ktiniatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις για ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Αυτό που μ'ενδιαφέρει μόνο είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη "μόνωση" από τους εξωτερικούς ήχους. Να μην επικαλύπτονται δηλαδή, σε όποιο βαθμό είναι αυτό δυνατό, πχ τα τραγούδια που ακούω από το youtube από τις συζητήσεις των γύρω μου. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 30€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει.
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Eχω να σου προτεινω κατι αλλα ειναι χωρις ενσωματωμενο Mic ενδιαφερεσαι?
ktiniatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Eχω να σου προτεινω κατι αλλα ειναι χωρις ενσωματωμενο Mic ενδιαφερεσαι? Ναι, ευχαριστώ.
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εδω εισαι τα χρησιμοποιουν πολλα studios και γενικοτερα επειδη ταχω δουλεψει κ αυτα και αλλα μοντελα της εταιρειας ειναι κομπλε. Αν δεν απατομαι κιολας τα δουλευει και ΙΕΚ Ακμη ηχοληψιας
venumis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πάρα πολύ καλά και για την τιμή τους σούπερ τα lifechat 3000 της Microsoft.. Είναι USB και για παιχνίδια θα τα ευχαριστηθείς γιατι εχουν πάρα πολύ καλο ήχο με μπάσο και όσο πρέπει απομόνωση.. Θα τα βρεις στην χειρότερη στα 30€, τα εχω δει και στα 24€!
venumis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εδω εισαι τα χρησιμοποιουν πολλα studios και γενικοτερα επειδη ταχω δουλεψει κ αυτα και αλλα μοντελα της εταιρειας ειναι κομπλε. Αν δεν απατομαι κιολας τα δουλευει και ΙΕΚ Ακμη ηχοληψιας Τα AKG γενικώς είναι τρομερά ακουστικά, εχω ενα ζευγάρι και πραγματικά τα ευχαριστιέμαι στην ακρόαση της μουσικής και μουσικών οργάνων που παίζω.. Θέλουν ομως προσοχή στα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου γιατι είχα δοκιμάσει και κάτι ακουστικά για dj τα οποία ήταν και ακριβά (100€ περίπου) και δεν κάνανε καθόλου για χρήση PC/Games, τα μπάσα απλά δεν υπήρχαν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.