Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό μου θυμίζει την κουβέντα περι νομιμοποίησης του χασις, οι υπέρμαχοι του οποίου λένε πως "οκ αφού έχουμε κι άλλες εθιστικές ουσίες νόμιμες, ας γίνει και αυτό". Ο,τι να ναι.. <_<

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To σφουγγαρι ειναι οτι πιο βρωμικο υπαρχει μεσα σε ενα σπιτι btw

Πλυντηριάκι και γίνεται γυαλί γίνεται.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ανθρωποι πρεπει να κανουν τοσο θορυβο με το στομα τους οταν τρωνε :angry: :blink: Με κανουν να νιωθω οτι θα αυτοκαταστραφω για να γλιτωσω απο τον ηχο.

+23987219873192873129873129873
Δημοσ.

Επειδή οδηγούν πολλοί που δεν θάπρεπε, είναι οκ να οδηγάμε πιωμένοι?? Ήμαρτον τι διαβάζουμε..

Έγραψα κάπου κάτι τέτοιο ? Φυσικά καλός έγινε ότι έγινε σε μένα απλά σχολιάζω ότι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να γίνεται και για άλλες κατηγορίες και όχι μόνο για το αλκοόλ .

Δημοσ.

Με το "οδηγούσα τόσο μεθυσμένος που μου πήραν το δίπλωμα" σε τόπικ για "πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω"

προκαλείς. Το βράδυ στην φυλακή θα έπρεπε να περάσεις.

Να λες και από πάνω ότι τσατίστηκες και να βάζεις και θυμωμένα emoticons, δικαιολογώντας

τον εαυτό σου με το επιχείρημα "τόσοι γέροι και γυναίκες άσχετες οδηγούν" είναι εξοργιστικό.

Πριν λίγους μήνες κόντεψε να με σκοτώσει 18χρονο ρωσσάδι επειδή είχε πιει "2 ποτάκια".

Τελικά την γλύτωσα με σπασμένο χέρι και αυτοκίνητο σμπαράλια.

Απαράδεκτος.

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβενω γτ οι ανθρωποι ντρεπονται τοσο πολυ οταν ειναι γυμνοι. τι κακο υπαρχει πια στο σωμα τους και κανουν λες και τους χτυπησε ρευμα :huh:

Κυριως.

Στη χουντα, στις φωτογραφιες των σχολικων βιβλιων, εβαζαν φυλλα επανω στα γεννητικα οργανα των αρχαιοελληνικων αγαλματων!

Επομενως, υποθετω πως τωρα υπαρχει μια καποια βελτιωση της καταστασης...

πια δε θεωρειται ασεμνη η μαρμαρινη πουτσα, μονο η original

Δημοσ.

Κυριως.

Στη χουντα, στις φωτογραφιες των σχολικων βιβλιων, εβαζαν φυλλα επανω στα γεννητικα οργανα των αρχαιοελληνικων αγαλματων!

Επομενως, υποθετω πως τωρα υπαρχει μια καποια βελτιωση της καταστασης...

πια δε θεωρειται ασεμνη η μαρμαρινη πουτσα, μονο η original

εδω εσυ εβαλες σποιλερ στη λεξη...τοτε πως απορεις?

Δημοσ.

A εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τρώνε τα νύχια τους. Τι στον π**τσο βρίσκουν τόσο γευστικό σε ένα από τα πιο βρώμικα σημεία του σώματος; :angry: Και κάνουν και θόρυβο να ακους το χρατσα χρούτσα!

Δημοσ.

A εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τρώνε τα νύχια τους. Τι στον π**τσο βρίσκουν τόσο γευστικό σε ένα από τα πιο βρώμικα σημεία του σώματος; :angry: Και κάνουν και θόρυβο να ακους το χρατσα χρούτσα!

Σε πληροφορω οτι ειναι 100000 φορες ποιο καθαρο απο ενα στομα ενως ή μιας καπνιστριας.

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι πριν διαβασω το ποστ σου τα δαγκωνα :rolleyes:

δε νομιζω να τα καταπινουν παντως

εγω τα φτυνω μετα :P

Δημοσ.

Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερός σε μικρά καθημερινά πράγματα...

Βρίσκω να παρκάρω εκεί που θέλω χωρίς να κάνω δεύτερη γύρα.

Κερδίζω το φλουρί στις βασιλόπιτες.

Το ασανσέρ είναι πάντα στον όροφο που βρίσκομαι.

Η θέση στο αστικό θα αδειάσει όταν ανέβω.

Βρίσκω λεφτά στο δρόμο.

Με παίρνουν τηλέφωνο τα άτομα που ετοιμαζόμουν να καλέσω εγώ.

Κερδίζω εισιτήρια σε συναυλίες που θέλω να πάω και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα...

Δημοσ.

Σε πληροφορω οτι ειναι 100000 φορες ποιο καθαρο απο ενα στομα ενως ή μιας καπνιστριας.

Xαχα ευτυχώς δεν είμαι ούτε καπνιστής :P

@Ntinaras, ο κολλητός μου τα καταπίνει κιόλας :P Τραγική κατάσταση :P

Δημοσ.

Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερός σε μικρά καθημερινά πράγματα...

Βρίσκω να παρκάρω εκεί που θέλω χωρίς να κάνω δεύτερη γύρα.

Κερδίζω το φλουρί στις βασιλόπιτες.

Το ασανσέρ είναι πάντα στον όροφο που βρίσκομαι.

Η θέση στο αστικό θα αδειάσει όταν ανέβω.

Βρίσκω λεφτά στο δρόμο.

Με παίρνουν τηλέφωνο τα άτομα που ετοιμαζόμουν να καλέσω εγώ.

Κερδίζω εισιτήρια σε συναυλίες που θέλω να πάω και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα...

:blink:

Να σε κάνω μπρελόκ,να σε δέσω στα κλειδιά μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...