Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα facebook

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν λίγη ώρα έβαλα κεντρικό κωδικό στον mozila firefox, όταν πήγα να μπώ στο facebook, μου έβγαλε ένα μύνημα ότι έχω υπερβεί το όριο αποτυχημένων προσπαθειών εισόδου παρόλο που έβαζα σωστά τον κωδικό, μπήκα αρκετές φορές στη διαδικασία να αλάξω τον κωδικό πρόσβασης, έβγαλα και τον κωδικό του firefox, αλλά εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα και να μην έχω πρόσβαση στο facebook, όμως απο τον internet explorer μπαίνω κανονικά! δεν ξέρω τι να κάνω για να έχω και πάλι facebook στο mozila

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι μερικές φορές που το facebook γαμ@@@@ται να γαμ@@@ται και τρελαίνομαιααιαιαιαιαιαιαιαιαι :angry: :angry: :angry: :angry: τρελαίνομαι κοντέυω να πάθω εγκεφαλικόοοοοοοο....Θα αρρωστήηηησω δεν μπορώ με τέντοσε κανονικάααααααααα.....Με τρέλανε το γαμη@@@@νο...Δύο ωρες δεν φορτώνει καν η σελίδαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Εχω τρελαθεί ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο εμαιλ να τους στείλω στο facebook να τους πω κάτι για τη μάνα τους που δε το ξέρουν και το ξέρω εγώωωωωωωωωω....... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Κοντεύω να σαλτάρω έχω σπάσει το laptop........Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω......

• Moderators
Δημοσ.

τρελαίνομαι κοντέυω να πάθω εγκεφαλικόοοοοοοο....

Να υποθεσω πως το προηγουμενο εγκεφαλικο ηταν που σου αφησε το κουσουρι να γραφεις ετσι?

Δημοσ.

Κοντεύω να σαλτάρω έχω σπάσει το laptop........Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω......

Βεβαίως πήγαινε στο hardware section και θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις ............................το laptop :D

Όσο για το παραπάνω ξέσπασμα ελπίζω να το ευχαριστήθηκες και να έβγαλες το άχτι σου!!! :D

Απ ότι βλέπω σε άλλα sites υπάρχει γενικά ένα πρόβλημα με το φατσοβιβλίο οπότε μην αγχώνεσαι.....

Δημοσ.

Βεβαίως πήγαινε στο hardware section και θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις ............................το laptop :D

Όσο για το παραπάνω ξέσπασμα ελπίζω να το ευχαριστήθηκες και να έβγαλες το άχτι σου!!! :D

Απ ότι βλέπω σε άλλα sites υπάρχει γενικά ένα πρόβλημα με το φατσοβιβλίο οπότε μην αγχώνεσαι.....

Ευχαριστώ για τη συμβουλή......δεν έπαθε χοντρή ζημιά το λαπτοπ......το οοοοο και το γγγγ βγήκαν αλλά τα ξαναέβαλα.........Είναι εξοργιστικό όταν κολλάει για πάνω από δύο ώρες......Και όλο το φατσοβιβλίο έχει γίνει τελευταία αηδία....Συγνώμι για το ξέσπασμα αλλά μου τα έσπασε τα @@@@@δια.....Ισχύει αυτό που ρώτησα για το ε μαιλ...ακόμαθέλω να τους πω κάτι που δεν ξέρουν γιατί ακόμα κολλάει.......... :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...