MastroGiannis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να παίρνεις 5 χιλιάρικα τον μήνα. Για να έχει μετά να αναρωτιέται γιατί δεν παίρνει 8 χιλιάρικα τον μήνα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχει γυναίκα που να αηδιάζει που κάποιος βάζει τα δάχτυλα στο στόμα του! Γιατί εσύ δεν αηδιάζεις όταν βλέπεις κάτι τέτοιο; :P
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 1. Πως γίνεται σε ένα πάρκινγκ στο οποίο έχουν μπει γραμμές για εξοικονόμηση χώρου, κάποια στιγμή της ημέρες να βλέπεις αμάξια τα οποία παρκάραν στην μέση της γραμμής. Μπορεί να μην φταιν οι ίδιοι αν έτσι το βρήκαν, αλλά κάποιο ζώο, κάποια στιγμή δεν έβαλε το αμάξι μέσα στα όρια. Γιατί? 2. Στο ίδιο ύφος με πριν, πως γίνεται σε δρόμο μεγάλο με 3 λωρίδες μόνο για το ένα ρεύμα, να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και οδηγούν στην μέση απο 2 λωρίδες, να έχουν δηλαδή την διαχωριστική γραμμή στο κέντρο ακριβώς του αμαξιού. 3. Πως γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το μπέικον? Και οταν χρησιμοποιουνται σωστα οι λωριδες γιατι ειναι η μεσαια λωριδα πιο αργη απτη δεξια? Sent from my HTC Desire using Tapatalk
marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μα υπάρχει ποιο ωραίο πράγμα. Φράζουν οι αρτηρίες, κίνδυνος για διάφορα στα 40, (30 αν βάζεις έξτρα μπέικον στην πίτσα), παίρνεις κιλά, πετάς κοιλιά, και άλλα τόσο προτερήματα που δεν μου ερχονται τώρα. Μην λέτε χαζά. Παλι καλα που δε μου αρεσει αυτο, με τοσα σκατα που τρωω.
kakaraki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Να προχωρήσω τη σκέψη λίγο παραπάνω. Σύμφωνα με την επικρατούσα θεωρία, το σύμπαν είναι πεπερασμένο, δηλαδή δεν είναι άπειρο, και μάλιστα δεν έχει άκρες. Δεν υπάρχει δηλαδή η λογική να φτάσει κάποιος στο τέλος του σύμπαντος και να κάνει τσουπ να δει αν μπορει να βγει έξω. Για να φανταστείς μια αναλογία σκέψου σε 2 διαστάσεις: Η επιφάνεια μιας σφαίρας (Μην ακούσω κανένα να πεταχτεί, η σφαίρα σαν αντικείμενο είναι τριων διαστάσεων, η επιφάνειά της είναι δυο.) Δεν τελειώνει πουθενά, ένα μυρμήγκι που περπατά πάνω της ποτέ δε θα μπορέσει να ξεφύγει, αλλά δεν είναι και άπειρη. Αυτό που λέμε "εκτός του σύμπαντος" δεν έχει και νόημα σαν φράση γιατί το "εκτος" είναι έννοια του χώρου, και έξω από τα όρια του σύμπαντος δεν ορίζεται χώρος (ούτε και χρόνος όπως είπε ο προλαλήσας), ελπίζω να το έκανα κατανοητό. Να σε χέσω ρε Παντέλο,δεν φταις εσύ ρε,φταίει η aφαίρεση του κουμπιού που έβαζε αρνητική.lol
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη έτσι ξέρω γω; Α, ok. 2. Στο ίδιο ύφος με πριν, πως γίνεται σε δρόμο μεγάλο με 3 λωρίδες μόνο για το ένα ρεύμα, να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και οδηγούν στην μέση απο 2 λωρίδες, να έχουν δηλαδή την διαχωριστική γραμμή στο κέντρο ακριβώς του αμαξιού. Το κάνει ο πατέρας μου μερικές φορές και βιδώνω τόσο που είμαι σε φάση που μου'ρχεται να του βουτήξω το τιμόνι.
GI@RG@S Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 τι εννοεις ενα μυρμηγκι δεν θα ξεφυγει ποτε αν περπαταει πανω σε μια σφαιρα..;δλδ αν εχουμε μια σφαιρα σε ενα τραπεζι και ενα μυρμηγκι πανω της εγλκωβιστηκε; επισης τι εννοεις οτι , η επιφανεια μιας σφαιρας δεν τελιωνει πουθενα;δλδ δεν εχει διαστασεις;
salliara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 μάλλον υποτίθεται οτι δεν έχουμε ούτε τραπέζι. ειναι στο πουθενά η σφαίρα. ή μπορει το μυρμήγκι να ειναι και μέσα στη σφαίρα. κι απο κει δεν παίζει να πάει πουθενά. δεν ξέρω. καίγομαι.
