Προς το περιεχόμενο

nofollow links

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα nofollow links του φορουμ,το θέμα μεταφέρθηκε εδώ

δόθηκαν δύο απαντήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ρώτησα και το χειρότερο το θέμα κλειδώθηκε για να μην έχω τη δυνατότητα ούτε να απαντήσω.

το ανοίγω λοιπόν πάλι μόνο για να απαντήσω.

θέλω να πω στον χρήστη dewn735 που έκανε τον κόπο να ψάξει τα τόπικς όπου έχω κατά καιρούς ρωτήσει κάποια πράγματα,ότι αν τα διάβαζε καλύτερα μέχρι τέλους θα έβλεπε ότι σε κανένα από αυτά δεν έχω λάβει καμία ουσιαστική βοήθεια ούτε βρήκα τις λύσεις που έψαχνα σε καμία απάντηση και ούτε το περίμενα βέβαια,10 χρόνια τώρα βρίσκω τις λύσεις για τα περισσότερα θέματα μόνο ψάχνοντας στο web,και όχι στα φόρουμς,εδώ έγραφα όπως λέτε και σεις έτσι για να περάσει η ώρα,η να ξεσκάσω λίγο από τα υπόλοιπα όπως κάνουν και οι περισσότεροι εδώ μέσα,και ούτε είχα καμία απαίτηση για κανένα αντάλλαγμα,πολύ λάθος εννοήσατε αυτά που έγραψα.

ο χρήστης paredwse θα έπρεπε να είχε καταλάβει ότι από τον Μάιο που μπήκα τυχαία εδώ μέσα επειδή ασχολήθηκα για πρώτη(και τελευταία φορά) με το web design και αυτό έγινε καθαρά και μόνο για hobby, όλα μου τα ποστ τα έχω κάνει για αυτό που ονομάζουμε την "ψυχή της μάνας μου" άρα και εγώ ανήκω στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που σας συντηρούν,μη μου πείτε ότι και τα 160 ποστ μου έγιναν για να ζητήσω σε κάτι βοήθεια,έλεος δηλαδή...

όλο το θέμα έγινε επειδή ρώτησα απλά για τα links και μάλιστα όχι όλα αλλά γι αυτό της υπογραφής,θα μπορούσατε να απαντήσετε ότι αυτή είναι η πολιτική του φόρουμ για να αποφύγει τα spams όπως κάνουν άλλωστε και οι περισσότερες μεγάλες σελίδες όπως το fb και να αποφύγετε τη φραστική επίθεση.

μπορείτε να το κλειδώσετε αν είναι ενοχλητικό,δεν έχω τη διάθεση να απαντήσω ξανά σε ότιδήποτε έτσι κι αλλιώς, ούτε βρίσκομαι σε ηλικία που σηκώνει αντιπαραθέσεις,τα έχω ξεπεράσει αυτά και μάλιστα απορώ πως κάθομαι και γράφω και αυτό το ποστ...

Δημοσ.

Αντιρρήσεις σε επεμβάσεις συντονιστών θα πρέπει να δηλώνωνται με πμ στον αρμόδιο συντονιστή και όχι δημόσια

Δημοσ.

πιστευω, βασει των γραφομενων ότι η απαντηση του paredwse στον v5net ειναι η πρεπουσα. αφου συμμετεχεις στο ινσομνια για να κερδισεις κατι τοτε αυτο δεν ειναι για σενα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μέλος v5net θα πρέπει να αντιληφθεί ότι όταν κλειδώνεται ένα θέμα από μέλος της διαχειριστικής ομάδας, παραμένει κλειδωμένο. Ούτε δημόσιες απαντήσεις επιδέχεται ούτε δημόσιο σχολιασμό ούτε "ξανανοίγει" το θέμα κανείς. Ίσως είναι δύσκολο στο μέλος v5net να διαβάσει τους Όρους Χρήσης του forum, αν και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών το έχει πράξει, οπότε ας μου επιτραπεί να αναπαράγω εδώ το σχετικό εδάφιο: "4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια".

Αν, στην παραπάνω φράση, υπάρχει κάτι το οποίο το μέλος v5net δεν κατανοεί, ευχαρίστως να το εξηγήσω.

Σε pm. :)

Το μέλος v5net θα πρέπει επίσης να αντιληφθεί ότι είναι παντελώς αδιάφορος ο λόγος συμμετοχής του κάθε μέλους στο forum. Άλλος συμμετέχει γιατί επιθυμεί να προσφέρει ανιδιοτελώς, άλλος γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, άλλος γιατί θέλει να κάνει τον σπουδαίο στην κοπέλα του κι άλλος γιατί είναι βάζελος και θέλει να εξιλεωθεί. Τα μέλη κρίνονται αποκλειστικά και μόνο από: α) τη συνεισφορά τους και β) τη συμπεριφορά τους.

Το μέλος v5net δυστυχώς, μέχρι τώρα, δεν φαίνεται να διακρίνεται σε κανένα εκ των δύο. :(

Το μέλος v5net μπορεί να προσπαθεί τώρα να ανασκευάσει τη χείριστη εντύπωση που δημιούργησε με το προηγούμενο (κλειδωμένο) θέμα που άνοιξε, πλην όμως scripta manent -τα γραπτά μένουν. Το προηγούμενο μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο: "όλοι έχουμε κάποιο όφελος και αν δούμε ότι όφελος δεν υπάρχει θα την κάνουμε με πηδηματάκια, δεν γράφουμε εδω για τα ωραία σας τα μάτια".

Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.

Το forum, στο οποίο συμμετέχει και από το οποίο ζητάει και τα ρέστα, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, του απαντά: "Αν ανήκεις στη μειοψηφία που συμμετέχει σε forum μόνο αν κερδίζει και κάτι, ατυχία. Το forum δεν είναι για σένα."

Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται. :)

Τέλος, αναρωτιέται και ο πλέον καλόπιστος αναγνώστης: αφού το μέλος v5net δεν είναι σε ηλικία να μπλέκει σε αντιπαραθέσεις, τι δημοσίευσε το νέο μήνυμά του; Αναζητά να διορθώσει το προηγούμενο faux pas; Θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο; Γουστάρει, τέλος πάντων, να κάνει κι αυτός το κομμάτι του, στην ώριμη ηλικία στην οποία βρίσκεται;

Το forum αδιαφορεί για την αιτία - σημασία έχει το αποτέλεσμα. :)

ΥΓ: Το μέλος v5net καλό θα ήταν να έχει υπ' όψιν του ότι άνοιγμα νέου θέματος για να απαντήσει στο παρόν δεν θα γίνει ανεκτό. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...