nikos_studio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχω το εξής πρόβλημα: Ενω πριν από κάποιες μέρες άνοιγα κανονικά το illustrator (CS5) χτες το πρωι ξαφνηκά αρχισε να κλείνει λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση του προγράμματος... Εχω ψάξει και στο forum της Adobe αλλά δεν υπηρχε κάποια απάντηση. :( :(
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Η έκδοση ειναι αγορασμένη ή ειναι κανένα αντίγραφο απο το θείο;
nikos_studio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Συγνώμη που καθυστέρησα 3 μήνες να απαντήσω αλλά δεν έμπαινα στο site και όταν έμπαινα δεν έβλεπα ότι έχω απάντηση* Η έκδοση που έχω στο γραφείο είναι από γνήσιο cdάκι η home version είναι "κατεβασμένη" (αν απαγορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις να το λήξουμε το θέμα...) Και στα δύο αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.. *Αλήθεια πως μπορώ να βλέπω όταν μου απαντάει κάποιος χωρίς να πρέπει να ανοίξω το θέμα?
nikos_studio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παιδιά το πρόβλημα μετά από 4 σχεδόν μήνες ΛΥΘΗΚΕ... διέγραψα το αρχείο amtlib.dll και το ξαναέβαλα από τον φάκελο εγκατάστασεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.