Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιδέα ενός ανεξάρτητου underground "Internet" με μια αποκεντρωμένη μορφή ασύρματων δίκτυων με ιντριγκάρει.

έτσι... !!! αν και πόσο δύσκολο το έχεις να βγούν παράνομες οι κεραίες αν χρειαστεί..? η ακόμα καλύτερα, βλαβερές για την υγεία απο καταξιωμένους (και καλά) επιστήμονες.. :) :)

:angry:

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ η είδηση από το 2600

http://www.2600.com/news/view/article/12037

για όσους έχουν linux το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν την παρακάτω εντολή όταν αποφασιστεί ποιος είναι ο επόμενος στόχος

sudo hping3 -p 80 -i u30000 ip -S -q

στην θέση της ip βάζουμε τον επιλεγμένο στόχο

πρίν λίγο ρίξανε το moneybookers.com. Να υπενθυμίσω ότι αυτές οι πράξεις θεωρούνται παράνομες και μπορεί αν έχετε μπλεξίματα. Εχεί πλάκα πάντως στο irc κανάλι που διαβάζεις διάφορα post για της αποφάσεις του hive και την δύναμη του zerg :D

και από τι λένε και οι ίδιοι

appointing leaders will be our undoing, the strength of anon is that we have no leaders, the chaos is what really scares the enemy, the fact that they have nobody to target, everyone on their own mission, makes them tremble....forget about looking for leaders, go do what you know is right and make sure you our effective, we will not fail Prepare For GLory.
Δημοσ.

Newfags @paypal can't triforce. Μ'άρεσε το "αναρχική κοινότητα". Ο m00t δε θα μπλέξει όμως με αυτό;

Εντάξει φίλος καταλάβαμε οτι μπαίνεις στο 4chan, όσο για τον m00t δεν μπορούν να τον κάνουν τίποτα γιατί όλη η ομάδα συντονίζεται ανώνυμα μέσω κάποιων threads του /b/ και μεσω κάτι σαν chan σε σελίδα .onnion αρχείο του tor, οπότε δεν αναμυγνύεται ο m00t.

Δημοσ.

αρχισαμε να μιλαμε ανοιχτα για new world order χωρις τα παιδια του στρουμφοχωριου να λενε τα χαζοχαρουμενα τους

κατι ειναι και αυτο

είναι ευχάριστο το ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στην ύπαρξη της NWO,

όσοι μίλησαν περί ανυπαρξίας συνομωσιών να δω πως θα ερμηνεύσουν τον πόλεμο που άρχισε εναντίων του wikileaks

γιατί απλώς αποκάλυψε την αλήθεια.

Τώρα η αποκάλυψη της αλήθειας είναι έγκλημα,τη μπόχα τη βαφτίσαμε απόρρητο έγγραφο για να μπορούμε να χαρακτηρίζουμε

τρομοκράτες όσους βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα.

Ωραίους νόμους έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος.

κανένας τρόπος να βοηθήσουμε τα παλληκάρια χωρίς να κλείσουμε το σπίτι μας υπάρχει;

Δημοσ.

Οι νόμοι κατασκευάστηκαν για να εξυπηρετούν συμφέροντα, αναλόγως πως συνέφερε κάθε κράτος με τις "corporations" του..

δεν ξέρεις πόσο με τρώει που δεν μπορώ να πω τις απόψεις μου και τις διαπιστώσεις που έχω κάνει για τους νόμους τη θρησκεία

και τη δημοκρατία στον 9χρονο γιό μου.

Δημοσ.

δεν ξέρεις πόσο με τρώει που δεν μπορώ να πω τις απόψεις μου και τις διαπιστώσεις που έχω κάνει για τους νόμους τη θρησκεία

και τη δημοκρατία στον 9χρονο γιό μου.

ξερεις που εχω καταληξει στο ιδιο θεμα

μην του χαλασεις τα παιδικα χρονια,οταν ρωταει απαντας τοσο οσο μπορει να καταλαβει

αν και νομιζω οτι καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα απο οσο νομιζουμε

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, εγω πως μπορω να συμμετεχω σε ολο αυτο ? :rolleyes:

μάγκες διαβάζοντας στο τρομακτικό η υπόθεση μου μυρίζει "δίδυμους πύργους" του internet το τι θα ακολουθήσει είναι αυτονόητο.

NET QAEDA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...