Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα εγώ δεν κάνω μπάνιο

Α, ρε τρελέ μου. Δεν σε ξέρω προσωπικά ωστόσο βγάζεις μια θετική αύρα από

το γράψιμο σου, εξού και η φιλική προσφώνηση. Διαβάζω τυχαία θέματα στο μπλα-μπλα καμιά φορά για να σκοτώσω

την ώρα και όποτε βλέπω μια απάντησή σου πεθαίνω στα γέλια, δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις. Τώρα

βρίσκομαι σπίτι μου και γελούσα για το video απ'το youtube με το fake xbox (η mother νομίζει ότι τα'χω χάσει

και είμαι ψυχοπαθής δολοφόνος). :lol: :lol: :lol:

Επειδή οδηγούν πολλοί που δεν θάπρεπε, είναι οκ να οδηγάμε πιωμένοι?? Ήμαρτον τι διαβάζουμε..

Νταξ, δεν είναι λογική αυτή ε.

+1 και στους 2, μέλος moldovan20 είσαι τελείως λάθος, τέλος.

Τώρα όσο για το θέμα: Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο απομονωμένος ή/και λυπημένος ή/και παθητικός ή/και ασυναίσθητος

πρέπει να'ναι κάποιος για να παρακολουθήσει εκπομπές του στυλ "Παρατράγουδα","Αγρότης μόνος ψάχνει","Big Brother"

και πόσο μάλλον οποιαδήποτε μεσημεριανή εκπομπή τύπου "Κους-Κους". Εντάξει ίσως όλοι να έχουμε δει μια ή δυο

φορές κάτι από τα παραπάνω επειδή η τηλεόραση δεν είχε κάτι καλύτερο, επειδή είμασταν μόνοι σπίτι και θέλαμε κάτι

να μας κρατάει παρέα κτλ. Αναφέρομαι όμως σε αυτούς που διαθέτουν την εγκεφαλική ισχύ να τα βλέπουν συχνά ή και

καθημερινά! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την υπομονή τους! :blink:

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οταν μπω στο κτελ και εχει μόνο μια θεση κενή παντα αυτή θα πρεπει να ειναι καλυμενη με 10 λογής πράγματα απο τον καθίμενο στην δίπλα θέση ο οποιος μαλιστα θα ξυνισει γιατι θα πρεπει να μαζέψει την πραμάτια του για να σου κανει τη χαρη να μην εισαι ορθιος.

Δημοσ.

εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι ανθρωποι ευτυχως λιγοι προσπαθουν να βαλουν οδηγιες στο gps σε κινηση ενω εχουν συνοδηγο ξυνωντας και το πιγούνι

επίσης δεν μπορω να καταλαβω πως τα pc τη μια μερα ειναι ολα καλα και την αλλη θα σου βγαλει 1000 προβλήματα

Δημοσ.

Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερός σε μικρά καθημερινά πράγματα...

Βρίσκω να παρκάρω εκεί που θέλω χωρίς να κάνω δεύτερη γύρα.

Κερδίζω το φλουρί στις βασιλόπιτες.

Το ασανσέρ είναι πάντα στον όροφο που βρίσκομαι.

Η θέση στο αστικό θα αδειάσει όταν ανέβω.

Βρίσκω λεφτά στο δρόμο.

Με παίρνουν τηλέφωνο τα άτομα που ετοιμαζόμουν να καλέσω εγώ.

Κερδίζω εισιτήρια σε συναυλίες που θέλω να πάω και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα...

εχεις δει την ταινια unbreakable?

πρεπει να εισαι το αντιστοιχο αλλο μισο του μητσοτακη

Δημοσ.

Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερός σε μικρά καθημερινά πράγματα...

Βρίσκω να παρκάρω εκεί που θέλω χωρίς να κάνω δεύτερη γύρα.

Κερδίζω το φλουρί στις βασιλόπιτες.

Το ασανσέρ είναι πάντα στον όροφο που βρίσκομαι.

Η θέση στο αστικό θα αδειάσει όταν ανέβω.

Βρίσκω λεφτά στο δρόμο.

Με παίρνουν τηλέφωνο τα άτομα που ετοιμαζόμουν να καλέσω εγώ.

Κερδίζω εισιτήρια σε συναυλίες που θέλω να πάω και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα...

fc256eng.jpg

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάθε φορά που πιάνω το ακουστικό του μπ3 για να το βάλω στο αυτί είναι πάντα το αριστερό. Το προσέχω όλη την ώρα. Ποτέ δεν πιάνω το δεξί πρώτο.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάθε φορά που πιάνω το ακουστικό του μπ3 για να το βάλω στο αυτί είναι πάντα το αριστερό. Το προσέχω όλη την ώρα. Ποτέ δεν πιάνω το δεξί πρώτο.

Κάτι παρόμοιο κάνω με τα usb πάντα μα πάντα πάω να τα βάλω ανάποδα !

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο αγνωστοι νιωθουν υποχρεωμενοι να σου διηγηθουν την ιστορια της ζωης τους. Και κατ'επεκταση δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν ενδιαφερεσαι να ακουσεις.

Δημοσ.

Η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας μου δεν κλείνει από μόνη της εδώ και ένα δίμηνο.

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πως όταν επιστρέφω από το S/M με εκατό τσάντες είναι

κλειστή, και πρέπει να αφήσω τις τσάντες κάτω και να ψάξω τα κλειδιά... Συμβαίνει κάθε

μα κάθε φορά!

Δημοσ.

Η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας μου δεν κλείνει από μόνη της εδώ και ένα δίμηνο.

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πως όταν επιστρέφω από το S/M με εκατό τσάντες είναι

κλειστή, και πρέπει να αφήσω τις τσάντες κάτω και να ψάξω τα κλειδιά... Συμβαίνει κάθε

μα κάθε φορά!

Κάποιος σου κάνει πλάκα.

Ή σου ευχήθηκε ο επίτιμος.

Δημοσ.

Σε πληροφορω οτι ειναι 100000 φορες ποιο καθαρο απο ενα στομα ενως ή μιας καπνιστριας.

Δεν μου φαίνεται να είναι έτσι

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως πετυχαινω στον δρομο αυτους που ΔΕΝ θελω να ξαναδω...

μηπως εχεις πολλους εχθρους?

βασει στατιστικης δες το :blink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...