Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση ηλεκτρ.ταχυδρομείου και σελιδοδεικτών προ format

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

υπάρχει μήπως κανένα προηγούμενο σχόλιο για αποθήκευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των αγαπημένων σελιδοδεικτών μου (στο Mozilla όμως),μιας και θέλω να κάνω format τον Η/Υ μου;

Υ.Γ. Και φυσκά δεκτότατες οποιεσδήποτε άλλες σχετικές συμβουλές( για XP o λόγος).

Δημοσ.

Για το mozilla βρίσκεις την ακόλουθη διαδρομή αν θυμάμαι καλά

C:\Documents and Settings\your User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\your profile\bookmarks.html

backup ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εννοείς στο outlook; Αν έχεις yahoo, hotmail κλπ κρατάει αντίγραφο των μηνυμάτων σου το inbox σου, μετά με το που βάλεις και πάλι τους λογαριασμούς στο outlook και αρχίσει η αποστολή παραλαβή τα ξανά τραβάει. Αρκεί βέβαια να έχεις επιλέξει να κρατάει αντίγραφο στο server

Δημοσ.

Ναι πρόκειται για το Outlook, συγγνώμη δεν το πρόσθεσα.

Υ.Γ. Δε φαίνεται να ισχύουν αυτές οιδιαδρομές στο Mozilla .Δε βρίσκω τους σελιδοδείκτες μου.

Δημοσ.

C:\Users\username\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\ονομα προφιλ/bookmarkbackups για vista στα 7 κατι αναλογο λογικα μπορει ακριβως το ιδιο

αλλα μπορεις ανετα να παρεις και μονος σου backup απο την οργανωση σελιδοδεικτων στο drop menu σελιδοδεικτες

Δημοσ.

Το λειτουργικό μου όμως είναι XP .Έχει καμιά διαφορά;

φυσικα, ειναι διαφορετικο το path. Δεν εχω XP μπροστα μου αυτη τη στιγμη αλλα νομιζω το Path ειναι αυτο που σου εδωσε ο karmen1983. Βαλε να φαινονται οι κρυφοι φακελοι. Μπορεις να διασταυρωσεις το σωστο path με ενα ψαξιμο στο forum καθως οι απορια σου εχει απαντηθει αμετρητες φορες εδω μεσα

Δημοσ.

Εάν συνδέεσαι στο mail server με POP3 τότε μπορείς με drag and drop να μεταφέρεις όλα τα e-mails μέσα σε ένα memory stick και μετά το format πάλι με drag and drop να τα μεταφέρεις πίσω στο Outlook.

Δημοσ.

Ο.Κ. Ευχαριστώ. Παρεπιπτόντως σχετικά με την αποθήκευση των σελιδοδεικτών στον Μozilla είδα σε forum μια πρόταση για το MozBackup .Το εγκατέστησα και αποθήκευσα ό,τι είχε ο Mozilla μου .Στην αποθήκευση εμφανίστηκε ένα μόνο εικονίδιο με λογότυπο Firefox 3.6.12 (el) - 2010-12-08.pcv . Κι αυτό μάλλον θα επανεγκατασταθεί μετά το format.

Υ.Γ. CyberCr33p,το drag and drop πως ακριβώς γίνεται;

Δημοσ.

Ο.Κ. Ευχαριστώ. Παρεπιπτόντως σχετικά με την αποθήκευση των σελιδοδεικτών στον Μozilla είδα σε forum μια πρόταση για το MozBackup .Το εγκατέστησα και αποθήκευσα ό,τι είχε ο Mozilla μου .Στην αποθήκευση εμφανίστηκε ένα μόνο εικονίδιο με λογότυπο Firefox 3.6.12 (el) - 2010-12-08.pcv . Κι αυτό μάλλον θα επανεγκατασταθεί μετά το format.

Υ.Γ. CyberCr33p,το drag and drop πως ακριβώς γίνεται;

επιλέγεις τα email που θέλεις και με κρατημένο το αριστερό κλικ τα "πετάς" στο φάκελο του φλασακίου (!)

Δημοσ.

Τα e-mail όμως τα έχω ομαδοποιήσει - και είναι αρκετά ,και απ'ότι βλέπω δε "σέρνονται" πρός το φλασάκι οι φάκελοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...