GI@RG@S Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 καλα το τραπεζι ετσι το εθεσα σαν παραδειγμα πες οτι ειναι στον αερα , καλα μαλλον θα εννοει ως παραδειγμα σαν σμικρυνση..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή είπαμε το ίδιο πράγμα (ότι το ποσοστό άλλαξε) με διαφορετικό τρόπο. Χαίρομαι. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ελπίζουν, και για να μιλάμε πιο σωστά, θα έχουν τα μέσα, να είναι πιο καλά από τους υπόλοιπους. Όταν οι περισσότεροι είναι αν όχι καλά, τουλάχιστον μέτρια ή λίγο άνω του μετρίου, δεν ενδιαφέρει και πολλούς. Όταν οι περισσότεροι δεν είναι απλά καλά, αλλά χάλια, τότε δεν γίνεται κατανοητό πώς κάποιοι άλλοι "ελπίζουν" ότι θα είναι καλά. Βασικά εγώ λέω ξεκάθαρα ότι για να είναι κάποιος καλά, πρέπει να είναι και οι γύρω του καλά. Έτσι είναι το ανθρώπινο είδος. Η ευτυχία σου, εξαρτάται από την ευτυχία των άλλων (και πηγάζει από εκεί). Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι πως κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και εκπλήσσονται που δεν είναι καλά ενώ υποτίθεται ότι ΕΙΝΑΙ καλά (θεσούλες, δημόσιο κτλ). Ε, ο λόγος είναι απλός. Δεν είσαι καλά, παρόλο που είσαι καλά, γιατί δεν είναι και οι άλλοι καλά.
DhZou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Και οταν χρησιμοποιουνται σωστα οι λωριδες γιατι ειναι η μεσαια λωριδα πιο αργη απτη δεξια? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Γιατί η πλειοψηφία των αργών οδηγών δεν καταδέχονται να μείνουν στη δεξιά λωρίδα με τους αργούς οπότε κινούνται στη μεσαία. οι πολύ γρήγοροι/καυλόγκαζοι τρέχουν στην αριστερή, και οι "νορμαλ" στη μεσαία. Οπότε στη μεσαία έχει πολύ περισσότερα οχήματα που λόγω πλήθους και βλακείας κινούνται αργα. Ένας άλλος λόγος που σκέφτηκα είναι ότι μία αλλαγή λωρίδας προκαλεί καθυστέρηση, και αφού η μεσαία περιέχει μετακινήσεις από και προς δύο λωρίδες και όχι μία που έχουν οι άλλες δύο, έχει περισσότερες καθυστερήσεις. Ξέρω καίγομαι...
Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 2. Στο ίδιο ύφος με πριν, πως γίνεται σε δρόμο μεγάλο με 3 λωρίδες μόνο για το ένα ρεύμα, να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και οδηγούν στην μέση απο 2 λωρίδες, να έχουν δηλαδή την διαχωριστική γραμμή στο κέντρο ακριβώς του αμαξιού. Γιατί νομίζουν ότι είναι σε ηλεκτρονική πίστα
De@th L0rd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνω 5 χιλιάρικα τον μήνα. Δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος κομματόσκυλοσυνδικαλιστης σε ΔΕΚΟ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος κομματόσκυλοσυνδικαλιστης σε ΔΕΚΟ. Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να μου το θυμίζεις.
PavelX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι σηκώνουν μόνο το ένα τους φρύδι ή κουνάνε τα αυτιά τους. Αυτό με το φρύδι είναι πολύ εύκολο όμως το κούνημα των αυτιών είναι ένα skill που απέκτησα στα 20 μου. Επίσης, μπορώ ακόμη να κουνάω ξεχωριστά ή το δεξί ή το αριστερό αυτί. :PB) 1. Δεν καταλαβαίνω το εξής. Ένα αυτοκίνητο κινείται με 60km/h στην δεξιά λωρίδα. Το αμέσως επόμενο αυτοκίνητο, κινείται με 65km/h και αποφασίζει να προσπεράσει το πρώτο. Αλλάζει λωρίδα και κρατάει την ταχύτητα στα 65km/h. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ!?!!!?!?!?!? 2. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιάνει η καφεΐνη. Αν πιω έναν καφέ, μπορώ να κοιμηθώ αμέσως. Αν πιω ένα red bull, νυστάζω και αν πιω και δεύτερο φοβάμαι να μείνω ακίνητος για 2 λεπτά για να μην με πάρει ο ύπνος. 3. Δεν καταλαβαίνω γιατί στον editor του insomnia δεν πιάνει ο συνδυασμός των πλήκτων SHIFT+CTRL+LEFT-ARROW για να επιλέξω την προηγούμενη λέξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.