paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη αναλογικα μια ψησταρια athlon 64 3500+ 939 που έχω θα πρεπει να πιάνει άνετα 50-60 ευρω :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 κριμα που δε θυμαμαι που ειναι ο pentium 4 μου δλδ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη αναλογικα μια ψησταρια athlon 64 3500+ 939 που έχω θα πρεπει να πιάνει άνετα 50-60 ευρω :lol: Περισσοτερο ψησταρια ειναι ο 3200! 130nm η CPU του πλαισιου 90nm ο δικος σου Ο δικος σου ειναι πιπινι μπροστα στο δεινοσαυρο του Πλαισιου. Που πας ρε Καραμητρο;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Περισσοτερο ψησταρια ειναι ο 3200! 130nm η CPU του πλαισιου 90nm ο δικος σου Ο δικος σου ειναι πιπινι μπροστα στο δεινοσαυρο του Πλαισιου. Που πας ρε Καραμητρο;! τον βάζω σε κουτι με χρυσο περιτύλιγμα και τους τον πάω για πώληση δηλαδή...; Θα ζητησω 70 % της τελικής του αξίας... ρε δε ντρέπονται λίγο, μας κοροιδεύουν... Να βάζανε 2,5 ευρώ το συζηταγαμε... υ.γ. εχω και κάτι Pentium 2/3 τώρα που το σκέφτομαι που έλεγα να τα λιώσω για χρυσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 οι τυποι ειναι γραφικοι σε λιγο θα βγαλουν να πουλησουν και cd-recorder plextor 48x και gfc card agp geforce mx-400 για τα μπαζα τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Και ερωτώ: με 75€ έφτιαχνες "φρέσκο"/σύγχρονο μηχανάκι? Βάση της ίδιας λογικής, ναι, φτιάχνεις σύγχρονο, φρέσκο και έτη φωτός ισχυρότερο μηχανάκι. AMD SEMPRON 140 2.7GHZ AM3 BOX: 33€ ECS MCP61M-M3 : 39€ Βρίσκεις μεταχειρισμένες ram πολύ φθηνά, μία κάρτα γραφικών "από το ίδιο πουθενά" και φτάνεις ας πούμε ~ στα 130€. Πουλάς ένα 50ευρω το ρημάδι του 2004 (που θέλει και αναβάθμιση τρομάρα του) και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και το warhead με αξιοπρέπεια. Σε τελική ανάλυση, αγοράζει όποιος θέλει, δεν έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. No shit, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο εξαναγκασμός, είναι η κοροϊδία μιας υποτιθέμενης προσφοράς που ξέθαψαν από κάποια αποθήκη. Στο μπακάλη της γειτονιάς μπορεί να μη μου έκανε εντύπωση, αλλά στο πιθανόν μεγαλύτερο πολυκατάστημα του είδους στην Ελλάδα η γραμμή "βγάζω από την μύγα ξύγκι" είναι κωμικοτραγική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Νομιζω οτι ολοι μπορουν να φτιαξουν φρεσκο συστημα με 75 ευρω, αφου ετσι και αλλιως αυτο το "75 ευρω" αφορουσε μονο καρτα γραφικων και αυτη τη cpu. Και με τα μισα λοιπον βρισκεις φρεσκια cpu και καρτουλα γραφικων. Με το οποιο μαλιστα δεν θα θες αλλα τοσα το τετραμηνο για την ΔΕΗ. No shit, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο εξαναγκασμός, είναι η κοροϊδία μιας υποτιθέμενης προσφοράς που ξέθαψαν από κάποια αποθήκη. Στο μπακάλη της γειτονιάς μπορεί να μη μου έκανε εντύπωση, αλλά στο πιθανόν μεγαλύτερο πολυκατάστημα του είδους στην Ελλάδα η γραμμή "βγάζω από την μύγα ξύγκι" είναι κωμικοτραγική. Ακριβως αυτο ειναι το θεμα μας, γι αυτο και ανοιξα το θεμα (οπως βγαζει ματι) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.