Προς το περιεχόμενο

easy dragtogo για chrome

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά είναι το μόνο addon πλέον που δε βρίσκω για τον chrome για να φύγω από τον ff. Έχω βρει πολλά dragκάτι, αλλά κανένα δεν κάνει τη δουλειά που κάνει το easy dragtogo. Γίνεται ένα addon του ff να το μετατρέψουμε για τον chrome? Ή κάποιος που δούλευε το addon που λέω, έχει βρει κάτι αξιόλογο για τον chrome?

Δημοσ.

Tο Chrome Gestures το δοκίμασες;

Τσεκάρισε και το Super Drag.

Έχω όμως πρόβλημα στο Insomnia με το εν λόγω addon.

Δεν μπορώ να εισάγω Link και δεν δουλεύει η μπάρα με τα εργαλεία γενικώς.

Επίσης, αν ξεκινήσω να γράψω σε μήνυμα, πατήσω σε άλλο tab και ξαναγυρίσω στο μήνυμα αυτό εξαφανίζεται!!!

Θα δοκιμάσω και σε άλλα forums να δω αν φταίει η μηχανή του insomnia ή είναι γενικό το κακό.

EDIT:

Σε vBulletin δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Μόνο στην μηχανή του insomnia.

EDIT 2:

Την εξαφάνιση την κάνει τελικά μόνο στην Γρήγορη απάντηση. Στην πλήρη επεξεργασία το κείμενο δεν εξαφανίζεται.

Τα εργαλεία όμως δεν δουλεύουν πουθενά. Ούτε smiles ούτε link ούτε Εισαγωγή εικόνας ούτε Quotes.

EDIT 3:

Τελικά έσκασα αλλά βρήκα τι έφταιγε.

Δεν ήταν το qestures αλλά το adblock.

Δημοσ.

Τελικά έσκασα αλλά βρήκα τι έφταιγε.

Δεν ήταν το qestures αλλά το adblock.

Ναι ρε micos γίγαντα!!!

Εμένα δε μ'άφηνε να δω τις επισυνάψεις, ή μάλλον τις επισυνάψεις με τον uploader του insomnia τις έβλεπα κανονικά, δεν έβλεπα τις φωτός από imageshack κλπ.

Tnx!

Δημοσ.

Ναι ρε micos γίγαντα!!!

Εμένα δε μ'άφηνε να δω τις επισυνάψεις, ή μάλλον τις επισυνάψεις με τον uploader του insomnia τις έβλεπα κανονικά, δεν έβλεπα τις φωτός από imageshack κλπ.

Tnx!

Με έσκασε το ανόητο.

Τελικά έβαλα το insomnia στη λευκή λίστα και όλα καλά τώρα. Δεν χρειάζεται να το απενεργοποιήσεις γιατί κάνει καλή δουλειά.

Δημοσ.

Τελικά έβαλα το insomnia στη λευκή λίστα και όλα καλά τώρα. Δεν χρειάζεται να το απενεργοποιήσεις γιατί κάνει καλή δουλειά.

I know, i know...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...