Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, να κάνω αυτά τα δύο ταυτόχρονα.

Ααα ταυτόχρονα δε μπορώ... Όταν κουνάω τα αυτιά πέφτει το φρύδι :-D

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το "άπειρο". πχ οτι το διάστημα είναι άπειρο, δεν τελειώνει ποτέ. τι διαολο? δεν μπορεί, ολο κ καπου θα τελειώνει, κ μετά υπάρχει κάτι άλλο, αλλά τι????

Το άπειρο δεν το χωράει το μυαλό μου.

το συμπαν δεν ειναι απειρο. ειναι πεπερασμενο και επεκτεινετεται.

περαν των οριων της επεκτασης του συμπαντος δεν μπορεις να ξερεις τι υπαρχει γτ υπαρχει το ΤΙΠΟΤΑ.

μην συγχεεις την ενιαια του κενου με την εννοια του ΤΙΠΟΤΑ. στο τιποτα δεν υπαρχει υλη οπως στο κενο αλλα δεν υπαρχει και χρονος. καμια αναλυση δεν μπορω να κανω περισσοτερο γιατι δεν μπορεις να περιγραψεις κατι που δεν υπαρχει. ειναι δυσκολο να το χωρεσει το μυαλο και ορια του ανθρωπινου νου δυστυχως

Δημοσ.

Δεν μιλαω για εχθρους αν και δεν εχω κανεναν απο οσο γνωριζω αλλα για ατομα που δεν με ενδιαφερει καθολου να τα ξαναδω οπως καθηγητες, φιλους φιλων που ουτε καν θυμαμαι, κατι γριες που ξερουν την μανα της μανας μου... γιατι δεν πετυχαινω καμια κοπελα απο το λυκειο πχ που εχουμε χαθει μετα απο τοσα χρονια? :mellow:

ειναι απο αυτες τις γριες που σου ζουλανε το μαγουλο?

Δημοσ.

το συμπαν δεν ειναι απειρο. ειναι πεπερασμενο και επεκτεινετεται.

περαν των οριων της επεκτασης του συμπαντος δεν μπορεις να ξερεις τι υπαρχει γτ υπαρχει το ΤΙΠΟΤΑ.

μην συγχεεις την ενιαια του κενου με την εννοια του ΤΙΠΟΤΑ. στο τιποτα δεν υπαρχει υλη οπως στο κενο αλλα δεν υπαρχει και χρονος. καμια αναλυση δεν μπορω να κανω περισσοτερο γιατι δεν μπορεις να περιγραψεις κατι που δεν υπαρχει. ειναι δυσκολο να το χωρεσει το μυαλο και ορια του ανθρωπινου νου δυστυχως

Να προχωρήσω τη σκέψη λίγο παραπάνω. Σύμφωνα με την επικρατούσα θεωρία, το σύμπαν είναι πεπερασμένο, δηλαδή δεν είναι άπειρο, και μάλιστα δεν έχει άκρες. Δεν υπάρχει δηλαδή η λογική να φτάσει κάποιος στο τέλος του σύμπαντος και να κάνει τσουπ να δει αν μπορει να βγει έξω. Για να φανταστείς μια αναλογία σκέψου σε 2 διαστάσεις: Η επιφάνεια μιας σφαίρας (Μην ακούσω κανένα να πεταχτεί, η σφαίρα σαν αντικείμενο είναι τριων διαστάσεων, η επιφάνειά της είναι δυο.) Δεν τελειώνει πουθενά, ένα μυρμήγκι που περπατά πάνω της ποτέ δε θα μπορέσει να ξεφύγει, αλλά δεν είναι και άπειρη. Αυτό που λέμε "εκτός του σύμπαντος" δεν έχει και νόημα σαν φράση γιατί το "εκτος" είναι έννοια του χώρου, και έξω από τα όρια του σύμπαντος δεν ορίζεται χώρος (ούτε και χρόνος όπως είπε ο προλαλήσας), ελπίζω να το έκανα κατανοητό.

Δημοσ.

άλλο πράμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι κάποιους που όταν σου δώσουν ένα σακουλάκι ή φυλλάδιο ή όταν γυρίσουν μια σελίδα τετραδίου ή βιβλίου βάλουν το δάχτυλο στη γλώσσα τους.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως με νανουριζει η metal...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

αμα εισαι στην καταλληλη κατασταση ολα σε νανουριζουν.

Δημοσ.

spirtouli και pantewolf κατανοώ σχετικά τη σκέψη σας, αλλα ούτε αυτό το ρημάδι το ΤΙΠΟΤΑ το χωράει το μυαλό μου!! :blink:

Δημοσ.

Εμ, βασικά αυτό γίνεται ήδη.

Και γινόταν και πριν την κρίση.

Απλά τώρα αυξήθηκαν αυτοί που τα βρίσκουν χάλια.

Το ποσοστό άλλαξε.

Ναι, τι να σου πω. Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους γύρω μου που να είναι καλά.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το "άπειρο". πχ οτι το διάστημα είναι άπειρο, δεν τελειώνει ποτέ. τι διαολο? δεν μπορεί, ολο κ καπου θα τελειώνει, κ μετά υπάρχει κάτι άλλο, αλλά τι????

Το άπειρο δεν το χωράει το μυαλό μου.

μαθε μαθηματικα. ισως σε βοηθησει.

Δημοσ.

άλλο πράμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι κάποιους που όταν σου δώσουν ένα σακουλάκι ή φυλλάδιο ή όταν γυρίσουν μια σελίδα τετραδίου ή βιβλίου βάλουν το δάχτυλο στη γλώσσα τους.

ε γαμωτο αυτο το σαλιωμενο δαχτυλο ουτε κι εγω το καταλαβενω. τι σκατα τραγικα δυσκολο υπαρχει στο να γυρισεις μια σελιδα με το χερι σου στεγνο; τιιιιιιιιιιιιιι; επισης ποσο σιχαμενοι μπορει να ειναι και να σαλιωνουν ετσι τα παντα η να βαζουν το χερι τους στο στομα τους που ποιος ξερει τι εχει ακουμπησει πιο πριν.

Δημοσ.

Ναι, τι να σου πω. Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους γύρω μου που να είναι καλά.

Δηλαδή είπαμε το ίδιο πράγμα (ότι το ποσοστό άλλαξε) με διαφορετικό τρόπο.

Χαίρομαι.

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ελπίζουν, και για να μιλάμε πιο σωστά, θα έχουν τα μέσα, να είναι πιο καλά από τους υπόλοιπους.

Όταν οι περισσότεροι είναι αν όχι καλά, τουλάχιστον μέτρια ή λίγο άνω του μετρίου, δεν ενδιαφέρει και πολλούς.

Όταν οι περισσότεροι δεν είναι απλά καλά, αλλά χάλια, τότε δεν γίνεται κατανοητό πώς κάποιοι άλλοι "ελπίζουν" ότι θα είναι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...