filip123go Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους..! Έχω ένα κείμενο στο word 2003 και θέλω να το βάλω να κάνει αυτόματα περίληψη..! Μήπως ξέρει κανένας πως γίνεται...? Και αν δεν γίνεται με το word μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα...? Ευχαριστώ πολύ...!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Θες δηλαδή να διαβάζει ο υπολογιστής το κείμενο, να κατανοεί το νόημα, να απομονώνει τα ουσιώδη που χρειάζονται για να γράψεις την περίληψη και μετά να συνθέτει απο μόνος του κείμενο ;;;; Αν αυτό ζητάς μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο(no way που λεν και στο χωριο μου) να υπάρχει κάτι τέτοιο......
filip123go Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει... Εργαλεία --> αυτόματη σύνοψη (πριν λίγο το βρήκα) Αλλά λέει ότι είναι μόνο για αγγλικό κείμενο.. :mad: Εγώ θυμάμαι όμως ρε γμτ ότι ,τότε παλιά στο ecdl, το είχαμε κάνει και με ελληνικό...
anrim27 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν βρεις κατι φιλε filip123go,που να κανει κατι τετοιο,σε παρακαλω, να μας το πεις. Αν και εμενα λιγο χλωμο μου φαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.