Προς το περιεχόμενο

Athlon xp3200+ @Πλαισιο - 25€

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

δηλαδη αναλογικα μια ψησταρια athlon 64 3500+ 939 που έχω θα πρεπει να πιάνει άνετα 50-60 ευρω :lol: :lol: :lol:

Περισσοτερο ψησταρια ειναι ο 3200!

130nm η CPU του πλαισιου

90nm ο δικος σου

Ο δικος σου ειναι πιπινι μπροστα στο δεινοσαυρο του Πλαισιου. Που πας ρε Καραμητρο;! wink.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περισσοτερο ψησταρια ειναι ο 3200!

130nm η CPU του πλαισιου

90nm ο δικος σου

Ο δικος σου ειναι πιπινι μπροστα στο δεινοσαυρο του Πλαισιου. Που πας ρε Καραμητρο;! wink.gif

τον βάζω σε κουτι με χρυσο περιτύλιγμα και τους τον πάω για πώληση δηλαδή...; Θα ζητησω 70 % της τελικής του αξίας... :lol: ρε δε ντρέπονται λίγο, μας κοροιδεύουν... Να βάζανε 2,5 ευρώ το συζηταγαμε...

υ.γ. εχω και κάτι Pentium 2/3 τώρα που το σκέφτομαι που έλεγα να τα λιώσω για χρυσο... :o

Και ερωτώ: με 75€ έφτιαχνες "φρέσκο"/σύγχρονο μηχανάκι?

Βάση της ίδιας λογικής, ναι, φτιάχνεις σύγχρονο, φρέσκο και έτη φωτός ισχυρότερο μηχανάκι.

AMD SEMPRON 140 2.7GHZ AM3 BOX: 33€

ECS MCP61M-M3 : 39€

Βρίσκεις μεταχειρισμένες ram πολύ φθηνά, μία κάρτα γραφικών "από το ίδιο πουθενά" και φτάνεις ας πούμε ~ στα 130€.

Πουλάς ένα 50ευρω το ρημάδι του 2004 (που θέλει και αναβάθμιση τρομάρα του) και ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και το warhead με αξιοπρέπεια.

:-)

Σε τελική ανάλυση, αγοράζει όποιος θέλει, δεν έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο.

No shit, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο εξαναγκασμός, είναι η κοροϊδία μιας υποτιθέμενης προσφοράς που ξέθαψαν από κάποια αποθήκη.

Στο μπακάλη της γειτονιάς μπορεί να μη μου έκανε εντύπωση, αλλά στο πιθανόν μεγαλύτερο πολυκατάστημα του είδους στην Ελλάδα η γραμμή "βγάζω από την μύγα ξύγκι" είναι κωμικοτραγική.

• Moderators

Νομιζω οτι ολοι μπορουν να φτιαξουν φρεσκο συστημα με 75 ευρω, αφου ετσι και αλλιως αυτο το "75 ευρω" αφορουσε μονο καρτα γραφικων και αυτη τη cpu.

Και με τα μισα λοιπον βρισκεις φρεσκια cpu και καρτουλα γραφικων. Με το οποιο μαλιστα δεν θα θες αλλα τοσα το τετραμηνο για την ΔΕΗ. tongue.gif

No shit, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο εξαναγκασμός, είναι η κοροϊδία μιας υποτιθέμενης προσφοράς που ξέθαψαν από κάποια αποθήκη.

Στο μπακάλη της γειτονιάς μπορεί να μη μου έκανε εντύπωση, αλλά στο πιθανόν μεγαλύτερο πολυκατάστημα του είδους στην Ελλάδα η γραμμή "βγάζω από την μύγα ξύγκι" είναι κωμικοτραγική.

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα μας, γι αυτο και ανοιξα το θεμα (οπως βγαζει ματι) ! tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...