Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν ακόμη Έλληνες που νομίζουν ότι "ε, εντάξει μωρέ, γίνεται ότι γίνεται, αλλά εγώ ελπίζω να βολευτώ (ή να βολέψω το παιδί μου) στο δημόσιο και εγώ θα είμαι καλά". Γενικότερα, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να νομίζει κάποιος ότι θα είναι όλα χάλια, αλλά ο ίδιος θα μπορεί να είναι καλά.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερός σε μικρά καθημερινά πράγματα... Βρίσκω να παρκάρω εκεί που θέλω χωρίς να κάνω δεύτερη γύρα. Κερδίζω το φλουρί στις βασιλόπιτες. Το ασανσέρ είναι πάντα στον όροφο που βρίσκομαι. Η θέση στο αστικό θα αδειάσει όταν ανέβω. Βρίσκω λεφτά στο δρόμο. Με παίρνουν τηλέφωνο τα άτομα που ετοιμαζόμουν να καλέσω εγώ. Κερδίζω εισιτήρια σε συναυλίες που θέλω να πάω και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα... απο εκει βγαινουν τα υπολοιπα επίσης δεν μπορω να καταλαβω πως τα pc τη μια μερα ειναι ολα καλα και την αλλη θα σου βγαλει 1000 προβλήματα δεν εχεις MAC!!!
sugata Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν ακόμη Έλληνες που νομίζουν ότι "ε, εντάξει μωρέ, γίνεται ότι γίνεται, αλλά εγώ ελπίζω να βολευτώ (ή να βολέψω το παιδί μου) στο δημόσιο και εγώ θα είμαι καλά". Γενικότερα, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να νομίζει κάποιος ότι θα είναι όλα χάλια, αλλά ο ίδιος θα μπορεί να είναι καλά. Εμ, βασικά αυτό γίνεται ήδη. Και γινόταν και πριν την κρίση. Απλά τώρα αυξήθηκαν αυτοί που τα βρίσκουν χάλια. Το ποσοστό άλλαξε.
BadBoy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει αυτό το thread από το άλλο με τα πράγματα που μας τη σπάνε.
Hamurabi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους αφαίρεσης διπλώματος σε αυτό το κράτος Ο λογος ειναι απλος. Αν κριθεις ακαταλληλος να οδηγας το πιο σχετικο ειναι να σου αφαιρεθει το διπλωμα. Τι αλλο; Αν εγω οδηγαω μεθυσμενος δε θα πρεπε καποιος να μου ριξει ενα κρυο νερο στα μουτρα για να συμμορφοθω; αφαιροντας μου το διπλωμα ειναι μια καλη ψυχρολουσια.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τους ανθρώπους που τρώνε νύχια με ένα πράγμα τους βάζω μαζί. Είναι κάτι αρκετά παρόμοιο http://www.youtube.com/watch?v=0gEA_uRqf5g&feature=related
DhZou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι σηκώνουν μόνο το ένα τους φρύδι ή κουνάνε τα αυτιά τους.
salliara Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω το "άπειρο". πχ οτι το διάστημα είναι άπειρο, δεν τελειώνει ποτέ. τι διαολο? δεν μπορεί, ολο κ καπου θα τελειώνει, κ μετά υπάρχει κάτι άλλο, αλλά τι???? Το άπειρο δεν το χωράει το μυαλό μου.
leonidas_fs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το άπειρο δεν το χωράει το μυαλό μου. Γι'αυτο και λέγεται Α Π Ε Ι Ρ Ο !!! γιατι ειναι ενα χάος.. Παντως αυτο το παρατηρω και εγω.. οντως είναι παράξενο αυτο το άπειρο!
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό μου θυμίζει την κουβέντα περι νομιμοποίησης του χασις, οι υπέρμαχοι του οποίου λένε πως "οκ αφού έχουμε κι άλλες εθιστικές ουσίες νόμιμες, ας γίνει και αυτό". Ο,τι να ναι.. Δεν καπνιζω μαυρο, και αντιπαθω οσο τιποτα τα ατομα που εχουν λιωσει στο μαυρο, αλλα με αυτο που γραφεις, προφανως η μονη επαφη σου με το τι κανει το χασις ειναι απο ταινιες του δαλιανιδη με τον γαρδελη να πεθαινει απο υπερβολικη δοση...μαυρου.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 μηπως εχεις πολλους εχθρους? βασει στατιστικης δες το Δεν μιλαω για εχθρους αν και δεν εχω κανεναν απο οσο γνωριζω αλλα για ατομα που δεν με ενδιαφερει καθολου να τα ξαναδω οπως καθηγητες, φιλους φιλων που ουτε καν θυμαμαι, κατι γριες που ξερουν την μανα της μανας μου... γιατι δεν πετυχαινω καμια κοπελα απο το λυκειο πχ που εχουμε χαθει μετα απο τοσα χρονια?
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι σηκώνουν μόνο το ένα τους φρύδι ή κουνάνε τα αυτιά τους. Ο κολλητός μου ανατρίχιαζε κάθε φορά που το κάναμε οι υπόλοιποι, ήταν ο μόνος που δεν μπορούσε χεχε
BadBoy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι σηκώνουν μόνο το ένα τους φρύδι ή κουνάνε τα αυτιά τους. Μπορώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, να κάνω αυτά τα δύο ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.