vangelisvagman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 γεια χαρα! χρειαζομαι μια οθόνη για γενική χρήση δηλ λιγο επεξεργασία φωτό και βιντεο ερασιτεχνικά ,προβολή καμμιά ταινία,ιντερνετ,office κλπ! παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα! τι ειναι καλυτερο να παρω TFT Monitor η PC-TV Monitor ? και ποιο μοντέλο? διαθέτω ενα ποσο γυρω στα 250 ευρω και ενδιαφέρομαι για 23 η 24 ιντσών. ευχαριστώ για την βοηθεια σας!
moldovan20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή η οθόνη εδώ και καιρό θα έπρεπε να γίνει sticky "Διαθέτεις 240€ για οθόνη? Εδώ είσαι" Y.Γ Πήγε 220€
jakegate7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 η dell έχει γίνει επίσημη οθόνη του insomnia. γαμώτο κρίμα να μην έχω λεφτά να χτυπήσω και εγώ μία. πριν δύο χρόνια με 250 ευρώ πήρα μόλις 22" με tn panel. και δε αξίζει πάνω από 90-100 ευρώ να την πουλήσεις για να βγάλεις την διαφορά
moldovan20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 η dell έχει γίνει επίσημη οθόνη του insomnia. γαμώτο κρίμα να μην έχω λεφτά να χτυπήσω και εγώ μία. πριν δύο χρόνια με 250 ευρώ πήρα μόλις 22" με tn panel. και δε αξίζει πάνω από 90-100 ευρώ να την πουλήσεις για να βγάλεις την διαφορά Ας τα να πάνε και εγώ εδώ και καιρό της στριφογυρίζω, αλλά έχω βάλει προτεραιότητα dslr και ξέρω ότι όταν θα μπορώ να την πάρω δε θα υπάρχει
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματικά σα στραγάλια έχει πουλήσει και συνεχίζει να πουλάει :Ρ
Luciddream Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 και δίνουν και δώρο ηχεία εμείς δηλαδή που πήραμε πιο πριν δεν έχουμε ηχεία ε??? :angry:
yayawoot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες για να μην ανοίγω νέο τοπικ.. Σε παιχνίδια με αυτή την οθόνη θα έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα λόγω της απόκρισης;
Navu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Και δε φαίνονται άσχημα παρεμπιπτόντως Φάνη, αν μιλάς για το sound-bar της Dell είναι κουβάδες... Μόνο για να ακούς την ΕΜΥ και EΡΑ Σπορ. Εφόσον είναι δώρο, why not βέβαια?!?!?!?! . . . Για παιχνίδια, χωρίς να έχουν τη θεωρητική ταχύτητα των TN, προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα.
phanispal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχει παρατηρήσει κάποιος τίποτα, ούτ' εγώ, αν και δεν έχω λιώσει και στα FPS από τότε που την πήρα. Να σου πω την αλήθεια πρόσφατα έβλεπα στο Eurosport εκπομπή με τουρνουά Quake και τα παιδιά έκαναν λόγο για προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τις οθόνες που είχαν στο τουρνουά. Αλλά αυτοί είναι και αποκαΐδια έτσι; Όχι normal gamers. (Αυτό το αναφέρω γενικά, όχι για τη συγκεκριμένη οθόνη) Navu, thanks for the info
lionheart75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μου φαίνεται θα πάω να τα αγοράσω τα ηχειάκια. Πουλάει κανείς μήπως? (Εννοείται όχι για το ακουστικό αποτέλεσμα αλλά για την εμφάνιση.)
Navu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πράγματι, όσον αφορά τη "μούρη" είναι πολύ καλή φάση: καλοφτιαγμένα, πολύ βολικά, μένει άπλετος χώρος περιμετρικά της οθόνης ελεύθερος, ανοίγουν-κλείνουν μαζί με την οθόνη... ΟΜΩΣ, - δε διαθέτουν mini-jack για micro ΚΑΙ headphones μαζί - η ένταση από τα μισά και πάνω ανεβάζει "κούφια" και μάλιστα από ένα σημείο και πέρα κάνει και έναν ενοχλητικό συντονισμό (το έλυσα βάζοντας λίγο αφρώδες υλικό μεταξύ οθόνης και sound-bar) - επαρκές για να ακούει κάποιος τα μπλικ-μπόιγκ-ντογκ των Windows, αλλά από sonic performance παίζουν σε κατηγορία ηχείων των 5€. Μεσαία/πρίμα κάτι γίνεται, εννοείται βέβαια ότι στερούνται πλήρως του μπάσου. - σε ορισμένες περιπτώσεις το blue-LED στο κέντρο του sound-bar τείνει να ενοχλεί, ιδίως όταν επικρατεί χαμηλός φωτισμός. Τα "δοκίμασα" και τα πάσαρα κατ'ευεθείαν στην αδερφή μου, ότι πρέπει για "ήχο γραφείου" με 2311.
lionheart75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πράγματι, όσον αφορά τη "μούρη" είναι πολύ καλή φάση: καλοφτιαγμένα, πολύ βολικά, μένει άπλετος χώρος περιμετρικά της οθόνης ελεύθερος, ανοίγουν-κλείνουν μαζί με την οθόνη... ΟΜΩΣ, - δε διαθέτουν mini-jack για micro ΚΑΙ headphones μαζί - η ένταση από τα μισά και πάνω ανεβάζει "κούφια" και μάλιστα από ένα σημείο και πέρα κάνει και έναν ενοχλητικό συντονισμό (το έλυσα βάζοντας λίγο αφρώδες υλικό μεταξύ οθόνης και sound-bar) - επαρκές για να ακούει κάποιος τα μπλικ-μπόιγκ-ντογκ των Windows, αλλά από sonic performance παίζουν σε κατηγορία ηχείων των 5€. Μεσαία/πρίμα κάτι γίνεται, εννοείται βέβαια ότι στερούνται πλήρως του μπάσου. - σε ορισμένες περιπτώσεις το blue-LED στο κέντρο του sound-bar τείνει να ενοχλεί, ιδίως όταν επικρατεί χαμηλός φωτισμός. Τα "δοκίμασα" και τα πάσαρα κατ'ευεθείαν στην αδερφή μου, ότι πρέπει για "ήχο γραφείου" με 2311. Tα αγοράζω άμεσα... Πέρα απο την πλάκα, σίγουρα δεν είναι κάτι το αξιόλογο απο ακουστική άποψης και σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες. Άλλωστε και η απουσία mini-jack είναι ένα θέμα για μένα. Θα με βόλευε πολύ αν είχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.