει ικανοποιητηκα. Σας ευχαριστω πολυ! Περιμενω προτασεις
rafail1994 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αφού θέλεις laptop έπρεπε να το ανοίξεις το θέμα εδω.Εχει αρκετά θέματα δες και αν δεν βρεις κάτι πόσταρε να σου πούμε
Ikki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 η αληθεια ειναι πως κοιταξα αλλα δεν πολυβοηθηθηκα. να κανω το ποστ μου σε εκεινο το forum η να περιμενω απαντηση εδω;
Ikki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Για οποιον ενδιαφερεται το repost ειναι εδώ
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παρακαλώ θερμά, μην ανοίγετε πολλαπλά ίδια θέματα. Αν έχετε ανοίξει ένα θέμα σε λάθος ενότητα του forum, αρκεί να ενημερώσετε σχετικά τους συντονιστές με ένα report (κλικ στο κουμπάκι «Αναφορά») και το θέμα θα μετακινηθεί το συντομότερο δυνατόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.