panosno1com Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Γειααα!!!! Προσπαθω σε ενα παλιότερο [δλδ οχι τον βασικό μου ] υπολογιστη socket 775 να βάλω τη στοκ ψυχτρα του,αυτη δηλαδη που ειχε το κουτι του Intel Ε 5300επεξεργαστη. Το προβλημα ειναι οτι..δε λεει να μπει σωστα. Δοκιμαζω να βαλω τα pins αυτα τα μαυρα τα στριφογυριστα, ενα ενα.οταν φτανω στο τριτο ξελασκάρει το πρωτο. Δοκιμάζω να τα βαλω/πατησω διαγώνια ή αλλιως χιαστί. Τίποτα. Μόλις μπουν τα 2 ,οταν παω να βαλω τα υπολοιπα 2, τα πρωτα ξεπετάγονται. Αποτελεσμα ολων αυτων,ειναι να εχω μισοφορεμένη τη ψυχτρα,και στο bios [επειδη δε εχω εγκαταστησει ακομα everest κτλ ] να λεει cpu temperature 62 βαθμους κελσιου!!! Τωρα τον εκλεισα τον καημενο μη μου ψηθει...και τρεχουμε αλλα θελησα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος ...τροπος που αγνοω για να βάλω αυτη την καταραμένη ψυχτρα!!! ευχαριστω παιδια που διαβασατε το προβλημα και ευχαριστω εκ των προτερων οποιον βοηθησει !!!
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Λογικά δεν τα κλειδώνεις όταν κουμπώνουν, γι' αυτό ξεκουμπώνουν.
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει πριν την βάλεις να έχεις τραβήξει τα ποδαράκια πάνω ώστε να μη προεξέχουν (ακόμα), μετά να τα γυρίσεις στην θέση που "κλειδώνουν". Αν το κάνεις αυτό, ένα απλό πάτημα στο καθένα (καλύτερα χιαστή) θα κάνει την δουλειά.
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Kαι να προσέξεις τα βελάκια που είναι τυπωμένα πάνω στις πλαστικές πατούρες από τα ποδαράκια, να βρίσκονται στην εξωτερική μεριά και όχι προς την μεριά της ψύκτρας...
probe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Είναι κάποιες περιπτώσεις που δεν κάθεται. Σε κάποια μητρική όταν κούμπωσε καλά τελικά με ζόρι η μητρική καμπύλωσε γύρω από τον επεξεργαστή. Κάνε αυτό που λέει ο liopyr με τη διαφορά ότι ίσως σε κάποιο να αναγκαστείς να βάλεις ζόρι (να το κρατήσεις κάτω και ταυτόχρονα να γυρίσεις τη βίδα ή αυτά που κουμπώνουν να τα κλειδώνεις και να προχωράς στα επόμενα). Και πρόσεξε πριν τα βάλεις όπως προαναφέρθηκε - το PIN που πιέζεις(μαύρο πλαστικό) να μην είναι χωμένο μέχρι κάτω στο διαφανές δίχαλο (δεν βρίσκω άλλο όρο) γιατί το ανοίγει και το εμποδίζει να μπει μέσα στη τρύπα. Βγάλε τη mobo για να βλέπεις τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.