Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όταν με τσιμπά κουνούπι με πιάνει φαγούρα.

Έχει ουρολοίμωξη το κουνούπι ή ψείρες?

The saliva injected when a mosquito bites causes our bodies to produce a histamine response. We have a slight allergy response, and thus our skin around the bite area gets itchy.

:-)

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω που ειμαστε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που πάμε...

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δηλώνουμε κάθε χρόνο στην εφορία πράγματα τα οποία ήδη ξέρει. :angry:

(αυτοκίνητα, ακίνητα κτλ)

Δημοσ.

ε γαμωτο αυτο το σαλιωμενο δαχτυλο ουτε κι εγω το καταλαβενω. τι σκατα τραγικα δυσκολο υπαρχει στο να γυρισεις μια σελιδα με το χερι σου στεγνο; τιιιιιιιιιιιιιι; επισης ποσο σιχαμενοι μπορει να ειναι και να σαλιωνουν ετσι τα παντα η να βαζουν το χερι τους στο στομα τους που ποιος ξερει τι εχει ακουμπησει πιο πριν.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζουν τα δακτυλα στα στοματα τους απλυτα για οποιονδηποτε λογο (πχ σφυριγμα) :eek: :eek:

Δημοσ.

raised-eyebrow.jpg

:P Ο κολλητός μου ανατρίχιαζε κάθε φορά που το κάναμε οι υπόλοιποι, ήταν ο μόνος που δεν μπορούσε χεχε

Μπορώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, να κάνω αυτά τα δύο ταυτόχρονα.

ffffffffuuuuuuuuu_RE_Repressed_memory-s363x320-87662-580.png

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι σηκώνουν μόνο το ένα τους φρύδι ή κουνάνε τα αυτιά τους.

Για το αφτί από όσο ξέρω έχει ξεμείνει ένας μυς από Χ^-10 χρόνια πίσω.

Μικρός το θεωρούσα φυσιολογικό να μπορώ να κουνήσω τα αφτιά μου (οχι ανεξάρτητα)τώρα το χρησιμοποιώ για να διορθώσω την θέση των των μπράτσων γυαλιών μου (placebo effect).

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνω 5 χιλιάρικα τον μήνα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να παίρνεις 5 χιλιάρικα τον μήνα.

Δημοσ.

1. Πως γίνεται σε ένα πάρκινγκ στο οποίο έχουν μπει γραμμές για εξοικονόμηση χώρου, κάποια στιγμή της ημέρες να βλέπεις αμάξια τα οποία παρκάραν στην μέση της γραμμής. Μπορεί να μην φταιν οι ίδιοι αν έτσι το βρήκαν, αλλά κάποιο ζώο, κάποια στιγμή δεν έβαλε το αμάξι μέσα στα όρια. Γιατί?

2. Στο ίδιο ύφος με πριν, πως γίνεται σε δρόμο μεγάλο με 3 λωρίδες μόνο για το ένα ρεύμα, να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και οδηγούν στην μέση απο 2 λωρίδες, να έχουν δηλαδή την διαχωριστική γραμμή στο κέντρο ακριβώς του αμαξιού.

3. Πως γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το μπέικον?

Δημοσ.

2. Στο ίδιο ύφος με πριν, πως γίνεται σε δρόμο μεγάλο με 3 λωρίδες μόνο για το ένα ρεύμα, να υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και οδηγούν στην μέση απο 2 λωρίδες, να έχουν δηλαδή την διαχωριστική γραμμή στο κέντρο ακριβώς του αμαξιού.

Επαυξάνω. Και επειδή ως επί το πλείστον εδώ έχουμε 2 λωρίδες, χειροτερεύει το πράμα.

Δημοσ.
3. Πως γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το μπέικον?

Γιατι σε καποιους δεν αρεσει το καθαρο ζωικο λοιπος. Εγω κι απ' το κοτοπουλο προσπαθω να το βγαλω, που υποτιθεται οτι δεν εχει.

Δημοσ.

Γιατι σε καποιους δεν αρεσει το καθαρο ζωικο λοιπος. Εγω κι απ' το κοτοπουλο προσπαθω να το βγαλω, που υποτιθεται οτι δεν εχει.

Μόνο η πέτσα έχει, τι ακριβώς προσπαθείς να βγάλεις δηλαδή; Όλο το κρέας και μασουλάς τα κόκαλα; :blink:

Δημοσ.

Γιατι σε καποιους δεν αρεσει το καθαρο ζωικο λοιπος.

Μα υπάρχει ποιο ωραίο πράγμα. Φράζουν οι αρτηρίες, κίνδυνος για διάφορα στα 40, (30 αν βάζεις έξτρα μπέικον στην πίτσα), παίρνεις κιλά, πετάς κοιλιά, και άλλα τόσο προτερήματα που δεν μου ερχονται τώρα.

Μην λέτε χαζά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...