Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία και πές οτι μόλις έχεις κάνει μπάνιο και τριζοβολάς, και στο καπάκι σου σκάει χεσμεντέν. Δε σου έχει τύχει; Κοινότατο, όπως και το δια σατανικής μαγείας κλανίδι μα αμέσως μόλις σκουπιστείς. Μετά τι, ξαναμπαίνεις για ντουζάκι;

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ανθρωποι πρεπει να κανουν τοσο θορυβο με το στομα τους οταν τρωνε :angry: :blink: Με κανουν να νιωθω οτι θα αυτοκαταστραφω για να γλιτωσω απο τον ηχο.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα που τυχαινει να βιαζομαι για καπου να μου πετυχαινουν ολα τα στραβα και αναποδα στο δρομο.

Δημοσ.

Ωραία και πές οτι μόλις έχεις κάνει μπάνιο και τριζοβολάς, και στο καπάκι σου σκάει χεσμεντέν. Δε σου έχει τύχει; Κοινότατο, όπως και το δια σατανικής μαγείας κλανίδι μα αμέσως μόλις σκουπιστείς. Μετά τι, ξαναμπαίνεις για ντουζάκι;

Σπαστικό,άλλα μετριούνται στα δάχτυλα οι φορές.Το άλλο με την εκτόνωση δέν πολυκατάλαβα,εκτός και αν γίνεται με τέτοια ένταση που κινδυνεύει να σπάσει το πόδι σου.

Α,ναι τώρα που μου ήρθε...

Δέν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πέφτει κόρνα 0,1msec απο την στιγμή που θα ανάψει φανάρι,ακόμα και αν κάνω την απόλυτη εκκίνηση.Ο κάθε καραμούζας όμως κάνει αναλογικά αιώνες μέχρι να βάλει πρώτη,να αποσυμπλέξει και να φύγει...

Δημοσ.

Οχι αλλα η "μεθοδος" που εχω βρει για να μην συμβαινει κατι τετοιο απαιτει φραγκα (περισσοτερο χαρτι τουαλετας για την ακριβεια).

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν οδηγάνε μερικοί και μένουν στην αριστερή λωρίδα ενώ πάνε με 10 χλμ ΚΑΤΩ του ορίου... :mad:

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν οδηγάνε μερικοί και μένουν στην αριστερή λωρίδα ενώ πάνε με 10 χλμ ΚΑΤΩ του ορίου... :mad:

Για να σπανε τα @@ μας και να μας καθυστερουνε εμας που βιαζομαστε να παμε καπου σβελτα <_<

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ανθρωποι πρεπει να κανουν τοσο θορυβο με το στομα τους οταν τρωνε :angry: :blink: Με κανουν να νιωθω οτι θα αυτοκαταστραφω για να γλιτωσω απο τον ηχο.

απο αυτους ξεκινησε το meme "nom nom"

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβενω γτ οι ανθρωποι ντρεπονται τοσο πολυ οταν ειναι γυμνοι. τι κακο υπαρχει πια στο σωμα τους και κανουν λες και τους χτυπησε ρευμα :huh:

Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους αφαίρεσης διπλώματος σε αυτό το κράτος . Οk εγώ είχα πιει (μη φανταστείτε τραγικά πράματα ,όσο έπρεπε για την αφαίρεση !) , αλλά στα 7 χρόνια που οδηγώ δεν έχω ακουμπήσει αυτοκίνητο και εκεί έξω υπάρχουν παππούδες και γυναίκες που νομίζουν ότι είναι σε συγκρουόμενα αυτοκινητάκια . Κάποτε θα πρέπει να γίνει ένα αρχείο και κάποιες κατηγορίες για όλα αυτά .

Τέλος καλό όλα καλά έχω το δίπλωμα πίσω και είμαι υποχρεωμένος για 2 χρόνια να μην υπάρχει σταγόνα αλκοόλ πάνω μου :angry: :angry:

Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους αφαίρεσης διπλώματος σε αυτό το κράτος . Οk εγώ είχα πιει (μη φανταστείτε τραγικά πράματα ,όσο έπρεπε για την αφαίρεση !) , αλλά στα 7 χρόνια που οδηγώ δεν έχω ακουμπήσει αυτοκίνητο και εκεί έξω υπάρχουν παππούδες και γυναίκες που νομίζουν ότι είναι σε συγκρουόμενα αυτοκινητάκια . Κάποτε θα πρέπει να γίνει ένα αρχείο και κάποιες κατηγορίες για όλα αυτά .

Τέλος καλό όλα καλά έχω το δίπλωμα πίσω και είμαι υποχρεωμένος για 2 χρόνια να μην υπάρχει σταγόνα αλκοόλ πάνω μου :angry: :angry:

Νταξ, δεν είναι λογική αυτή ε.

Δημοσ.

Νταξ, δεν είναι λογική αυτή ε.

Φυσικά και είναι . Μία φίλη μου για να παρκάρει σπρώχνει μισό μέτρο τον μπροστά και μισό τον πίσω και δεν είναι η μόνη φυσικά .Η γιαγιά μου η συχωρεμένη οδηγούσε στα 85 τις με πατομπούκαλα και μηδενικά αντανακλαστικά . Υπάρχουν οδηγοί που πηγαίνουν με 80χλμ στην Εγνατία οδό στην αριστερή λωρίδα ,αυτοί δεν είναι κίνδυνος ? Δεν υπάρχει μόνο το ένα επικίνδυνο άκρο αλλά και το άλλο , κάτι δε πρέπει να γίνει για αυτούς ?

Τώρα να μου πεις στην κατάσταση που είμαστε αυτό μας έλειπε και θα έχεις και δίκιο :P

Δημοσ.

Φυσικά και είναι . Μία φίλη μου για να παρκάρει σπρώχνει μισό μέτρο τον μπροστά και μισό τον πίσω και δεν είναι η μόνη φυσικά .Η γιαγιά μου η συχωρεμένη οδηγούσε στα 85 τις με πατομπούκαλα και μηδενικά αντανακλαστικά . Υπάρχουν οδηγοί που πηγαίνουν με 80χλμ στην Εγνατία οδό στην αριστερή λωρίδα ,αυτοί δεν είναι κίνδυνος ? Δεν υπάρχει μόνο το ένα επικίνδυνο άκρο αλλά και το άλλο , κάτι δε πρέπει να γίνει για αυτούς ?

Τώρα να μου πεις στην κατάσταση που είμαστε αυτό μας έλειπε και θα έχεις και δίκιο :P

Επειδή οδηγούν πολλοί που δεν θάπρεπε, είναι οκ να οδηγάμε πιωμένοι?? Ήμαρτον τι διαβάζουμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...