boussoulitsa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ποια ειναι η γνωμη σας???Θελω να μαθω οσα περισσοτερα γινεται για αυτο το τεστ,γιατι σκεφτομαι να το δοκιμασω.Το εχει δοκιμασει κανενας απο σας?Αξιζει?Που μπορω να το βρω και ποια ειναι η τιμη του?
norita Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αν ήταν δωρεάν, θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Επειδή τα φροντιστήρια (εκεί γίνεται συνήθως) το χρεώνουν πανάκριβα, σου λέω πως δεν αξίζει τον κόπο. Δεν έχει σημασία τόσο το αποτέλεσμα που θα βγάλει το τεστ, όσο το τί θα απαντήσεις εσύ σε ερωτήσεις που θα έπερεπε να έχεις αναρωτηθεί από καιρό.
2Black Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το ariston test (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Πραγματικα αν περιμενεις απο ενα τυποποιημενο τεστ να αναλυσει το ρευστο πολυπλευρο μωσαικο που ονομαζεται ανθρωπινο πνευμα... αστα να πανε! Το τι σου ταιριαζει μονο ενας μπορει να το ξερει, εσυ...Ακομα και σε συμβουλο να πας παλι, δεν θα σου πει αυτος που να πας αλλα αν κανει σωστα την δουλεια του θα πρεπει να σε βοηθησει να συνειδητοποιησεις αυτο που απλως μπορει να μην βλεπεις αλλα σιγουρα εχεις μεσα σου! Τέλος πάρε και ένα τζάμπα τεστ να κάνεις για να ανακαλύψεις τις ψυχώσεις σου. http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv
NewProject Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το ariston test (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Πραγματικα αν περιμενεις απο ενα τυποποιημενο τεστ να αναλυσει το ρευστο πολυπλευρο μωσαικο που ονομαζεται ανθρωπινο πνευμα... αστα να πανε! Το τι σου ταιριαζει μονο ενας μπορει να το ξερει, εσυ...Ακομα και σε συμβουλο να πας παλι, δεν θα σου πει αυτος που να πας αλλα αν κανει σωστα την δουλεια του θα πρεπει να σε βοηθησει να συνειδητοποιησεις αυτο που απλως μπορει να μην βλεπεις αλλα σιγουρα εχεις μεσα σου! Τέλος πάρε και ένα τζάμπα τεστ να κάνεις για να ανακαλύψεις τις ψυχώσεις σου. http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
boussoulitsa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πρωτα απ'ολα,εισαστε αγενεις.Δεν σας ζητησα να μου αναλυσετε τις "ψυχωσεις" μου οπως λετε,αλλα μια πληροφορια για κατι που με απασχολει.Τωρα αν εσεις θεωρειτε την περιεργεια ψυχωση,δεν ξερω τι αλλο να πω.ευχαριστω οπως και να 'χει.
partblah1990 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πρωτα απ'ολα,εισαστε αγενεις.Δεν σας ζητησα να μου αναλυσετε τις "ψυχωσεις" μου οπως λετε,αλλα μια πληροφορια για κατι που με απασχολει.Τωρα αν εσεις θεωρειτε την περιεργεια ψυχωση,δεν ξερω τι αλλο να πω.ευχαριστω οπως και να 'χει. Βλέπεις άλλα ρωτάς σε αυτή τη ζωή και άλλα μαθαίνεις ! Εγώ πάντως το είχα κάνει στο φροντιστήριο και η σχολή που είμαι τώρα μου την είχε βγάλει σαν 2η επιλογή ..
2Black Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πρωτα απ'ολα,εισαστε αγενεις.Δεν σας ζητησα να μου αναλυσετε τις "ψυχωσεις" μου οπως λετε,αλλα μια πληροφορια για κατι που με απασχολει.Τωρα αν εσεις θεωρειτε την περιεργεια ψυχωση,δεν ξερω τι αλλο να πω.ευχαριστω οπως και να 'χει. Βλέπεις άλλα ρωτάς σε αυτή τη ζωή και άλλα μαθαίνεις ! Αγαπητά μου μέλη τι ακριβώς δεν καταλάβατε από την παρακάτω απάντηση??? Εξάλλου,δεν χρειάζεται να αναφέρεις τον πληθυντικό αριθμό (εσείς) όταν η απάντησή σου είναι στοχευμένη προφανώς προς εμένα. Παραθέτω την προηγούμενη απάντησή μου για να κρίνουν όλα τα μέλη που διαβάζουν αυτό το θέμα αν όντως απάντησα στις ερωτήσεις της boussoulitsas ή όχι. Το ariston test (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Πραγματικα αν περιμενεις απο ενα τυποποιημενο τεστ να αναλυσει το ρευστο πολυπλευρο μωσαικο που ονομαζεται ανθρωπινο πνευμα... αστα να πανε! Το τι σου ταιριαζει μονο ενας μπορει να το ξερει, εσυ...Ακομα και σε συμβουλο να πας παλι, δεν θα σου πει αυτος που να πας αλλα αν κανει σωστα την δουλεια του θα πρεπει να σε βοηθησει να συνειδητοποιησεις αυτο που απλως μπορει να μην βλεπεις αλλα σιγουρα εχεις μεσα σου! Να το θέσω πιο απλά. Δεν αξίζει να δώσεις χρήματα, 80 ευρώ παρακαλώ, για ένα τεστ του οποίου: Δεν έχει σημασία τόσο το αποτέλεσμα που θα βγάλει, όσο το τί θα απαντήσεις εσύ σε ερωτήσεις που θα έπερεπε να έχεις αναρωτηθεί από καιρό. Και το τεστ που παρέθεσα για τις ψυχώσεις το έθεσα με τρόπο αστείο και σχετικό, από την άποψη ότι η συζήτηση ουτουσιάλλως αφορά ένα άλλου είδους τεστ. Το μόνο που θα πω, προς απάντηση της δικής σας αγένειας πρωτίστως, είναι 2 παροιμίες. α)Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. β)Άλλα ρωτάει κανείς σε αυτή την ζωή και άλλα διαβάζει. Αφήνω τα συμπεράσματα σε όλους εσάς που παρακολουθήτε το θέμα, στην δική σας κρίση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.