Προς το περιεχόμενο

σεμινάρια flash

VitamineQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας .

δε ξέρω αν έπρεπε να το βάλω στο μπλα μπλα μήπως το δούνε περισσότεροι, αλλά μιας και το θέμα έχει να κάνει με web design το βάζω εδώ.

μου έγινε πρόταση για να παραδίδω σεμινάρια πάνω στο flash, και ίσως αργότερα και css και html.

θάθελα τη γνώμη σας μιας και δεν έχω ξαναπαραδώσει μάθημα, να μου πείτε πως φαντάζεστε τη "δομή" των μαθημάτων, ή πως θα θέλατε να είναι αν πηγαίνατε εσείς σε ενα τέτοιο σεμινάριο .

εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με μια εισαγωγή για το τι είναι το πρόγραμμα τι κάνει τα υπερ και τα κατά, και μετα να ξεκινήσω απο τα εργαλεία και το μενού για αρχή

Σκέφτομαι οτι το δύσκολο κομμάτι θα ειναι η actionscript , και έλεγα μήπως σαν κεντρικό θέμα να έβαζα τον καθένα να ξεκινήσει να φτιάχνει ενα site, προσθέτοντας στο αρχείο του μετά απο κάθε μάθημα οτι κάναμε στη τάξη έτσι ώστε μέχρι το τέλος να έχουν δει πως ολοκληρώνεται μια δουλειά απο τη στιγμή που την κλείνουμε με τον πελάτη μέχρι τη στιγμή παράδοσης, και να χρησιμοποιούν οτι λέμε σε κάθε μάθημα για να τα καταλαβαίνουν καλύτερα.

ειναι λίγο μπερδεμένη η σκέψη μου το ξέρω αλλά είναι η πρώτη φορά που θα παραδώσω μάθημα και θαθελα να ακούσω τη γνώμη σας

Δημοσ.

tip 1: Τα βιβλία ακολουθούν συνήθως τη λογική που ψάχνεις. Θα σε βοηθήσει να δεις τα κεφάλαια, και τη σειρά τους, ενός τέτοιου (σχετικού) βιβλιου

tip 2: Εμείς οι μηχανικοί βαριόμαστε γρήγορα τις θεωρίες. Καθαρά προσωπικά, θα προτιμούσα λίγο εισαγωγικό μπλα-μπλα σε κάθε μάθημα και μετά βουρ στο ψαχνό και στην πρακτική. Βοηθάει επίσης στο να βλέπει ο "μαθητής" ότι αποδίδει το μάθημα, μιας και θα έχει ήδη φτιάξει κάτι μόνος του! Θα μπορούσες ίσως να θέσεις ένα τελικό project, το οποίο θα ολοκληρώνεται μάθημα-μάθημα

tip 3: Ίσως να ρωτήσεις και στο μπλα-μπλα για γενικά θέματα διδασκαλίας - όλο και κάποιος δάσκαλος ή καθηγητής θα βρεθεί!

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι έχω πάρει ένα βιβλίο, και έχω και ξενόγλωσσα σε pdf και έχω δει περίπου πως ξεκινάνε, αλλά δε ξέρω γιατί, κανένα δε με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο .

Σχετικά με το tip2 και εγώ αυτό λέω. Να θέσω ένα τελικό project το οποίο θα ολοκληρώνεται μέσα από τα μαθήματα .

Τα άτομα που θα παρακολουθούν το σεμινάριο προφανώς και δε θα περιμένουν να γίνουν “master” μέσα σε λίγες ώρες, αλλά το ζητούμενο είναι να έχουν μια εικόνα της όλης διαδικασίας ανάπτυξης ενός flash site και να μπουν στη “λογική” του προγράμματος .

αν κρίνει ο mod οτι είναι καλύτερα να μπει το θέμα στο μπλα μπλα ας το μετακινήσει να μην ανοίγω διπλό θέμα.

Δημοσ.

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά μιας και παραδίδεις flash...

Φτιάχνω ένα προγραμματάκι για την διπλωματική μου. Μήπως ξέρεις τι κώδικα πρέπει να δώσω ώστε στο publish ή στο test movie, το resize button να είναι πλήρως απενεργοποιημένο ή κατα το maximize να παραμορφώνεται το stage ώστε να ταιριάζει στην ανάλυση της οθόνης;

Το ρωτάω γιατί οι διαστάσεις είναι 1024*768 και κατά το resize σε κάδρο πχ 16:9 φαίνονται χρώματα γύρω από το stage που δεν θέλω να φαίνονται επειδη μου χαλάει την ομοιομορφία...

Λίγη βοήθεια pls...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...