jasonas21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα! Θελω να αγορασω καινουργιο επεξεργαστη για το pc μου γιατι αυτος που εχω τωρα (pentium D) ειναι πααααρα πολυ αργος (αυτο που λεμε μπρικι)! Μπορείτε να μου προτείνετε κανεναν καινουργιο επεξεργαστη (περιπου 150Ε) για να αγορασω?? Ειναι για οικιακη χρήση αλλα παιζω και πολλα παιχνιδια! Συνήθως προτιμώ Intel αλλα θελω προτασεις για μοντελα, CPU, GHz και λοιπα...
AiWaaa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα! Θελω να αγορασω καινουργιο επεξεργαστη για το pc μου γιατι αυτος που εχω τωρα (pentium D) ειναι πααααρα πολυ αργος (αυτο που λεμε μπρικι)! Μπορείτε να μου προτείνετε κανεναν καινουργιο επεξεργαστη (περιπου 150Ε) για να αγορασω?? Ειναι για οικιακη χρήση αλλα παιζω και πολλα παιχνιδια! Συνήθως προτιμώ Intel αλλα θελω προτασεις για μοντελα, CPU, GHz και λοιπα... Κάνε ένα κόπο και πες μας απο τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα.. Γιατί χωρίς αυτές τις πληροφορίες δύσκολα να σε βοηθήσουμε..
profi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ποιά μητρική έχεις?αν δεν ξέρεις κατέβασε το cpu-z κ δες στην καρτέλα mainboard κ γράψε εδώ τα στοιχεία!
jasonas21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πειτε μου ποια στοιχεια θελετε να σας πω...
AiWaaa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πειτε μου ποια στοιχεια θελετε να σας πω... ολα
jasonas21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον πρωτα απο ολα να ξερετε οτι το pc μου φτιαχτηκε για ιντερνετ καφε! Φανταζομε οτι δεν θελετε να σας πω για το CPU Εχουμε και λεμε: Motherboard: 775Dual-880Pro 1.00 Chipset: VIA PT880 Pro Southbgidge: VIA VT237 LPCIO Winbond W83697hf BIOS: American Megatrends Inc. Version P1.30 Graphic Interface PCI-Express Memory DDR2 Dual 1024MBytes Timings 199.5MHz SPD DDR2 512MBytes PC2-4300 (266 MHz) Apacer Technology Graphics: NVIDIA GeForce 6600 GT 300MHz memory 256MBytes Δεν ξερω τι σας χρησιμευει και τι οχι! Εγω τα αντεγραψα σχεδον ολα, αν θελετε τιποτα αλλο συγκεκριμενα πειτε μου!
AiWaaa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555475
profi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δεν αξίζει να βάλεις τον καλύτερο επεξεργαστή που σηκώνει η μητρική σου! ούτε κάρτα γραφικών να βάλεις την καλύτερη που δέχεται! γενικά πας για ολική αναβάθμιση αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια,ούτε το τροφοδοτικό σου θα είναι της προκοπής φαντάζομαι! τώρα τι παιχνίδια παίζεις?
jasonas21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 καλα δεν παιζω πολυ βαρια οπως call και τετοια! το κυριο παιχνιδι που παιζω (και ισως το ποιο βαρυ) ειναι το Football Manager! το τροφοδοτικο πως το βλεπω για να σου πω? πως λεγετε?
profi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 AiWaaa είσαι σίγουρος πως τον υποστηρίζει η μητρική? http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775Dual-880Pro ανοιγεις το κουτί κ το βλέπεις...μαρκα κ outputs k ηλικία!
AiWaaa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 AiWaaa είσαι σίγουρος πως τον υποστηρίζει η μητρική? http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775Dual-880Pro ανοιγεις το κουτί κ το βλέπεις...μαρκα κ outputs k ηλικία! Σε άλλο σιτε που είδα τον υποστήριζε Τωρα αν όντως τον υποστηρίζει δεν είμαι σίγουρος. Δεν αξίζει καμιά αναβάθμιση.. Πάνε για καινούργιο
jasonas21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 οπα οπα! το τροφοδοτικο ειναι αυτο με το οποιο συνδέετε το καλώδιο του ρευματος? Απογοητευση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.