thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως δεν μπορει να καταλαβει ο Ntinaras αυτους που δεν μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα...
athlios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δε μπορω να καταλαβω πως ο Θωμας δε μπορει να καταλαβει οτι ο Ντιναρας δε μπορει να καταλαβει αυτους που δε μπορουν να καταλαβουν μερικα πραγματα,,,
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πωτς γενιν αυτό.
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 To σφουγγαρι ειναι οτι πιο βρωμικο υπαρχει μεσα σε ενα σπιτι btw
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 To σφουγγαρι ειναι οτι πιο βρωμικο υπαρχει μεσα σε ενα σπιτι btw Για διευκρίνισε γιατί δε μπορώ να το καταλάβω αυτό.
flo1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Για διευκρίνισε γιατί δε μπορώ να το καταλάβω αυτό. Eιναι εστια μικροβιων, δεν ειναι ποτε στεγνο και στην υγρασια πολλαπλασιαζονται ολα τα μικροβια.
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ηταν παγιδα, το σφουγγαρι της κουζινας ελεγα http://mythbustersresults.com/hidden-nasties
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Άσε τούφα. Καλά ρε βρωμιάρηδες, τρίβετε τον πρωκτό σας με το σφουγγάρι; Δε ντρέπεστε λίγο;
insomniaK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παλιότερα, δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο δεν είχαμε βρύση με coca cola, τώρα πια ξέρω.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πες και σε μας το λόγο που δεν το ξέρουμε. Άσε τούφα. Καλά ρε βρωμιάρηδες, τρίβετε τον πρωκτό σας με το σφουγγάρι; Δε ντρέπεστε λίγο; Στη Σοβιετική Ρωσσία ο πρωκτός σας τρίβεται στο σφουγγάρι.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Βρύση με κοκα-κόλα! Τι είπε πάλι ο Θεΐλας . Εγώ όταν ήμουν μικρός ήθελα να γεμίσω μια δεξαμενή που είχαμε με πολλές κοκα-ΚΟΛΕΣ και να πίνω μετά με το λάστιχο αντι για καλαμάκι.
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως υποτίθεται χρησιμοποιείται ο μπιντές. Γεμίζεις νερό κάθεσαι και με σφουγγάρι και σαπούνι? 5 ώρες παίρνει.
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως υποτίθεται χρησιμοποιείται ο μπιντές. Γεμίζεις νερό κάθεσαι και με σφουγγάρι και σαπούνι? 5 ώρες παίρνει. Αυτό πάλι που το πάς;Αν είναι να πλύνεις ξεχωριστά τον ποπό σου,το τσουτσούνι σου και τις μασχάλες σου,κάνε ένα ντουζάκι ρε αδελφέ να τελειώνεις. Για όσους χρησιμοποιούν σφουγγάρι,α ρε,δέν ξέρετε τι ικανοποίηση δίνει το αυτοχούφτωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.