Προς το περιεχόμενο

Καινουργιος επεξεργαστης

jasonas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Θελω να αγορασω καινουργιο επεξεργαστη για το pc μου γιατι αυτος που εχω τωρα (pentium D) ειναι πααααρα πολυ αργος (αυτο που λεμε μπρικι)!

Μπορείτε να μου προτείνετε κανεναν καινουργιο επεξεργαστη (περιπου 150Ε) για να αγορασω?? Ειναι για οικιακη χρήση αλλα παιζω και πολλα παιχνιδια! Συνήθως προτιμώ Intel αλλα θελω προτασεις για μοντελα, CPU, GHz και λοιπα...

Δημοσ.

Καλησπερα! Θελω να αγορασω καινουργιο επεξεργαστη για το pc μου γιατι αυτος που εχω τωρα (pentium D) ειναι πααααρα πολυ αργος (αυτο που λεμε μπρικι)!

Μπορείτε να μου προτείνετε κανεναν καινουργιο επεξεργαστη (περιπου 150Ε) για να αγορασω?? Ειναι για οικιακη χρήση αλλα παιζω και πολλα παιχνιδια! Συνήθως προτιμώ Intel αλλα θελω προτασεις για μοντελα, CPU, GHz και λοιπα...

Κάνε ένα κόπο και πες μας απο τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα.. Γιατί χωρίς αυτές τις πληροφορίες δύσκολα να σε βοηθήσουμε..

Δημοσ.

ποιά μητρική έχεις?αν δεν ξέρεις κατέβασε το cpu-z κ δες στην καρτέλα mainboard κ γράψε εδώ τα στοιχεία!

Δημοσ.

Λοιπον πρωτα απο ολα να ξερετε οτι το pc μου φτιαχτηκε για ιντερνετ καφε!

Φανταζομε οτι δεν θελετε να σας πω για το CPU

Εχουμε και λεμε:

Motherboard: 775Dual-880Pro 1.00 Chipset: VIA PT880 Pro Southbgidge: VIA VT237 LPCIO Winbond W83697hf

BIOS: American Megatrends Inc. Version P1.30

Graphic Interface PCI-Express

Memory DDR2 Dual 1024MBytes Timings 199.5MHz

SPD DDR2 512MBytes PC2-4300 (266 MHz) Apacer Technology

Graphics: NVIDIA GeForce 6600 GT 300MHz memory 256MBytes

Δεν ξερω τι σας χρησιμευει και τι οχι! Εγω τα αντεγραψα σχεδον ολα, αν θελετε τιποτα αλλο συγκεκριμενα πειτε μου!:)

Δημοσ.

δεν αξίζει να βάλεις τον καλύτερο επεξεργαστή που σηκώνει η μητρική σου!

ούτε κάρτα γραφικών να βάλεις την καλύτερη που δέχεται!

γενικά πας για ολική αναβάθμιση αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια,ούτε το τροφοδοτικό σου θα είναι της προκοπής φαντάζομαι!

τώρα τι παιχνίδια παίζεις?

Δημοσ.

καλα δεν παιζω πολυ βαρια οπως call και τετοια! το κυριο παιχνιδι που παιζω (και ισως το ποιο βαρυ) ειναι το Football Manager!

το τροφοδοτικο πως το βλεπω για να σου πω? πως λεγετε?

Δημοσ.

AiWaaa είσαι σίγουρος πως τον υποστηρίζει η μητρική?

http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775Dual-880Pro

ανοιγεις το κουτί κ το βλέπεις...μαρκα κ outputs k ηλικία!

Σε άλλο σιτε που είδα τον υποστήριζε :P Τωρα αν όντως τον υποστηρίζει δεν είμαι σίγουρος. Δεν αξίζει καμιά αναβάθμιση.. Πάνε για καινούργιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...