jabar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 και nokia 6600 slide 99+φπα... http://www.makro.gr/makro_mail/Download-PDFs/MM_nonfood_cre_egn_kif_pal_pat_26.pdf
instinct21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 η τηλεοραση 42" στα 399 ευρω ποια ειναι ξερει καποιος? στη photo ειναι μια philips, στη περιγραφη δεν αναφερει τπτ! ΑΝ ειναι philips σε αυτη τη τιμη κ full hd ειναι καλη προσφορα! οπως κ το lg πλυντηριο στα 215 ειναι τσαμπα! ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση!
bloodlessz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά όλα αυτά δεν έχουν φπα. Να κάνετε πρόσθεση συν το φπα
xetasa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά δεν θυμάμαι, μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί? Εγώ που δεν έχω κάρτα makro, ούτε κανά γνωστό να μου δώσει, ούτε είμαι έμπορος αλλά ελεύθερος επαγγελματίας μπορώ να βγάλω επί τόπου κάρτα και να ψωνίσω? Ευχαριστώ!
didymos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ναι φίλε μου, δίνεις το ΑΦΜ και κάτι που να πιστοποιεί ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, εγώ π.χ. τους έδειξα το μπλοκάκι μου...
free-s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά δεν θυμάμαι, μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί? Εγώ που δεν έχω κάρτα makro, ούτε κανά γνωστό να μου δώσει, ούτε είμαι έμπορος αλλά ελεύθερος επαγγελματίας μπορώ να βγάλω επί τόπου κάρτα και να ψωνίσω? Ευχαριστώ! Nαι μπορεις αφού είσαι αυτοαπασχολούμενος. Δεν ξέρω αν θέλει στοιχεία (εκαθαριστικό) καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. ΥΓ Γκαβομάρα μου!!!! απάντησε ο απο πάνω......
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 μπορει καποιος να ανεβασει φυλλάδιο; ακυρο, στραβομαρα... οχι τιποτα φοβερο πάντως!
Konstantin77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Με ενδιαφέρει πολύ το garmin asus m10 κινητό. To έχει κανείς? κρίσεις?
vasalex1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια είδα το Garmin m10 με 200€, αλλά είναι με λειτουργικό σε αγγλική έκδοση. Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή, όμως έχω μια απορία: Πως θα πληκτρολογώ ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά στη χρήση του GPS και στην αναζήτηση οδών; Επίσης ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν θα μπορέσω να του περάσω τον χάρτη της AUTODRIVE στην περίπτωση που δεν τον έχει προεγκατεστημένο; Το είδα στη MACRO αλλά δεν ξέρουν τα χαρακτηριστικά του.
Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια είδα το Garmin m10 με 200€, αλλά είναι με λειτουργικό σε αγγλική έκδοση. Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή, όμως έχω μια απορία: Πως θα πληκτρολογώ ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά στη χρήση του GPS και στην αναζήτηση οδών; Επίσης ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν θα μπορέσω να του περάσω τον χάρτη της AUTODRIVE στην περίπτωση που δεν τον έχει προεγκατεστημένο; Το είδα στη MACRO αλλά δεν ξέρουν τα χαρακτηριστικά του. http://thegreekz.com/forum/showthread.php?p=16844138. Το σκέφτομαι και εγώ πλέον. Άμα καταλήξεις pm me.
Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια είδα το Garmin m10 με 200€, αλλά είναι με λειτουργικό σε αγγλική έκδοση. Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή, όμως έχω μια απορία: Πως θα πληκτρολογώ ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά στη χρήση του GPS και στην αναζήτηση οδών; Επίσης ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν θα μπορέσω να του περάσω τον χάρτη της AUTODRIVE στην περίπτωση που δεν τον έχει προεγκατεστημένο; Το είδα στη MACRO αλλά δεν ξέρουν τα χαρακτηριστικά του. http://thegreekz.com/forum/showthread.php?p=16844138. πήγενε στη 2η σελιδα. Το σκέφτομαι και εγώ πλέον. Άμα καταλήξεις τι γίνεται pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.