Προς το περιεχόμενο

Τυχον μικροτερα εικονιδια συντομευσεων?

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια.. καποτε νομιζω το ειχα καταφερει στα Vista..

Τωρα πια στα 7 , γινεται να κανω το εικονιδιο των συντομευσεων (το βελακι) μικροτερο?

Ρωταω γιατι εχω κανει τα ολα τα εικονιδια μικρα (σε μεγεθος XP) αλλα τα βελακια εμειναν ως εχουν..

http://img26.imageshack.us/img26/2930/desktopojy.png

Δημοσ.

τα εικονιδια μικραινουν με το ctrl και παιζοντας με τη ροδελα του ποντικιου. Οσων αφορα το βελακι ειχα διαβασει ενα αρθρο στο pcmagazine ή σε καποιο αλλο παρεμφερες περιοδικο πως να αφαιρεσεις το βελακι αλλα δυστυχως χθες ανακυκλωσα τα παλια περιοδικα μου! Δοκιμασες να κανεις αναζητηση στον ιστο; Πιστευω θα βρεις σιγουρα απαντηση

Δημοσ.

τα εικονιδια μικραινουν με το ctrl και παιζοντας με τη ροδελα του ποντικιου. Οσων αφορα το βελακι ειχα διαβασει ενα αρθρο στο pcmagazine ή σε καποιο αλλο παρεμφερες περιοδικο πως να αφαιρεσεις το βελακι αλλα δυστυχως χθες ανακυκλωσα τα παλια περιοδικα μου! Δοκιμασες να κανεις αναζητηση στον ιστο; Πιστευω θα βρεις σιγουρα απαντηση

Tα αφαιρεσα :D

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δες ΕΔΩ.

Θα προτιμούσα την δεύτερη μέθοδο με το πρόγραμμα γιατί σου δίνει επιλογή για μικρότερο arrow.

Έχω δοκιμάσει στα XP να έχω τα εικονίδια χωρίς βελάκι αλλά είναι λίγο μπέρδεμα γιατί δεν ξεχωρίζουν μετά οι συντομεύσεις από τα προγράμματα.

Η stardock έχει ένα πρόγραμμα, το Tweak7 (και ένα tweakvista για τα vista) που επιτρέπει πληθώρα customizations για το λειτουργικό. Δεν είναι όμως δωρεάν.

Το αντίστοιχο TweakXP που δίνει δωρεάν η ms δίνει πολλές επιλογές για τα XP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...